Гарнітура Bluedio Air A – якість Beats за копійки

07/08/2017

Який меломан не мріяв про навушники Beats: бездоганний звук класу Hi-Fi, вдала ергономіка, яскравий дизайн та купа «технофішок». Але ціна така, що можна в Болгарію злітати!

А бажаєте й на морі побувати, і музикою насолодитися? Тоді придивіться до гарнітури Bluedio Air A, яку давно охрестили «народними Beats». За що? Читайте далі. 

Справжнє стерео

Звучать Bluedio Air A просто казково. Потужні динаміки забезпечують практично ідеальне відображення всього спектру частот, що створює ефект стереопанорами. Тобто зможете не просто насолодитися роком, класикою, фолком або попсою, але й почути кожен інструмент композиції.

Відмінна звукоізоляція

У теорії навушники закритого типу працюють за принципом «залиш всю музику собі». На практиці ж більшість моделей при високій гучності перетворюються на повноцінну портативну колонку.

Bluedio і, правда, залишають. Зможете вмикати улюблену композицію на повну міць, де б ви не були!

8cda81fc7ad906927144235dda5fdf15.jpg

Підвищена зручність

За ергономічністю Bluedio Air A впевнено випереджають популярні моделі Beats. І все завдяки гнучкому наголів’ю із кроком у 32,5 мм. Дуга між чашечками показує такі фігури, що Лілії Подкопаєвій і не снилося. Сама амбушура – теж рухома. То ж зможете підлаштувати навушники під усіх членів сім’ї та слухати музику без дискомфортного тиснення на вуха та голову.

До того ж наголів’я супер міцне – витримує не лише удар під час падіння, але й цупкі пальчики п’ятирічної дитини (перевірено «криворуким» колегою та його малюком ☺). 

Подвійне підключення

Роз’єму mini-jack в безпровідних бюджетних навушниках не знайти. А в Bluedio – є! Тобто музику можна відтворювати, як по Bluetooth, так і по кабелю. При цьому якість передачі звуку абсолютно однакова. Круто, еге ж?

Вражаюча автономність

Навушники оснащені настільки потужною батареєю, що безперервно грають 22–25 годин! Прямо, як знамениті Beats Solo 2 Wireless та Solo 3 Wireless.

Якщо будете щоденно користуватися 3–4 години, заряджати прийдеться лише раз у тиждень. А при підключені до смартфона чи плеєра за допомогою кабелю, батареї вистачить на віки. Як для бюджетника - просто фантастичні показники. 

030d7e8e966169ab4c7f67c291c333f4.jpg

Підтримка multi-point

Завдяки функції multi-point можна під’єднати гарнітуру одночасно до двох пристроїв з Bluetooth. Досить зручно, адже тепер не потрібно буде вимикати музику на плеєрі, щоб відповісти на дзвінок. Достатньо лише зменшити звук.

Роздача звуку

Цю фічу оцінять ті, хто полюбляє слухати музику або дивитися фільми, обійнявши свою другу половинку. ☺ Вставляєте штекер будь-яких навушників у 3,5 мм роз’єм Bluedio і вуаля – насолоджуєтеся разом концертом, романтичною комедією, який «китаєць» отримує безпровідним шляхом.

d0096ec6c83575373e3a21d129ff8fef-20170807154603.jpg

Шикарна комплектація

Комплектація гарнітури просто вражає. По-перше, у наявності є 4 кабелі на всі випадки життя: з мікрофоном і кнопками управління, microUSB для підзарядки, звичайний для провідного підключення, Y-подовжувач зі штекерами для мікрофона та аудіосигналу.

3fb2db6cccf4a23383383394b28b2b31-20170807155120.jpg

По-друге, є компактний переносний футляр, який чудово тримає форму. Звичайно, пригати на ньому не варто, але, якщо випадково сядете –– він, навіть, не скрипне. А ще у футляра є карабін! Знахідка, для тих хто часто бере «вуха» із собою.

Стильний дизайн

«Вишенькою на торті» слугує дизайн гарнітури, що представлений у двох варіантах. Чорні навушники прикрашені буквами англійського алфавіту, білі – геометричними фігурами. Підкреслюють принт – хромовані облямівки на амбушурах. Очевидно, що перші сподобаються молодим парубках, а другі – дівчатам. Але смаки справа суб’єктивна. ☺

1650a666fb6007302b21092111c65e37.jpg

Отже, у підсумку маємо функціональну та якісну гарнітуру, яка за технічними параметрами та цікавими «фішками» не поступається відомим Beats, а коштує у 7–10 разів менше!

То ж якщо ви звикли платити за реальні речі, а не бренд та глянцевий маркетинг замовляйте Bluedio Air A.
 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?