Яким буде iPhone 12?

19/06/2020

Ми вже звикли до того, що нові девайси “витікають” задовго до презентації, але після останньої презентації Sony, де була презентована PlayStation 5 стає зрозуміло, що можна зберегти таємність аж до самої презентації і всіх дивувати, а витоки дизайну чи характеристик доступні усім настільки наскільки це дозволить компанія виробник. Як би там не було iPhone займає перше місце в уявному рейтингу найбільш очікуваних девайсів. Питання “яким буде iPhone **” завжди актуальне. У цій статті ми хочемо представити вам ключові характеристики з “витоків”, які з’являться в мережі щодо нового iPhone.

ДИЗАЙН

Щороку перед презентацією з’являється більш-менш правдоподібний макет нового смартфону від Apple і всі старанно беруться його критикувати за те, який він “недолугий”, але як тільки новий iPhone покажуть на презентації, то усі закохуються в його красу і на найближчі півроку він бестселер. Якщо виходити з таких міркувань, то цього року має бути справжній розрив, оскільки рендери iPhone 12 вже подобаються користувачам. 

iPhone 12

Те, що він матиме більш прямокутні грані усім “заходить”, особливо після сотень апаратів, які мають заокруглені бокові грані. iPhone 4 для багатьох мав еталонний дизайн і цьогоріч Apple до нього повернеться. Багато інсайдерів стверджують, що в новому iPhone зменшиться розмір вирізу в екрані. Якщо ви хочете заздалегідь знати, як виглядатимуть прямокутні грані на iPhone 12 можна подивитися на нові iPad. Швидше за все, що така логіка буде зберігатися і в iPhone.

iPhone 12

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

Зазвичай на презентаціях Apple представляли по два апарати, наприклад 7/7 Plus. Пізніше по три апарати, наприклад iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max. Цьогоріч згідно чуток Apple піде ще далі і представить відразу 4 апарати: iPhone 12 (можливо матиме приставку mini або lite), iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Багато користувачів чекають саме компактний iPhone з мінімальними рамками, актуальними камерами та фішками.

У двох “молодших” моделях бічна рамка буде виконана з алюмінію, а в “старших” моделях з нержавіючої сталі.

iPhone 12

ЕКРАН

Попередньо в найменшому iPhone діагональ екрану буде на рівні 5,4 дюйма і це суттєво більше, ніж в iPhone SE 2020 (4,7 дюйма). У всіх апаратах буде встановлений OLED, Super Retina екран. iPhone 12 Max матиме діагональ 6,1 дюйма. Таку ж саму діагональ матиме менший варіант iPhone з приставкою Pro і він крім всіх фішок буде підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Найтоповіший iPhone 12 Pro Max теж матиме підтримку 120 Гц, а діагональ його екрану буде на рівні 6,7 дюйма.

iPhone 12

ПРОЦЕСОР ТА ПАМ’ЯТЬ

Всі смартфони працюватимуть на новому Apple A14 Bionic, який буде виконаний по 5-нанометровому техпроцесу. Базовий об’єм пам’яті у всіх iPhone 12 — 128 ГБ. Моделі з приставкою Pro матимуть також варіант на 512 ГБ. Про використання у смартфонах додаткових процесорів зі штучним інтелектом поки нічого не відомо.

КАМЕРА

З камерами все найбільш передбачувано. Дві доступніші версії отримають подвійну камеру: ширококутну та ультраширококутну, а старші моделі отримують додатково телефото об’єктив з трикратним оптичним збільшенням, а також LiDAR, як у топових iPad. Що таке LiDAR можете прочитати у нашій статті: “Що таке LiDAR і навіщо він потрібен?”.

iPhone 12

ВИСНОВКИ

Точна дата презентації нових iPhone невідома, ймовірно її перенесуть на жовтень. Нові апарати від Apple дуже очікувані, але якщо ви не хочете чекати, то вже сьогодні можна вибрати для себе iPhone з актуальних моделей. Якщо вам потрібен найбільш доступний і з клавішею Home, то обирайте iPhone SE 2020, якщо вам потрібен оптимальний по усіх характеристиках iPhone на 2020 рік, то однозначно обирайте iPhone 11, а якщо дозволяє бюджет, то без вагань обирайте iPhone 11 Pro Max.

 

Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Xiaomi Redmi Note 13 VS Realme C67: що вибрати?
Сьогодні в нас на огляді два смартфони від виробників, які давно тримають першість в бюджетному сегменті — Xiaomi Redmi Note 13 та Realme C67. Вони ще зовсім свіжі, адже Realme вийшов наприкінці 2023 року, а Xiaomi в січні 2024 року. Порівняємо їх між собою та поділимося висновками з вами. ДИЗАЙН І
18/02/2024
Що таке Gorilla Glass Armor?
Разом з презентацією Samsung Galaxy S24 Ultra ми дізналися про нове і найміцніше, за словами представників Gorilla, захисне скло. До речі, Samsung і Corning співпрацюють вже понад 50 років. Стійкість до падінь Gorilla Armоr - це наше найміцніше скло Gorilla Glass. В лабораторних тестах скло Corn
12/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?