Електротранспорт: сучасні технології пересування

17/08/2021

Мабуть кожен, хто користується громадським транспортом або особистим авто у межах міста, замислювався про заміну на щось більш компактне і сучасне. Все частіше на вулицях можна побачити гіроскутери, електросамокати та моноколеса. Електротранспорт став найпопулярнішим засобом пересування, адже це швидко, зручно та комфортно! Круто ж їхати без жодних заторів чи натовпів на роботу або ж по справах:) Якщо ви якраз в пошуках електротранспорту, то ми з радістю розповімо про найбільш популярні види електротранспорту та їх фішки. 

ыыыыыыыыыыы.jpg

Електросамокати

Електросамокат чи не найпопулярніший транспорт цього літа:) Воно й не дивно, адже про самокати ми знаємо ще з дитинства, коли відштовхувались ногою та з нереальною швидкістю (так тоді здавалось) їздили наввипередки з друзями. Круті були часи:) А зараз самокати удосконалились, тож і відштовхуватись сильно не потрібно, і швидкість значно більша. Вжуух — і ти на роботі чи на важливій зустрічі. 

fit_930_519_false_crop_1280_720_0_0_q90_413272_0f938800ceac25f9a8a4ce0e8.jpg

Переваги електросамокатів

В першу чергу, компактність та прохідність. На електросамокаті можна проїхати усюди: через парк, по велодоріжках чи навіть по вузькій вулиці. Поки місто стоїть у заторах, ви собі проїжджаєте повз без жодної метушні. Та і окреме паркомісце для електросамоката не потрібно: його можна зберігати навіть у шафі. Він надзвичайно компактний для перевезення як у авто, так і у громадському транспорті за потребою, а ще з ним без проблем можна зайти у магазин чи супермаркет:) До того ж,  електросамокат — вид транспорту, який не шкодить природі, адже працює на електриці, а не на бензині. Він не потребує спеціальних документів чи навичок водіння та дуже простий у використанні. Єдиним мінусом електросамокатів є те, що це сезонний транспорт, на ньому не покатаєшся у дощ або взимку, коли занадто холодно. 

Гіроскутери

Гіроскутери — один з найнезвичніших видів електротранспорту, що вражає своїм зовнішнім виглядом:) Головною його особливістю є баланс. Хоч на перший погляд може здатись, що впоратись з керуванням на гіроскутері просто анріал, всередині нього встановлено спеціальний датчик, що допомагає втримати рівновагу та запобігти падінню. А управління цим смарт гаджетом залежить цілком і повністю від ваших рухів: хочете розпочати рух — достатньо просто трохи нахились вперед і гіроскутер одразу розпочне рух. 

78202d42d.jpg

Переваги гіроскутерів

Цей вид транспорту ідеально підійде для маневрів, завдяки легкості та плавності під час керування. Гіроскутери як і електросамокати надзвичайно компактні, тож їх можна брати з собою у подорожі, зберігаючи у багажнику чи в дорожній сумці або валізі. Ще однією перевагу є швидкість та автономність. Гіроскутер здатний розганятися до 20 км на годину, а його заряду цілком вистачить на 40 кілометрів їзди:)

Моноколеса

Надаєте перевагу чомусь екстраординарному на перший погляд, проте максимально надійного та зручному? Тоді моноколесо — точно ваша тема:) Цей вид транспорту як самобалансуючий самокат, щоправда лише з одним колесом. Здавалось би, що саме моноколесо має найпростішу конструкцію, але водночас воно і привертає до себе найбільше уваги. 

рплрдорд.jpg

Переваги моноколіс

Моноколеса не менш компактні, аніж гіроскутери, тож їхній розмір дозволяє з легкістю зберігати електрогаджет в квартирі, переносити у руках при потребі або ж перевозити у громадському транспорті. Зі скутером, велосипедом чи самокатом це буде значно важче:) Також це доволі швидкий та автономний вид електротранспорту. Він може з легкістю розігнатись до 30-35 км на годину та проїхати від 40 до 120 км на одному заряді. Проте, моноколеса потребують певних навичок райдера, адже навчитись балансувати на одному колесі значно важче, аніж на двох. Водночас цей вид транспорту є стійким сам по собі і має менший гальмівний шлях, аніж той самий самокат чи велосипед:)

Висновок

Який вид електротранспорту обрати — вирішувати вам, ми, в свою чергу, розповіли про особливості та можливості кожного:) Електросамокат максимально звичний для більшості, адже його конструкція відома нам ще з дитинства, а сучасні оновлення лиш додали йому крутих фішок та популярності. Тепер це швидкий та легкий транспортний засіб, який ще й не шкодить екології:) На гіроскутері чи моноколесі ви точно не залишитесь непомітними, а їхня швидкість приємно вразить кожного, проте для цих транспортних засобів знадобляться певні навички рейдера:) 
 

Читайте також:
Xiaomi Mi Electric Scooter 4Pro VS Ninebot by Segway MAX G30 II: який електросамокат вибрати?
На вулиці щодня зростає кількість водіїв електросамокатів і з приходом тепла їхня кількість буде збільшуватись. Пояснювати всі переваги цього виду транспорту немає потреби, але є потреба в порівнянні різних електросамокатів між собою, щоб чітко розуміти, який вибрати для себе.  Сьогодні в нас на по
19/03/2023
Головне за тиждень: Premium-версія месенджера Telegram, AliExpress відновив доставку в Україну, у Франції створили аналог Javelin
Швидкий перехід до новин: Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів AliExpress відновлює доставку в Україну Невдовзі з’явиться Premium-версія Telegram У Франції створили аналог Javelin Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів Українці масово пересідають на альтернатив
16/06/2022
Чому варто купувати самокати у офіційних дилерів?
Що може бути кращим засобом для пересування по місту, аніж електросамокат? Та нічого! Цей вид транспорту — ідеальне рішення як для дітей, так і для дорослих. На роботу, по справах або ж просто на прогулянку — з електросамокатом все швидко, легко та без заторів:) І як тільки з'являється думка про те,
25/05/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?