Amazfit PowerBuds: по-справжньому спортивні навушники

23/09/2020

На ринку TWS-навушників є безліч пропозицій і більшу частину з них рекомендують, як рішення для занять спортом. Справді, займатися спортом можна майже з усіма бездротовими, компактними навушниками, але у нас на огляді сьогодні модель навушників, яка може не лише відтворювати музику, але навіть міряти пульс. Так, ці навушники можуть відслідковувати ваше серцебиття і це ще далеко не всі фішки Amazfit PowerBuds, які будуть до душі тим, хто займається спортом.

Купить Amazfit PowerBuds

КОМПЛЕКТАЦІЯ

В стильній, твердій коробці ви знайдете кейс з навушниками, три пари змінних амбюшур (+1 пара відразу на навушниках) та кабель для зарядки USB-A на USB Type-C. В комплекті є інструкція користувача на 193 сторінки і українська мова там також є і це приємно.

Купить Amazfit PowerBuds

ДИЗАЙН

Оскільки спочатку я не знав про всі можливості цих навушників, то дизайн видався мені дуже кострубатим, бо навушники складаються фактично з трьох частин, але пізніше, коли розібрався з тим, що тут є датчик вимірювання пульсу, інфрачервоний датчик для того, щоб під час занять спортом, коли ви виймаєте навушник з вуха музика ставала на паузу. Дивна річ, але робота інфрачервоного датчика мені видалася коректнішою, ніж в AirPods. От цього не очікував.

Купить Amazfit PowerBuds

На кожному навушнику є позначка для того, щоб ви не помилилися з тим який навушник в яке вухо вставляти. Між іншим, навушники захищені по стандарту IP55 від вологи та пилу, тому заняття в спортзалі чи навіть під час слабкого дощу їм не зашкодять. 

Купить Amazfit PowerBuds

Одна з найцікавіших фішок цих навушників — магнітні фіксатори. В кейсі під кришкою вони надійно закріплені, тому вони не будуть губитися. Чіпляються до навушників фіксатори за допомогою магнітів, але одягнути навушники, щоб не відпав фіксатор у мене не виходило, тому я спочатку вставляв у вуха навушники, а тоді кріпив фіксатор. При активному русі фіксатори додаватимуть надійності і впевненості в тому, що навушники не повилітають у вух.

Купить Amazfit PowerBuds

Оскільки навушники складаються аж з трьох частин, то вони не повністю “занурюються” у вуха, а трохи випирають. Ймовірно у холодну пору року це буде трохи заважати носити шапку. Якщо незначне випирання з вуха — мінус, то в кейсі — плюс, бо навушники дуже легко схопити і дістати.

Купить Amazfit PowerBuds

КЕЙС

Кейс у Amazfit PowerBuds середніх розмірів. Він точно масивніший за кейс AirPods та Galaxy Buds усіх версій. Він має матове покриття і в білому кольорі фактично взагалі не збирає відбитки пальців. На передній панелі є індикатор зарядки та підключення. На зворотній стороні розташувався роз’єм USB Type-C.

Купить Amazfit PowerBuds

Якщо відкрити кейс, то можна побачити клавішу синхронізації, яка трохи “втоплена” в корпус, а на внутрішній стороні кришки спеціальні пази для фіксаторів про які згадувалось вище. Навушники у кейсі магнітяться міцно, тому не вилітають навіть якщо перевернути кейс.

Купить Amazfit PowerBuds

КЕРУВАННЯ ТА ВИМІРЮВАННЯ ПУЛЬСУ

Чому керування стоїть поруч вимірювання пульсу? Бо одне і інше можна налаштувати у фірмовому додатку Amazfit, який віднедавна називається Zepp. Він доступний до завантаження, як на Android так і на iOS. Датчик вимірювання пульсу знаходиться в правому навушнику, а мікрофон в лівому. Щоб почати відслідковувати свій пульс потрібно почати будь-яке тренування. Точність вимірювання знаходиться на рівні з більшістю смарт-годинників середнього цінового сегменту.

Купить Amazfit PowerBuds

Не вистачає лише можливості вимірювати пульс без увімкнення тренування. 

ЗВУК

Тут немає активного шумозаглушення, хоча це трендова фішка 2020 року. Пасивне шумозаглушення чудове. Ви маєте можливість увімкнути “режим прозорості”. Якщо його увімкнути та не почати відтворення музики, то у вухах буде постійний шум. Приємно те, що в додатку ви можете налаштувати звук під себе залежно від того, яку музику ви переважно слухаєте. До ваших послуг 11 пресетів та можливість ручного налаштування.

Купить Amazfit PowerBuds

На мій смак, звучать вони якраз на свою вартість — не більше і не менше. Відставання звуку від зображення при перегляді фільмів та YouTube нема. З’єднання зі смартфоном відбувається через Bluetooth 5.0. Є підтримка кодеків mSBC, SBC, AAC.

Купить Amazfit PowerBuds

АВТОНОМНІСТЬ

Перевірити скільки заряду залишилось можна в додатку. Там ви відразу побачите наскільки заряджений кожен навушник, а також кейс. Ємність батареї кожного навушника складає 55 мАг, кейс має 450 мАг. Від одного заряду навушники можуть грати 6 годин. Якщо ви будете використовувати їх в якості гарнітури, то можна розраховувати на 4,5-5 годин роботи. Від кейсу навушники можна зарядити ще приблизно 3 рази. Заряджання навушників у кейсі займає приблизно одну годину. Кейс заряджається за аналогічний проміжок часу.

Купить Amazfit PowerBuds

ВИСНОВКИ

Amazfit PowerBuds — навушники для спорту і в них для цього є все: спеціальні фіксатори, щоб при швидких рухах вони не випали з вух, датчик вимірювання пульсу під час тренувань, щоб ви могли контролювати свій стан, інфрачервоний датчик присутності навушників у вухах, який при вийманні навушника з вуха поставить музику на паузу і при повернені його на місце відновить відтворення. Також навушники мають захист по стандарту IP55, тому вони захищені від потрапляння вологи під час тривалих тренувань. Зручний додаток та можливість налаштовувати керування також додають переваг і аргументів для придбання.

Читайте також:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?