Apple Watch Series 6: покращення кращого смарт-годинника

15/09/2020

На Apple Event не показали нові iPhone, бо пандемія внесла свої корективи, але Apple отримала шанс потягнути інтригу, а відповідно створити ще більше інфоприводів для ЗМІ та блогерів, а відповідно ще більше привернути увагу до нових продуктів, а це все конвертується в зелені купюри. Apple є Apple, бо має чим здивувати користувачів і без найочікуванішого продукту. 

Купить Apple Watch 6

Apple Watch Series 6 представлені. Відразу скажу, що я користуюся смартфоном на Android і смарт-годинником від Huawei, але при цьому чітко розумію, що конкурента навіть для Apple Watch 5 просто не існує. Найближче до Apple підібралися Galaxy Watch Active 2 та Galaxy Watch 3, але через відсутність підтримки Samsung Pay в Україні вони не можуть тягатися з “яблучними” годинниками. 

Купить Apple Watch 6

Чесно кажучи, важко покращувати те, що вже фактично доведено до ідеалу, але Apple відшукала такі моменти і про них поговоримо. Змін порівняно з Apple Watch Series 5 не так багато, але вони є. 

ДАТЧИК ВИМІРЮВАННЯ КИСНЮ В КРОВІ

Для цього пункту було приділено багато часу на презентації і варто сказати, що задовго до презентації інсайдери прогнозували це. Звісно ж Apple Watch 6 — це не перший годинник з такою можливістю, але, як зазвичай, є надія, що Apple реалізувала це краще від інших, крім того Apple може похизуватися не тільки датчиком, але і софтом, який допоможе правильно інтерпретувати та розуміти значення цього показника. Тривалість вимірювання 15 секунд. Для спортсменів така фішка стане неабияким аргументом на користь придбання годинника.

Купить Apple Watch 6

НОВІ КОЛЬОРИ

Якщо стандартні кольори корпусу Apple Watch — сірий чи графітовий легко можна сплутати з попередніми поколіннями, то якщо ви придбаєте червоний чи синій, то всі чітко будуть розуміти, що у вас Apple Watch останнього покоління. Червона версія, як і iPhone буде продаватися в рамках програми (PRODUCT) RED. Крім того, вони виконані з переробленого алюмінію. Для користувача цей факт малозначимий, але для компанії — надзвичайно круто.

Купить Apple Watch 6

НОВИЙ ПРОЦЕСОР

Apple Watch 6 оснащені новим процесором S6, який за словами представників компанії на 20% потужніший від того, який встановлений у Apple Watch 5. Очікується, що зросте плавність роботи інтерфейсу та швидкість роботи з додатками та віджетами. Сьогодні на ринку маса годинників, які позиціонують себе, як смарт-годинники, а насправді є фітнес-браслетами. Apple Watch завжди були “трушним” смарт-годинником, який щороку отримує новий процесор, нову операційну систему (в даному випадку Watch OS7) та можливість встановлювати додатки, які розширюють можливості годинника.

Купить Apple Watch 6

НІШЕВІ ЦИФЕРБЛАТИ

Окрім хардверних фішок на презентації нового покоління Apple Watch очікувалися нові циферблати і Apple не підкачала і навіть здивувала, бо крім нових універсальних вочфейсів представила і вузькоспеціалізовані циферблати, які підійдуть для мандрівників, фотографів, лікарів, серферів чи бізнесменів.

Купить Apple Watch 6

Купить Apple Watch 6

МОНОБРАСЛЕТ — НОВИЙ ТРЕНД

Ми вже звикли до колаборацій Apple та Nike чи браслетів в стилі міланської петлі і навіть до браслетів на магнітах, але цього разу Apple пішла ще далі і представила браслети без застібки. Одягати їх потрібно через руку. Вони виконані з “рідкого” силікону, який чудово розтягується. А як же розміри? Все продумано. Вони чудово розтягуються та доступні аж 9 варіантів розмірів для будь-якої руки. Крім того, з також матеріалу є плетений ремінець.

Купить Apple Watch 6

Не обійшлося і без більш традиційних, але при цьому не менш практичних та стильних ремінців на магнітах. Доступні також будуть і вже добре знайомі варіанти ремінців з попередніх поколінь, але у нових кольорах.

Купить Apple Watch 6

Продажі нових годинників стартують 18 вересня, а вже завтра буде доступна фінальна версія WatchOS 7. Тому власники попередніх поколінь годинника теж отримають нові можливості на свої годинники.

 

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?