JBL PartyBox On The Go: 100 Вт потужності з можливістю підключення мікрофона та гітари

31/03/2021

JBL Party Box On The Go — портативна акустика, яка видає 100 Вт потужності та ідеально підходить для виходів на природу і атмосферних зустрічей друзів. В комплекті є радіомікрофон, а також ви можете підключити до колонки електрогітару чи акустичну зі звукознімачем. Колонка була представлена ще на початку вересня, тому ще зовсім свіжа.

Купить JBL PartyBox On The Go

ДИЗАЙН ТА КОМПЛЕКТ

Разом з колонкою ви знайдете радіомікрофон, тому крім того, щоб слухати пісні ви ще й можете співати свої. Він працює на відстані до 10 метрів від колонки. До речі, є можливість підключити ще один мікрофон, але через кабель. На корпусі для мікрофонів передбачені окремиі тримачі. В коробці з колонкою також є кабель для заряджання, чохол для мікрофона та різноманітна документація.

JBL PartyBox On The Go виконана з пластику та важить 7,5 кг. Корпус відчувається дуже міцним. Габарити колонки 489х224х244. Одна зі сторін колонки виконана з м’якої еко-шкіри. Це потрібно для того, щоб її зручно було транспортувати на спеціальному ремені, який можна закинути на плече і носити колонку як сумку. До речі, в ремені є спеціальна відкривачка для пляшок. На корпусі є дві зручні ручки за допомогою яких легко переносити колонку і робити це можна навіть вдвох. 

Купить JBL PartyBox On The Go

Як і всі колонки Party Box вона має підсвітку, яка миготить в такт музиці. Колір ви можете перемикати окремою клавішею або через додаток Party Box. В будь-якому випадку фірмова підсвітка завжди додає атмосфери. Колонка захищена по стандарту IPx4, тому краплі дощу чи незначні бризки з басейну їй не зашкодять. Знизу колонки є спеціальні прорезинені ніжки, які не дозволяють колонці ковзати на будь-якій поверхні.

Купить JBL PartyBox On The Go

КЛАВІШІ КЕРУВАННЯ ТА РОЗ’ЄМИ

На задній частині колонки є спеціальний блок з портами закритий резиновою заглушкою. Тут є роз’єм для заряджання, роз’єм для флешки та роз’єм 3,5 мм. Всі елементи керування знаходяться на верхній частині колонки. На корпусі є багато фізичних клавіш та аналогових регуляторів за допомогою яких ви можете налаштувати звучання під себе. 

bwe13pGats7BzcpRSk436RrtcaOesZa7bO1KSPbuhDS9tztCugwngWaFNSnrQ0yBwcGDM30iHbb1zpmsyZ0VSKoOf96wSoZqg6iE8gyPswCbijpmpQyeTn6wakukfmRzACcuY3Ad

  • Мікрофон/гітара. Регулювати звук мікрофона можна спеціальним регулятором на корпусі. Поруч з ним є аналогічний регулятор для гітари. До речі, до колонки можна підключати електрогітару чи іншу зі звукознімачем. Дуже зручна фішка для репетицій та походів з друзями на природу;
  • Echo — регулятор ехо;
  • Treble — регулятор високих частот;
  • Bass — регулятор низьких частот;
  • Bluetooth — клавіша необхідна для спарювання з іншими пристроями;
  • Клавіша живлення — увімкнення/вимкнення колонки;
  • Підсвідка — клавіша для перемикання режимів підсвітки;
  • Play/pause — зупинити/продовжити відтворення;
  • Збільшення/зменшення гучності;
  • Bass boost — клавіша для підсилення низьких частот.

ЗВУК

Колонка має потужність 100 Вт. JBL називає звучання колонки Pro Sound, тобто звук тут професійний і це правда. Нещодавно в нас на огляді була колонка Harman Kardon Citation 200 її потужність 50 Вт і цього вже цілком достатньо, а тут вдвічі більше. Вона без проблем прокачає великий будинок і на відкритій місцевості добре себе покаже. 

Party Box On The Go

Між іншим, ви можете приєднати до цієї колонки ще одну через фірмовий додаток, щоб створити ефект стерео. В додатку є можливість керувати підсвіткою, моніторити заряд акумулятора, а також регулювати високі, середні та низькі частоти.

АВТОНОМНІСТЬ

Від одного заряду Party Box On The Go може грати 6 годин. Передбачений режим Powerbank, коли ви можете від колонки заряджати свої пристрої. Колонка має батарею ємністю 2500 мАг. Заряджається від 0 до 100% приблизно за 3,5 години. Одного заряду мікрофона вистачить на 10 годин користування.

nbILvCrZWd4oEqPm8hJYVjG4-CiyQsXN99Bcku1X2woWgR0kGuJQQksQ--TH4o0qPR9hZmVVM6aDADHwI0yPwE-nhPG06JC37-rQMR70Hk2YhtSgAfx_2pTQZp_9bHa1nA-mvyH9

ВИСНОВКИ

PartyBox On The Go - універсальне рішення, якщо ви шукаєте потужну колонку з можливістю підключати музичні інструменти та мікрофони. Зручне керування аналоговими регуляторами, автономність близько 6-ти годин та можливість підключатися до колонки через Bluetooth 4.2, USB-роз'єм та minijack роблять цю колонку незамінною для великих і малих компаній як на природі так і в приміщеннях. 

Читайте також:
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
01/09/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
20/08/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?