Як наважитися на відсутність кабелю у навушниках - JBL допоможе освоїти Bluetooth

10/03/2018

Бездротові навушники - це не тільки зручне, а й дороге задоволення. Часто меломани обходять їх стороною не тільки через ціну, а й ще за такий стереотип, що “Bluetooth спотворює звук”. У даній статті ми спробуємо не тільки розбити усталені думки, а й продемонструвати, що не завжди ціна демонструє якість.

Нашими “піддослідними” виступить трійця гарнітур, для об’єктивності експерименту були використані моделі одного виробника JBL, який користується попитом серед поціновувачів якісної музики.

JBL E25BT

Отже, розпочинаємо із найбільш “класичної” бездротової гарнітури JBL E25BT. У комплекті йде разом із чохлом та зачіпкою, виконана у лаконічному дизайні та всім своїм виглядом говорить про відношення до всесвітньовідомого бренду. Такий ефект створюється за рахунок використання якісних матеріалів, гнучкого міцного кабелю та зручних елементів управління.

 

JBL E25BT.jpg

 

Як і всі бездротові гарнітури, JBL E25BT підходить для використання спортсменами - відсутність фізичного зв’язку із смартфоном дозволяє почуватися максимально вільним від дротів, не скованим у рухах та комфортно слухати музику на ходу.

Звук, незважаючи на популярний стереотип, JBL E25BT видає хороший - сучасна версія Bluetooth не обмежує музику у потужності та передає її стабільно та без перешкод. Варто зазначити, що і джерело відтворення має підтримувати високу версію бездротового модулю - тоді JBL E25BT розкриється на повну. Ясно, що аудіофільним вимогам гарнітура не відповідає - “бездротовість” головним чином потрібна активним мобільним користувачам, що хочуть завжди мати доступ до музики та залишатися на зв’язку.

Але, логотип JBL на гарнітурі не міг позбавити пристрій аудіо-потужності. Музика передається із достойною насиченістю, звукова сцена повна та досить глибока - особливо подобається “чистота” відтворення. Випробовуючи модель на композиціях із багатими низькими частотами не відчувалося дискомфорту, тому якщо ви звикли мотивувати себе “потужною” музикою на тренуваннях чи у дорозі - JBL E25BT впорається із таким завданням.

 

JBL E25BT 2.jpg

 

Перевагою гарнітури є зручність - вона приємно “сидить” у вухах, не тисне звуком і не випадає при активних рухах головою. Кабель є досить гнучким і являє собою платформою для елементів управління. На них розміщуються не тільки клавіші, а й роз’єм для зарядки JBL E25BT. Гарнітура до речі є дуже витривалою - навіть при активному щоденному використанні, вона не буде часто просити “підживлення”.

Переваги:

  • витривалість;
  • ергономічний дизайн;
  • повнота та глибина звуку;
  • комплектація чохлом та зачіпкою.

Недоліки:

  • відсутність “магнітного” закріплення чаш навушників.

 

JBL E45BT

Другим “екземпляром” в огляді є JBL E45BT. Не можу втриматися, щоб не сказати - вона дуже гарна. Спортивна, яскрава, “соковита”. Навіть, при відкритті пакування, мене вразила фірмова коробка та вигляд моделі - вона “відпочивала” у картонному ліжечку із надійним кріпленням. Взявши в руки, я відмітила також легкість конструкції JBL E45BT - чаші на перший погляд здалися занадто малими, але вони добре прилягають до вуха, а оголів’я не тисне на голову.

 

JBL E45BT.jpg

 

Далі, мої враження були ще кращими, адже конструкція моделі виявилася гнучкою - регульовані чаші та зручні елементи управління на них, додають JBL E45BT неймовірної ергономіки.

Звук гарнітури також залишив приємне відчуття - хороша вираженість низьких і середніх частот, а також чистота високих нот сподобається всім, хто звик до якісного звучання. Справа в тім, що JBL E45BT підійде навіть вибагливим користувачам - у неї є роз’єм 3.5 мм, а отже прийшовши з тренування додому, ви завжди зможете повноцінно насолодитися звуком фільму чи музичної композиції через кабель. Останній, до речі, демонструє високу якість матеріалів продукції JBL - тканина обгортка та міцні коннектори не будуть пошкоджені, навіть при щоденному активному використанні.

 

JBL E45BT 3.jpg

 

У підсумку, JBL E45BT розбила вщент стереотип про “неповноцінність” бездротових гарнітур, адже володіє перевагами обох типів підключення. Я б із задоволенням використовувала дану модель і в офісі, і вдома, і в дорозі, і навіть, працюючи у залі. Розробники вклали у неї всі можливі варіанти застосування, що виправдовує досить високу вартість моделі - купуючи лише одну JBL E45BT, ви маєте якісний звук усюди.

Переваги:

  • два варіанти підключення -  Bluetooth і “кабель”;
  • ергономічна конструкція;
  • висока якість матеріалів;
  • стильний вигляд;
  • повний звуковий ландшафт і потужне звучання.

Недоліки:

  • відсутність чохла у комплекті;
  • більш висока вартість, у порівняні із іншими моделями.

 

JBL T110BT

Закриття експерименту було покладено на стандартну за виглядом модель JBL T110BT. У зовнішності вона привертає увагу помаранчевим акцентом вакуумних насадок, яких, до речі, передбачено пару додаткових штук у комплекті. На кабелі присутні елементи керування - вони зручно відчуваються під пальцями, тому керувати відтворенням музики легко, не виймаючи смартфон з кишені. Також приємним елементом є магнітне скріплення чаш - за необхідності їх можна зчіпити як намисто на шиї, не хвилюючись за втрату гарнітури у дорозі.

 

110.jpg

 

Незважаючи на всі переваги та гарний зовнішній вигляд, JBL T110BT змусила розчаруватися у звуці. Слабкість низьких частот зовсім не личить моделі від такого бренду, особливо враховуючи вартість гарнітури - для українського ринку вона досить вагома. Зрозуміло, що JBL грає більш конкурентно у преміальному сегменті, але, слухаючи музику на T110BT я зловила себе на думці, що людина, яка б придбала свою першу бездротову гарнітуру, більше б ніколи не захотіла купити наступну.

 

110 1.jpg

 

При високій гучності, музичні композиції залишали неприємний цифровий шлейф, а багаті басами пісні стали “худими” та нецікавими для прослуховування.

Переваги:

  • висока якість матеріалів, плоский кабель;
  • зручний пульт управління;
  • магнітне скріплення чаш.

Недоліки:

  • відсутність виражених низьких та середніх частот;
  • завищена вартість моделі.

Як висновок, хочу ще раз наголосити на тому, що не завжди висока ціна є гарантією відповідної якості, а бездротова гарнітура буде гіршою по звуку із дротовою. Якщо ви шукаєте повної універсальності, то звертайте увагу на варіанти із подвійною можливістю підключення, а якщо хочете стати на сторону власників бездротових вух, то не забувайте про те джерело, від якого гарнітура буде ловити сигнал “по повітрю”.

Нехай музика створює вам легкий, вільний настрій, яий би спосіб підклюяення ви не обрали - купу варіантів ви можете знайти у каталозі інтернет-магазину КТС.

Читайте також: 

 

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?