Ексклюзивні док-станції Belkin MagSafe для гаджетів Apple

13/04/2021

Док-станції MagSafe були представлені разом з iPhone 12 та продаються на офіційному сайті Apple з позначкою Only at Apple. На ринку їм немає аналогів, що наголошує про ексклюзивність аксесуарів бренду та круту якість:)

belkin-WIZ009ttWH-3-in-1-charger-with-magsafe-lifestyle-v01-r01-1680x800-us.jpg

Що таке MagSafe?

Перший бездротовий зарядний пристрій виробництва Apple. Це поєднання системи кріплення і зарядки, що відкриває величезний потенціал для компанії та виробників аксесуарів. Apple поєднали запатентовану бездротову зарядну котушку Qi та додала ще декілька елементів. На словах все здається так просто, на ділі — складно, а по факту компанія, як завжди, створила круту штуку:)

1602690175_chto-takoe-magsafe-na-iphone-12-kak-on-rabotaet-i.jpg

Функція MagSafe дає можливість пристроям від Apple приєднатись до аксесуарів за допомогою магнітної тяги, тим самим забезпечити комфортну та швидку зарядку гаджетів. На останній презентації Apple було продемонстровано декілька зарядок MagSafe, одні з яких — Belkin:)

Чим такі круті док-станції Belkin?

belkin-wiz010-magnetic-2in1-wireless-charger-stand-video-chat-productpage-v01-r01-1680x600-us.jpg

Просто погляньте, які вони сучасні та стильні. Навіть коли док-станції використовуються не за призначенням, вони ідеально доповнюють інтер'єр. Обидва види станцій є у чорному та білому кольорах. Нижня частина виготовлена з матового пластику, а сама «ніжка» зі  сталі. 

belkin-wiz010-magnetic-2in1-wireless-charger-stand-landscape-mode-productpage-v01-r01-1680x600-us.jpg

На одній платформі ви можете зарядити всі свої улюблені гаджети Apple — iPhone 12, Apple Watch чи AirPods максимально швидко та легко. Заряджати смартфон можна як у вертикальному, так і у горизонтальному положенні, що дуже зручно під час відеодзвінків чи перегляду відео. Чіткої фіксації, у якому положенні iPhone буде заряджатись немає, то ж ви можете повертати його в будь-яку сторону без від'єднання від док-станції:) Водночас гаджет надійно тримається на магніті, тож навіть при постійній вібрації від нескінченної кількості смс, смартфон не відкріпиться, поки ви самі цього не захочете. 

Belkin Boost Charge Pro MagSafe 3-in-1 


Можливість заряджати три гаджети одночасно — найкрутіша функція док-станції від Belkin. Вона гарантує швидке та безпечне заряджання потужністю до 15 Вт. Також  док-станція оснащена світлодіодним індикатором, що сповіщає, чи правильно встановлені гаджети на платформах. Білий індикатор означає, що пристрої вирівняні та заряджаються, а жовтий — не вирівняні або ж якийсь інший об'єкт заважає зарядці. Бездротова зарядка ідеально працює з кейсами MagSafe від Apple, тож можна заряджати iPhone, навіть не знімаючи чохол.

Поки ви вранці збираєтесь на роботу, Belkin за лічені хвилини зарядить iPhone 12, Apple Watch чи AirPods — і ви зможете впевнено ними користуватись впродовж цілого дня.

Переваги: 

  • швидка бездротова зарядка одразу трьох гаджетів
  • стильний та лаконічний дизайн
  • можливість заряджати iPhone як у вертикальному, так і у горизонтальному положенні
  • світлодіодний індикатор, що показує чи правильно встановлені всі гаджети на док-станції
  • офіційно підтверджена сумісність з MagSafe Apple

39610-75989-Belkin-Boost-Charge-Pro-Angle-xl.jpg

2-in-1 Wireless Charger Stand with MagSafe


Стильна, компактна і сучасна док-станція 2 в 1 для заряджання iPhone 12 та AirPods стане незамінною для всіх власників «яблучних» гаджетів. Під магнітною бездротовою платформою,  потужністю 15 Вт, для iPhone є зарядна панель, оптимізована під AirPods:) Ця док-станція, так само як і попередня, оснащена світловим індикатором, який сповіщає про заряджання. 

Зарядка улюблених гаджетів за лічені хвилини — не мрія, а реальність, яку Belkin вдалось ідеально втілити в життя:) 

Переваги:

  • швидка безпровідна зарядка iPhone 12 та AirPods
  • можливість заряджання iPhone як у вертикальному, так і у горизонтальному положенні
  • світлодіодний індикатор, що вказує на заряджання
  • повна сумісність з MagSafe Apple
  • стильний та лаконічний дизайн

HkeLjjWE-fv0mMSdYdYJ_oDQABEeAYLVKQeI5UufDn2m1GPYE34vCmZAWdcDHZUgVljJl1Vle2rvEY5sqpooaImOLqPwPXxAJdhYAZChWkj_UGWlPPhiV5I34Tb7bdUavjcffXQP

Висновок:

Док-станції від  Belkin — це не лише круті аксесуари, але й потужні зарядні станції для ваших улюблених гаджетів. Це можливість зарядити всі пристрої водночас за лічені хвилини з максимальним комфортом. Ніяких кабелів, що вічно губляться, плутаються чи ламаються, лиш зручне та швидке магнітне заряджання. Док-станції вже доступні до передзамовлення в КТС:)


Читайте також:
Apple Watch не вмикається. Що робити?
Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з на
11/04/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Такими будуть AirPods Max 2?
На ресурсі 9to5mac з’явився цікавий матеріал про те, чого не вистачає для AirPods Max і що варто було б додати в другій версії навушників. Нагадаємо, що в грудні виповнюється рік з часу виходу AirPods Max, тому вже можна очікувати нову версію. MagSafe-зарядка та роз’єм USB Type-C На даний момент в
21/12/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?