Huawei FreeBuds Pro: замах на AirPods Pro

11/09/2020

Санта-Барбара під назвою “США проти Huawei” триває і все ніби зводиться до того, що для Huawei доводиться “затягувати паски”, але остання презентація доводить, що “є ще порох в порохівницях”. Обмеження для Huawei нагадують мексиканське прислів’я суть якого можна передати однією фразою: “Вони нас закопали та не знали, що ми насіння”. Насіння проростає, а Huawei бадьоро себе відчуває на ринку TWS-навушників. Стильні затички Huawei Freebuds Pro будуть доступні вже на початку жовтня. 

cdusnm2oft.jpg

2020 рік — це рік прямокутних граней і Huawei цей тренд тонко відчуває. Сказати, що дизайн навушників гарний було б надто банально, вони, на мій смак, виглядають по-справжньому вишукано, особливо в срібному кольорі з металевим блиском. Навушники також будуть доступні у білому та чорному кольорах, але срібний поза конкуренцією, imho.

huawei-freebuds-pro-review-tech-advisor.jpg

Фішкою навушників стало активне шумозаглушення, ну а як інакше у 2020 році. Цього разу це не просто відсікання низькочастотних шумів. Активне шумозаглушення у Freebuds Pro отримало “інтелект”, бо може розпізнавати шум середовища і гасити його з різною інтенсивністю залежно від умов. Тобто тут є і звична система активного шумозаглушення і система розпізнавання шуму. Варто сказати, що це крок вперед порівняно з конкурентами. Сценаріїв використання безліч, бо в офісі один рівень шуму, на вулиці інший, а в літаку ще інший. 

Знімок екрана 2020-09-11 о 00.58.34.png

Під час всієї презентації новинку порівнювали з Apple AirPods Pro і звісно ж щоразу вона виявлялася кращою за AirPods :). Це нам ще доведеться перевірити, але сумніватися в можливостях Huawei, особливо пригадуючи їхні попередні моделі TWS-навушників, не варто. Так ось, якщо порівнювати рівень шуму, який можуть гасити Freebuds Pro, то вони “впереди планеты всей”, включаючи AirPods та навіть топові навушники від Sony — WF-1000XM3.

huawei-freebuds-pro-header.jpg

Якщо заглянути всередину навушника, то складається враження, що це мінікомп’ютер. Його роботу організовує чіп Kirin A1. За стабільність з’єднання відповідає Bluetooth 5.1 з двома антенами, які вбудовані в корпус “ніжок”. Якщо вірити генеральному директору Huawei, то ці навушники це кращий вибір для використання в якості гарнітури, бо вони мають три мікрофони для чистого звучання вашого голосу навіть у вітряну погоду. 

Знімок екрана 2020-09-11 о 01.07.36.png

Навушники оснащені 11-міліметровим драйвером та підтримують технологію Dual-device connection. Вже з назви зрозуміло, що вони одночасно можуть бути під’єднані до двох пристроїв. Керування навушниками буде здійснюватися за допомогою сенсорних панелей, які розташувалися на ніжках навушників. Надзвичайно зручно те, що регулювати гучність можна буде просто ковзаючи пальцем вверх та вниз по ніжці навушника. На Samsung Galaxy Buds/Buds Plus/ Buds Live гучність можна регулювати утриманням пальця на сенсорній зоні, а тут це реалізовано ще більш зручно.

article-1280x720.22c2e4e2.jpg

Від одного заряду, при увімкненій системі активного шумозаглушення, навушники можуть працювати 4,5 години, а без шумозаглушення 7 годин. Разом з кейсом цей показник зростає до 30 годин. Зарядка навушників в кейсі на 100% триватиме всього 40 хвилин. Повна зарядка кейсу займе 1 годину.

1_image.jpg

Старт продажів в Україні буде оголошено найближчим часом, але чекати їх варто не раніше початку жовтня. Рекомендована ціна в Європі — 200 євро, а це, на секундочку, на 70 євро менше, ніж коштують AirPods Pro. Чекаємо Freebuds Pro для детального огляду, а поки варто придивитися на Freebuds 3, Freebuds 3i та Freebuds, які встигли добре себе зарекомендувати.

 

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?