Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4: що нового?

12/06/2019

Нарешті світ дочекався випуску четвертої версії легендарного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4. Гаджет, який у минулому став бестселером у третьому оновленні отримав багато критики – хтось жалівся на форм-фактор, комусь було мало варіантів циферблатів. Здається у Піднебесній чують користувачів, тому фанати у 4-ій версії фітнес-браслета отримали все, про що так давно мріяли:

  • Кольоровий AMOLED- дисплей з розміром діагоналі 0,95’’ дюймів.
  • Захисний шар на дисплеї з 2.5D скла.
  • Цілих 380 варіацій оформлення циферблату (у третій версії всього 3).
  • Сучасну 5-ту версію Bluetooth.
  • Захист від вологи 5АТМ (витримує занурення до 50 метрів).

Xiaomi Mi Band 4

Щодо функціоналу, то браслет став більш професійним, наприклад був замінений сенсор (датчик прискорення і гіроскоп), а також датчик вимірювання серцевого ритму. Таким чином браслет здатен розуміти біг (в приміщені та на відкритому просторі), тренування (звичайне, велосипед, піша прогулянка), а також плавання. Зазначають, що Mi Band 4 вміє розрізняти стиль плавання – для початку літа хороша можливість, якщо любите відпочивати на природі чи плануєте поїздку на море.

У фітнес-браслета опціонально передбачений модуль NFC і в цій версії підтримується голосовий асистент. Але ж розумієте, що голосовий асистент Xiao AI потребує адаптації для нашого регіону і тоді можливо допоможе керувати голосом самим браслетом, а також пристроями розумного будинку. У теорії виглядає чудово – поступово Mi Band отримує функції, які притаманні смарт-годинникам.

Xiaomi Mi Band 4

Щодо автономності, то вона звичайно була збільшена. Для звичайної версії передбачили акумулятор на 135 мАг – чого вистачить орієнтовно на 20 днів роботи гаджета. Це майже рівноцінне значення що і для третього Mi Band, однак четвертий ж буде мати кольоровий дисплей і набагато більше фітнес-функцій.

По вартості називають ціни від 25 доларів – будемо чекати браслет в Україні та старт продажів.

Xiaomi Mi Band 4

До речі, компанія Xiaomi ще й випустила лімітовану версію, яка сподобається фанатам коміксів Марвел - Avengers Limited Edition, яка має атрибути супер-героїв і металеві елементи на ремінцях.

Xiaomi Mi Band 4

Я як користувач третього Mi Band поки що буду думати над необхідністю оновлення, але тим, хто займається інтенсивно спортом чи ще використовує браслет другого покоління потрібно звернути увагу на новинку. Браслет виглядає сучасно, соковито, зберігаючи свої основні переваги перед іншими конкурентами – про одного з найближчих суперників Mi Band ми нещодавно знімали огляд на каналі, як і про ще одну новинку від Samsung:

sddefault.jpg

sddefault.jpg

Будемо слідкувати за першими надходженнями Mi Band 4 в Україну та одразу будемо готувати детальний огляд, щоб не проґавити новини підписуйтесь на наші соціальні мережі:

Читайте також:
Xiaomi Mi Band 8 VS Mi Band 7: що нового?
У цій статті ми порівняємо новий Xiaomi Mi Band 8 з Mi Band 7, який був представлений минулого року. Mi Band 7 мав величезний успіх і зараз залишається бестселлером серед бюджетних фітнес-браслетів. Mi Band 8 отримав покращення, які можуть підштовхнути вас до рішення оновлюватися, якщо у вас Mi Ban
21/04/2023
Головне за тиждень: смартфон від Coca-cola, новий фітнес-браслет від Redmi
Швидкий перехід до новин: Coca-Cola планує анонсувати фірмовий смартфон Смарт-браслет Redmi Band 2 буде представлений в Європі OnePlus 11R 5G презентують разом з OnePlus 11 та OnePlus Buds Pro 2 Екшн від Square Enix отримав низькі оцінки на агрегаторах MacBook Pro 14 з чіпом M2 отримав повіль
27/01/2023
7 днів з Xiaomi Mi Band 7 Pro
Щороку Xiaomi представляє нову версію фітнес-браслета Mi Band і він стає бестселером завдяки максимуму функцій та можливостей при мінімальній ціні. Однак справедливих претензій до Mi Band також вистачає, наприклад в жодному Mi Band немає GPS модуля, а без нього всі, хто серйозно займається спортом н
17/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?