Камеру Google Pixel 2 порівняли з Hasselblad за $20 тисяч

04/01/2018

Відомий американський фотограф Тайлер Сталман опублікував відео, на якому продемонстрував можливості камери смартфона Google Pixel 2 та порівняв її з фотокамерою Hasselblad H4D, вартість якої близько $ 20 тисяч. Обидва пристрої було перевірено в умовах студійної зйомки. Автори вважають, що хоча результат тесту більш ніж очевидний, все ж дізнатися, як обидві камери знімають в однакових умовах, по-справжньому цікаво. Адже Hasselblad - один з кращих професійних фотоапаратів, а Google Pixel 2 - лідер рейтингу мобільних камер, який випереджає в тому числі iPhone X і Samsung Galaxy Note 8

«Запам'ятайте: кожен раз, коли ви чуєте, що який-небудь смартфон може повністю замінити дзеркальний фотоапарат, - це всього лише спроба привернути вашу увагу», - кажуть автори відео. При цьому в ході тесту вони кілька разів відзначали, що результат, який видає Google Pixel 2, - більш ніж гідний. Особливо враховуючи, що в сучасному світі, де більшість знімків проглядаються з моніторів і мобільних пристроїв, різниця між Pixel 2 і Hasselblad не така величезна, як може здатися.

Довідково. Камери Hasselblad не потребують окремого представлення у колі професійних фотографів. На ці камери знімали кращі світові фотомитці, ними знімають для величезних білбордів та й весь якісний “глянець” так чи інакше публікує знімки c «Хасселя». Втім, найкращою рекламною кампанією для невеликої шведської фірми стала місячна програма NASA «Аполлон-12»

Джерело - https://birdinflight.com/ru/novosti/vozmozhnosti-kamery-google-pixel-2-sravnili-s-hasselblad-za-20-000.html

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?