Dyson — техніка без компромісів

27/10/2021

Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів.

Зволожувач повітря Dyson AM10

Легендарний зволожувач повітря від Dyson, який завдяки технології ультрафіолетового очищення Ultraviolet Cleanse піддає кожну краплину води впливу ультрафіолетового випромінювання, яке вбиває до 99,9% бактерій.

-tcOvhNEFqXGdssWUFElag1XuKvkGutKDnOprWA5mBPZgfRcB0J_CSHi2FaT9u4yYcJAjiIvWdIaCxmyn7TQoGQOe6a3HUs20pKs38CLypE3iFaeVL0bpxCZPQEiK8w_XUYT1VaJ

Dyson AM10 поширює зволожене повітря швидко і рівномірно по всьому приміщенню завдяки запатентованій технології Air Multiplier.

Повітря всмоктується через отвори в основі пристрою, проходить через інтелектуальний термостат і регулятор вологості. Потім очищена пара виходить з одного отвору, в той час як інший потік повітря затягується через другий отвір. Зволожувач Dyson оснащено інтелектуальною системою контролю клімату, яка вимірює як температуру, так і вологість навколишнього повітря, і відповідно до цього встановлює власні налаштування для створення найбільш комфортного і гігієнічного середовища. 

9N4_ls_Cj_Bw-PqYqC7ETzaul-StztSBW8K9gG82Ns5cAEYODHO1I0s-oBD2g868fvf3A6BshyE7OtOFDszE3ocFpD-qBXCT8QUzB01D7Rf2WmTJsSL_fUUcurni_kLC5ceezLCX

Зволожувач Dyson розроблений для безперервного використання до 18 годин поспіль і оснащений таймером автовимикання. Це єдиний у світі зволожувач, якому присвоєно знак Quiet Mark через його безшумну роботу.

Цей зволожувач відповідає стандарту asthma & allergy friendly (підходить для астматиків та алергіків), що протестовано і підтверджено лабораторіями Airmid Healthgroup. Зволожувач Dyson отримав два режими для використання протягом усього року, забезпечуючи гігієнічне і рівномірне зволоження взимку і даруючи прохолоду влітку в режимі вентилятора.

Фен Dyson Supersonic HD03

Фен Dyson Supersonic призначений для сушки і укладання волосся. Завдяки своїй інноваційній конструкції він значно спрощує ці процеси, дозволяючи отримати найкращий вигляд укладки. Мотор потужністю 1600W знаходиться в рукоятці, завдяки чому тримати пристрій і взаємодіяти з ним легше. Технологія Air Multiplier підсилює потужність роботи, дозволяючи отримати швидкий результат і неперевершену укладку. Функція іонізації додатково покращує стан і блиск волосся, знімаючи статичну електрику.

5VRj_iAKK4lDvaXto_5ElCOJ34WViOzVjIyFFWH7Nrme2L6-vhA0apsFYumDsbImTg4B9A0-84QXcw_JKA-bIOSyY2ZqPtyKzhW5PkR5Q_p7RShcVPZCOnEM6ZFYK4_-_bcgLyMv

Три режими швидкості повітряного потоку і чотири режими температури: 

  • 100°C - швидке висушування і укладання волосся;
  • 80 °C - стандартне висушування волосся;
  • 60 °C - дбайливе висушування.

У комплекті з феном ви отримаєте фірмовий оксамитовий чохол та 4 насадки, за допомогою яких можна зробити красиву та стійку укладку. Змінювати насадки легко завдяки магнітам. Насадки не нагріваються під час роботи.

9jCNoV2bPJgcSI1vsZ9__UhQG7MgK-LaxJ6wTy0yx-l7XzF57qB2XfDlVu9BCiHfV0ouoKPUsIBBuWnvSLnNSvMFIef36CyKnUPBdMk0pNI2qUNJoBn6YsmNdSVOrVLCWK8jgSHO

Довжина кабелю становить 2,7 м, тому фен можна використовувати у великих приміщеннях, де робота над зачіскою ведеться далеко від розетки, наприклад, в салонах краси.

Вирівнювач для волосся Dyson Corrale HS03

Dyson Corrale — сучасний інструмент для вкладання волосся. Виконаний у продуманому дизайні, в якому передбачено все — від форми корпусу до гнучких пластин, які змінюють форму, захоплюючи пасма волосся.

D1K5A9UVyQzBeYGjmg8nReKu_6ie0Br5MdnyFCjuRu7CGb30GRK-ULKVNHyxVMGqlxJV-lOV2QvP8vBFmGcLsTzJ5EYoWCJQQ-hGAl08iazjysYcWkq2nCg_ATKJ7A9PHUJ1oiL6 

Пластини пристрою виготовлені з марганцево-мідного сплаву, які змінюють форму, збираючи і фіксуючи пасмо волосся разом. Це спрощує процес укладання, запобігає перегріву волосся та його пошкодженню. Також це сприяє високій гладкості та блиску волосся. Завдяки трьом режимам налаштування нагріву (165° C, 185° C і 210° C) пристрій підходить для будь-якого волосся — пошкодженого, освітленого, густого чи хвилястого. 

ooVtAlfrUDjozN14Ai-ZO3bQ23DEeX3Oucz-JMRqE53J31xsYRvHCuoTQH_ak44UDUx_l9f9QlaXsuDqIu6gZey2hwLuHdioVITosbDUe13nERP9q4u_0t9mZ42OPy4B5BNySv2d

Система вбудованих датчиків контролює температуру пластин 100 раз в секунду, забезпечуючи постійну потужність, так що задана температура ніколи не буде перевищуватися.

Вирівнювач для волосся Dyson Corrale забезпечує до 30 хвилин укладання без підключення до мережі, а OLED дисплей показує рівень заряду акумулятора, температуру і стан зарядки під час використання. Повністю випрямляч заряджається за 70 хвилин.

pZKj1gAa-hAv839j8ZDk6GG3fj3wNxngym8w7eep0WB2G6SUiLoeDDCximFoWmTzw4-yvByYjQDJMGR_UZk3JfuCYDDnKucRLHTg_1Deft2LI3WxmF4MrU7PHHaNzuF3O-RhZTaJ

Для більшої безпеки випрямляч автоматично відключається через 5 хвилин при відсутності активності користувача. Його можна брати в якості ручної поклажі в подорожах на літаку. У комплекті є фірмовий чохол для зберігання.

ВИСНОВКИ

Техніка Dyson - це надійний помічник з догляду за собою та своєю оселею. Обираючи Dyson - ви отримуєте якісну техніку без жодних компромісів.

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Xiaomi відмовляється від бренду Mi
Всі давно звикли, що після назви Xiaomi обов’язково йде “фірмова приставка” з двох букв “Mi”, але Xiaomi вирішила поступово відмовлятися від цього бренду і тепер в назві буде використовуватися просто “Xiaomi”. Хто був уважний, то помітив, що на останній презентації Xiaomi, де був представлений новий
24/08/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?