Що подарувати геймеру: ігрові пристрої Gamesir

20/01/2020

Геймерські "примочки" — хороший варіант подарунку, якщо твій хлопець чи дівчина фанатіє від NeedForSpeed, Доти чи будь-якої іншої комп'ютерної гри. "Прокачай" свого героя ще швидше зі спеціальною мишею, клавіатурою чи ґеймпадом!

GameSir GK100

GameSir GK100 — це механічна одноручна безпровідна клавіатура, яка зробить твою гру ще цікавішою!

4_16.jpg

GK100 тобі точно треба, якщо:
а) у тебе такий бардак на столі, що не вистачає місця для нормального "розгону" миші.
б) клавіатура твого ноуту постійно "гальмує" твою гру.
в) ти Бог геймінгу і звичайна "клава" вже не твій рівень.
Якщо хоча б один з пунктів сходиться, не втрачай часу —  спробуй GK100!

Розробник настільки заморочився твоїм комфортом, що придумав навіть регульовану підставку для руки. До речі, є можливість її зняти, якщо раптом вона тобі буде заважати. Для цього просто здвинь її вліво. Щоб повернути все на місце, навпаки, проведи вправо (як ремінець до смарт-годинника Apple Watch, якщо розумієш про що я).

GK100__2.jpg

Що реально круто, так це LED підсвітка клавіатури! Кожна клавіша "горить" своїм кольором, який можна змінювати в налаштуваннях. Якщо любиш "рубати" в Контер Страйк вночі, то можна зробити її на мінімум або зовсім відключити.

GK100__5.jpg

Ґеймпад має 34 функціональні клавіші. Крім того є чотири бокові кнопки, які можна запрограмувати на свій смак. Наприклад, щоб вийти з гри або почати вогонь по ворогах!
Клавіатура розроблена спеціально для ігор, в тому чисті PUBG.

GK100.jpg

В комплектації йде інструкція по використанню. Але ти ж і так крутий геймер, правда? 
Тішить і те, що GameSir GK100 — це Plug and Play гаджет. Тобто для підключення ґеймпаду не потрібно встановлювати спеціальні драйвери. Ти просто підключаєш його до ПК чи GameSir X1 та граєш!


Плюси:
- Швидкий відгук клавіш;
- Стильний дизайн;
- Габарити (це геймерська клавіатура, яка займає менше місця, ніж класичний варіант).
Мінуси:
- Обмеженість функцій (знову ж таки, це гаджет суто для гри).

GameSir GK100 — супер гаджет для тих, хто реально фанатіє від комп'ютерних ігор і багато вільного часу проводить за ПК. Клавіатура розроблена для комфортної гри, швидко працює та має хороший відгук.

Gamesir GK300 

Gamesir GK300 — нове покоління безпровідних клавіатур для геймінгу. Найбільша перевага в тому, що працює клавіатура без розетки, без батарейок, а на вмонтованому літієвому акумуляторі. Це дійсно зручно і дозволяє грати хоч за столом, хоч в позі «зю» на підлозі чи кріслі =)


10_9.jpg

Перш за все тобі треба буде зарядити клавіатуру. Для цього збоку вставляєш одну частину micro USB конектора, а в USB порт свого ПК — іншу. GameSir’ровські розробники кажуть, що на повний заряд треба три години. Так що спокійно можеш попити кави та глянути серію «Відьмака»! =)
До речі про акумулятор. GK300 має практично безсмертну батарею в 3600 мАг. На офіційному сайті говорять, що клавіатура тримається біля 300 годин при відключеній підсвітці та лише 30 годин, якщо її включити.
Зручно і те, що коли клавіатура почне розряджатись (заряду буде менш як 15%), гаджет почне «кричати» SOS та засвітить червону лампочку збоку.

12_12.jpg

Клавіатура оснащена 104-ма ТТС клавішами та має технологію Anti-Ghosting, яка забезпечує максимально швидкий відклик. Наприклад, в КС це може коштувати тобі перемоги!
Гаджет розрахований на 50 000 000 натисків! Тішить і ціна: вартість моделі GK300 на рівні зі звичайними провідними клавіатурами.

15_11.jpg

GK300 зроблена дуже стильно. Мінімалістичний дизайн у білому та space grey кольорі гарно доповнить твою геймерстку зону. Порада: якщо ти не найохайніший геймер світу, то обирай спейс грей =)
Пластиковий корпус з міцною металічною підставкою не прогинається під натиском та добре фіксується на столі. Навіть, якщо гра буде дуже «нервова», клавіатура без проблем витримає цей натиск!
Клавіатура зроблена дуже ергономічно та продумано. Розробник хвилюється про своїх геймерів як мама про синочка! «Клава» лежить під кутом 7.5 градусів і на підставці є виїмки для руки, що забезпечує комфортне положення кисті (і ніякі нервові синдроми зап‘ястку не страшні). 
Крім того, є підсвітка у чотирьох різних варіантах: обирай на свій смак! Плюс до того можна регулювати яскравість у п‘яти режимах. 

97_1.jpg

Для підключення клавіатури не треба лишньої мороки з драйверами: зразу «з‘єднуєшся» з ПК і «рубаєш»!
Клавіатура може підключатись до ПК або через частоту 2.4 Ггц, або по Bluetooth 4.1. На панелі збоку є маленький перемикач, який дає тобі вибір.
Підтримка платформ: Win / macOS (окрема клавіша перемикання) / Android / iOS


Плюси:
- Ціна;
- Беззвучність;
- Безпровідний режим роботи;
- Підсвітка клавіатури.
Мінуси:
- невеликі лаги при Bluetooth підключенні до iOS гаджетів.


Клавіатура GK300 — це ідеальна суміш швидкості, точності та безшумної роботи за адекватну ціну.

GameSir GM300

Для справжнього геймера кожна деталь важлива. Миша не є виключенням. Від цього маленького "помічника" насправді залежить досить багато. Якщо ти фанат комп'ютерних ігор, спробуй мишу від GameSir — GM300.


GM300 - це безпровідна ігрова миша, яка має дуже швидкий час відгуку в 1 мс. Це забезпечується технологією Agility X 2,4 ГГц. Тобто немає практично ніякої затримки між моментом, коли ти провів мишею і дією на екрані ПК. 
Крім того, гаджет має надчутливий сенсор класу PMW3389, роздільна здатність якого 16 000 точок/дюйм.
Завдяки встановленим перемикачам системи Omron розробник гарантує до 20 мільйонів натиснень по клавішах! Тобто гаджет прослужить тобі досить довго. Навіть, якщо ти трохи нервовий неспокійний гравець =)

5_13.jpg

Дизайн миші сучасний та лаконічний. Корпус покритий спеціальним матеріалом, на якому не залишається відбитків. Навіть, якщо будеш їсти чебурек і грати одночасно, гаджет залишиться без плям.
Форма GM300 розроблена так, щоб рука зручно та натурально "лягала" на поверхню. Це забезпечує комфорт під час гри, навіть якщо "рубати" цілий день!


5_14.jpg

Розмір миші 4,9 x 2,5 x 1,7 дюйма, що є типовим для геймерської миші такого плану. 
З обох боків є магнітні поля, на які можна закріпити змінні панелі: класичну та спеціальну для великого пальця. При цьому в комплектації йде по два набори панелей: як для шульги, так і для того, хто грає правою. 
Якщо перевернути мишу догори дном, є кілька цікавих областей: посередині — оптичний датчик, а поруч — перемикач увімкнення / вимкнення (він працює лише в тому випадку, якщо миша знаходиться в бездротовому режимі).
Ще внизу GM300 можна побачити дві області (праворуч і ліворуч), куди ти зможеш прикріпити магнітні противаги (6,5 г або 0,22 унції), які допоможуть правильно збалансувати мишу так, щоб було найкомфортніше.
Миша має підсвітку під центральним роликом, яка виглядає дуже прикольно. Є багато варіантів кольору, який ти можеш обрати на свій смак. Для цього є спеціальна кнопка , яка дозволить легко перемикатися між потрібник рівнем підсвітки. Усього їх є п’ять: 400 (світлодіоди будуть блимати білим), 800 (будуть блимати червоними), 1600 (світло-синім кольором), 3200 (темно-синім) та 16000 (будуть блимати зеленими).

3_15.jpg

Плюси:
- Змінні панелі для зручної посадки руки та пальців;
- Потужний оптичний датчик, здатний досягти 16000 DPI;
- Пара магнітних противаг;
- RGB світлодіоди
Мінуси:
- Інколи надчутливість клавіш може заважати у грі (наприклад, в іграх FPS).

GM300 — це найоптимальніший варіант безпровідної миші від GameSir, який має не просто стильний, а й комфортний дизайн. Що стосується функціоналу, то миша має багато позитивних сторін: швидкий відгук, потужний акумулятор та зручну підсвітку. 

GameSir VX

Кейпад GameSir VX — це супер комбо для твоїх віртуальних розваг! Набір із безпровідної клавіатури на одну руку E-Sports та безпровідної миші GM190 E-Sports забезпечать тобі максимальний комфорт та швидкість у грі!
Гаджет підходить для використання як на геймінгових консолях PS3, PS4, Xbox One, так і для гри на комп'ютері.  

Розв'язанням проблем з безпровідним підключенням та "лагами" стала технологія Аgility X 2.4GHz, яка забезпечує максимально швидкий конект та відгук в 1 мс!
Клавіатура має 34 світчі та два режими розкладки клавіш. Їх можна перемикати в залежності від потреб та гри. До речі, кастомізувати клавіші клавіатури можна через додаток на телефоні — GameSir G-Crux. 
Оптичний сенсор миші - 12,000 DPI та прискорення в 5G дають максимальну швидкість при роботі з гаджетом. GM190 ідеально підходить пів клавіатуру E-Sports, що робить цю "компашку" просто супер помічниками у віртуальних битвах!

72_2.jpg

Компанія GameSir, as always, зробила стильні гаджети з міцного матеріалу, які тішать око. Що стосується клавіатури, то вона має невеликі габарити (оскільки це не повноцінна клавіатура, а суто геймерська тема), але при цьому комфортна у використанні та забезпечує зручне положення руки. Крім того, є підставка під руку, яку можна зняти при необхідності. 

61_3.jpg

 

Миша теж не відстає у плані ергономічності: її форма та плавні лінії дозволяють комфортно "клацати", насолоджуючись грою!


Плюси:
- ідеальна комбінація клавіатури та миші — тобі не треба буде підбирати їх окремо;
- швидкість роботи.
Мінуси:
- розрахований набір на операційну Windows.

Кейпад VX — хороший варіант для тебе, якщо хочеш швиденько купити гаджети для гри та насолоджуватися геймінгом. GameSir вже подумала за тебе, все прорахувала, все підібрала і випустила супер комбо з хорошим функціоналом, стильним дизайном та ще й підсвіткою для максимально цікавої гри!

Gamesir T1s 

Якщо ти фанат гри на смарфтоні, то Gamesir T1s — точно те, що тобі потрібно! Цей джойстик зробить зі звичайної гри на телефоні справжній екшен!

Під‘єднати гаджет можна не тільки до смартфона на системі Андроїд, а й до ПК на «Віндовсі» та третьої Соньки. 
Під‘єднується Gamesir T1s до смартфона чи ПК або проводом, або по Bluetooth 4.0. Для гри на флагмані є спеціальний підтримувач, розрахований на дисплей від 3,5 до 6 дюймів. Його нахил можна регулювати від 110 до 150 градусів: виставляй так, як тобі зручніше. 

20.jpeg

Джойстик працює на акумуляторі, місткість якого цілих 600 мАг. Це дає 18 годин роботи, протягом яких ти можеш насолоджуватись грою!
На гаджеті є діодний індикатор, який показує стан заряду. Крім того, є функція сну, при якій джойстик економить енергію в стані спокою.

44_4.jpg

Джойстик має 15 кнопок, які забезпечують усі необхідні комбінації для більшості ігор. 
Для більш яскравих emotions можна включити «спецефекти». Тоді в кульмінаційні моменти гри на джойстику увімкнеться вібрація. Дивись тільки не нароби у штани від переляку =)))
До речі, компанія Gamesir випускає й інші ґеймпади. Наприклад, модель G4 для смартфона та ПК або модель Т4 тільки для комп'ютера. Останній — це взагалі найдешевший варіант ґеймпаду з підтримкою режиму ІксІнпут!


Плюси:
- Підставка для смартфона;
- Ціна.
Мінуси:
- Не працює з гаджетами Apple.

Це хороший варіант більше для фанатів саме смартфоновських розваг. Гаджет доступний, має регульовану підставку для смартфона, "вібрує" для яскравості емоцій — що тобі ще треба для якісної гри?!

Gamesir G6s

Gamesir G6s — ґеймпад, розроблений компанією спеціально для Iphone гаджетів, які працюють на операційній 9.0 та вище. В принципі, є можливість підключення і до Андроїда, але тоді тобі потрібен  USB ключ А3. Під'єднатися до смартфона досить просто: через Bluetooth 5.0.
Гаджет має 10 кнопок стандарту E-Sport, налаштування яких можеш зробити через свій смартфон, у додатку GameSir G-Crux. 

21_6.jpg

Гаджет має два вібро мотори, які забезпечують максимально реалістичні враження від гри!

17_7.jpg


Gamesir G6s має майже "вічний" акумулятор, який тримається до 40 годин гри! Навіть, якщо ти граєш цілими днями, заряджати його доведеться лише раз на три-чотири доби!
 

27_5.jpg

 

Плюси:
- Можливість управління через мобільний додаток;
- Потужний акумулятор.
Мінуси:
- Краще підходить для гаджетів Apple;


Gamesir G6s підійде тобі, якщо ти користуєшся айфоном і полюбляєш грати у Minecraft, Arena of Valor, Zombs Royale і так далі. Не чекай від нього надто багато, але для відпочинку мозку під час coffee break'у — чудовий варіант.

13_8.jpg


Загалом, компанія GameSir твердо займає своє місце в ігровому секторі, охоплюючи ігрові ґеймпади (з акцентом на смартфони), механічні клавіатури, ігрові миші та інші аксесуари, які допоможуть зробити твоє хобі ще цікавішим та реалістичнішим! 

Читай також:

Нові ігрові монітори LG ULTRAGEAR на IFA 2019

Nintendo Switch Lite: неожиданная портативная игровая консоль

EA Access есть на Sony PlayStation 4!

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Бюджетний ігровий набір Hator
Прийнято вважати, що все “ігрове” завжди дорого коштує і дозволити собі придбати щось з цієї категорії можуть далеко не всі. Ми знаємо, що за ігровий ПК чи ноутбук доведеться викласти кругленьку суму, однак, коли справа стосується аксесуарів, то можна зібрати якісний набір геймера і це не коштуватим
22/09/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?