Apple Watch Series 7 — кращий смарт-годинник у світі

14/09/2021

“Кращий смарт-годинник у світі” — фраза, яку Тім Кук сказав, коли презентував Apple Watch Series 7. З цим ніхто і не сперечається, бо це правда. Інша справа, що користувачі “розігріті” інсайдерами та постійними витоками інфо про Series 7 мали дуже високі очікування, особливо про дизайн новинки. Тільки лінивий не написав про те, що новинка отримає дизайн з гострими гранями, як в iPhone чи iPad, а на підтвердження цього було опубліковано сотні рендерів, але як виявилося, то все були фейки. Дизайн Apple Watch змінився мінімально, однак тут є про що розповісти.

Apple Watch Series 7 купить

Екран Apple Watch Series 7 став на 20% більшим, ніж у Apple Watch Series 6. Крім того, він ще й на 70% яскравіший. На перший погляд це нереальні цифри, але це правда, тому картати Apple за мінімальні зміни в зовнішньому вигляді не дуже справедливо. На новому екрані, як зазначили на презентації, тепер вміщається на 50% більше тексту. В новій моделі також попрацювали над тим, щоб відповідати на повідомлення було зручніше.

Apple Watch Series 7 купить

З новим поколінням прийшли і нові циферблати. Крім того, новинка є найбільш захищеною порівняно з усіма іншими версіями Apple Watch. Series 7 захищений від пилу по стандарту IP6X. Також вони захищені від вологи по стандарту WR50, що ймовірно, еквівалентно захисту 5ATM. 

Apple Watch Series 7 купить

Apple Watch Series 7 будуть доступні у 5-ти кольорах: чорний, старлайт, темно-зелений, синій та червоний. Розміри годинника не змінилися, тому ремінці, які купувалися до попередніх версій також підходять.

Apple Watch Series 7 купить

Автономність годинника залишиться на рівні Apple Watch Series 6, але при цьому вони мають на 20% більший та на 70% яскравіший дисплей. Заряджаються вони суттєво швидше за попередників — 80% за 45 хвилин. Це на 33% швидше, ніж Apple Watch Series 6. До речі, для заряджання використовується кабель USB Type-C. Як і раніше вони можуть вимірювати рівень кисню в крові, є датчик ЕКГ. Основні фішки нових Apple Watch зібрані на зображенні нижче.

Apple Watch Series 7 купить

Актуальна лінійка Apple Watch на сьогодні включає Apple Watch Series 7, Apple Watch SE та Apple Watch Series 3. Новинка стане доступною для замовлення пізніше цією осені, точної дати Apple не вказала.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?