Електросамокат: безпека, швидкість, зручність

27/03/2020

У зв’язку з введенням карантину довелося по-іншому поглянути на багато речей. В першу чергу, довелося переглянути своє ставлення до організації віддаленої роботи. У нас, між іншим, є стаття про те, які гаджети вам знадобляться, щоб працювати з дому ефективно — “6 смарт-гаджетів необхідних для віддаленої роботи”.

Однак, є чимало людей, які продовжують працювати в офісі чи на заводах, а коли в місті перестає працювати найбільш масовий громадський транспорт виникає питання, що робити, особливо якщо немає власного авто, як добратися до робочого місця. Для тих, хто працює з дому є інше питання, як швидко добратися до магазину чи супермаркету, щоб придбати найнеобхідніші речі та продукти і при цьому по мінімуму контактувати з людьми. Насправді, електросамокат допоможе вирішити ці непрості проблеми.

20190730_DVAG_Bild_E-Scooter_copyright_mauritius images_Dzianis Apolka_Alamy_RF_DVAG.jpg.jpg

Статистика мереж смарт-техніки підтверджує це твердження, оскільки продаж електросамокатів зріс майже на 100%. Давайте спробуємо розібратися, що ви отримуєте купуючи електросамокат в умовах карантину і взагалі, на прикладі електросамокату Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

Xiaomi_M365_Pro_Electric_Scooter_Review_comparison_with_L8F.jpg

СВОБОДА ПЕРЕСУВАННЯ

Звісно ж в умовах карантину, який продовжено аж до 24 квітня фраза “свобода пересування” звучить трохи дивно, але якщо ви користуєтесь електросамокатом від Xiaomi, який має запас ходу 45 км., то для вас це реальність. Ви не залежите від колег, які можуть підвести вас на своєму авто, ви не залежите від громадського транспорту, якщо такий працює, а якщо не працює, то варіантів пересування стає ще менше. Є лише ви і ваш електросамокат запасу ходу якого вистачить, щоб здійснювати поїздки містом чи селом для найнеобхідніших речей: добратися на роботу, купити продукти чи ліки.

Xiaomi-Ninebot-ES2-Folding-Electric-Kick-Scooter-1.jpg

ДОСТУПНІСТЬ

Крилатий вислів каже: “Каждый день на такси не наездишься”, а з електросамокатом і не потрібно, оскільки ви можете заряджати його вдома, що обійдеться вам без перебільшень в сотні разів дешевше, ніж користуватися послугами таксі чи громадського транспорту. Дешевше може бути тільки пішки. Між іншим, електросамокат від Xiaomi має енергозберігаючий режим (ECO), який дозволить заощадити заряд акумулятора, а відповідно і заощадить ваші гроші на електроенергію.

1_moovi-stvo-escooter-mit-kennzeichen.jpeg.jpg

ШВИДКІСТЬ

Звісно, можна ходити пішки, але 3 кілометри по місту ви будете долати приблизно за 20-25 хвилин. Якщо ж ви будете рухатись на електросамокаті, про який ми згадували вище, максимальна швидкість якого складає 25 км/год, то ви здолаєте цю відстань за 3-4 хвилини. Покористувавшись самокатом тиждень чи місяць ви можете оцінити скільки часу ви заощаджуєте і будете приємно здивовані. Вивільнений час ви можете використати на спілкування з сім’єю, на читання книг, перегляд улюблених фільмів чи банально для відпочинку. Між іншим, є моделі електросамокатів максимальна швидкість руху яких досягає 50-60 км/год.

Q4C2CmXc5tY.jpg

БЕЗПЕКА: МІНІМУМ КОНТАКТУ З ЛЮДЬМИ

На жаль, зараз ситуація в країні складна і ми змушені по мінімуму контактувати з людьми в транспорті, в чергах, в крамницях чи аптеках. Пересуваючись на електросамокаті ви ніяк не контактуєте з людьми. Виїхавши зі свого будинку ви їдете до робочого місця чи іншого пункту призначення в “гордом одиночесте”. І варто сказати, що під час карантинних заходів — це один з найбільш безпечних видів транспорту. Крім того, весь час пересування ви перебуваєте на відкритому повітрі, що теж позитивно впливає на здоров’я. Якщо ви до прикладу працюєте вдома і виходите з дому тільки для придбання продуктів, то ви можете взяти електросамокат дістатись до магазину не контактуючи з людьми і разом розвіятись на свіжому повітрі та відпочити від роботи за комп’ютером. 

1565594867_20.jpg

КОМПАКТНІСТЬ ТА МОБІЛЬНІСТЬ

Електросамокат займає мінімум місця у вашій квартирі чи під’їзді. На ньому ви легко можете об’їхати будь-які затори. Задля безпеки він обладнаний передньою фарою, а також на задній частині самоката є спеціальний габаритний вогонь. Головна фішка самокату в тому, що він легко складається фактично вдвоє, тому ви без проблем можете зайти з ним у ліфт, покласти його до багажнику автомобіля, перенести в руках, якщо на шляху сходинки чи інші перешкоди. Вага самокату — менше 15 кг. До речі, самокат має захист від вологи та пилу по стандарту IP54. Зайвий раз мочити його не варто, але потрапляння пилу та капель води він з легкістю переживе.

Xiaomi-M365-Mijia-Electric-Scooter-6-1.jpg

ТРЕНД

Коли ми чуємо фразу “транспорт майбутнього”, то десь мимоволі уявляються пейзажі, де авто літають, квадрокоптери доставляють відправлення з пошти, у автівках працюють автопілоти і т.д., але насправді в межах міста транспортом найближчого майбутнього можна назвати саме електросамокат. Я переконаний, що ви вже бачите на вулицях чимало людей, котрі катаються на цьому зовсім не дитячому транспорті і вирішують свої завдання. Варто сказати, що електросамокати виглядають дуже стильно і в деякій мірі навіть футуристично, тому якщо ви власник електросамокату ви 100% в тренді, а якщо збираєтесь його придбати, то відразу долучитесь до тренд-творців.

Xiaomi-Scooter-Pro-vs-Xiaomi-M365-motor-tire.jpg

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Кажуть, що карантин хоч триває не дуже довго добре вплинув на екологію планети земля, оскільки сотні тисяч людей не виїхали на своїх авто, багато підприємств припинили свою роботу. а ще чимало людей пересіли з автівок на ЕКО-транспорт яким є електросамокат. Він не дає ніяких викидів в атмосферу, працює фактично безшумно. Тому покупка електросамоката, а не наприклад бензинового скутера — це ваш маленький вклад в екологію міста чи села в якому проживаєте.

xiaomi-smart-electric-motor-scooter-3.jpg

ВИСНОВКИ

У цій статті ми не вдавалися в технічні характеристики електросамокатів, а лише показали, що це зараз один із найбільш затребуваних видів транспорту, якщо ваш пріоритет безпека, мінімум контакту з оточуючими, свобода пересування, екологічність, швидкість та доступність. Якщо вас зацікавив такий вид транспорту і ви окрім зазначених вище переваг хочете бути в тренді, то електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro буде чудовим вибором.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?