6 смарт-гаджетів необхідних для віддаленої роботи

23/03/2020

Для тих, хто працював віддалено карантин майже ніяк не вплинув на організацію робочого процесу, але ті, хто почав працювати дистанційно лише з початком карантину переживають неабиякий стрес. Якщо хтось думає, що вдома суттєво легше працювати, бо тут і “стіни допомагають”, то не все так однозначно. Однак, якщо правильно організувати своє робоче місце і забезпечити себе потрібними смарт-гаджетами, то робочий процес навіть вдома почне виблискувати новими барвами. 

ТОЛКОВИЙ НОУТБУК ЧИ ПК

Ключова вимога до віддаленої роботи це наявність робочого інструменту вдома, а таким може бути ноутбук чи ПК. Планшети сюди не включали, тому що в повній мірі замінити настільний комп’ютер вони ще не можуть. Чому в підзаголовку написано “толковий”, бо якщо ваш лептоп тормозитиме та зависатиме через кожні декілька хвилин, то віддалена робота перетвориться на суцільний стрес.

4_Дизайн без назви.jpg

Рекомендуємо приглянутись до компактних, але потужних ноутбуків від Xiaomi та Apple. Після закінчення карантину вони стануть для вас ефективними супутниками в дорозі, в офісі і знову ж таки вдома.

TWS-НАВУШНИКИ ВКЛАДИШІ

Хто коли-небудь працював з дому. то знає наскільки важко концентруватися на роботі, коли поруч граються діти чи хтось з родини дивиться телевізор чи працює фен у дружини. Навушники допоможуть вам трохи абстрагуватися від навколишніх шумів та акцентувати всю свою увагу на роботі. Чому саме TWS? Якщо ви не маєте окремого плеєра для відтворення Hi-Res аудіо і не збираєтесь купувати аудіофільські навушники за космічні суми, то варто обирати саме TWS, можливо звук це не завжди їхня сильна сторона, але от по зручності проводові навушники і поруч не стоять.

6_Дизайн без назви (1).jpg

Чому саме вкладиші? Тому що вакуумні вас взагалі “відріжуть” від навколишнього світу і можливо дружині чи комусь іще буде потрібна допомога, а ви їх не почуєте. Чудові варіанти TWS-вкладишів є у Huawei, JBL та звісно ж Apple.

СМАРТ-ЛАМПА ВІД XIAOMI

Організація робочого простору така ж важлива, як і концентрація на роботі, що виконується, бо лише коли з робочим місцем все гаразд можна говорити про ефективну роботу. Смарт-лампа від Xiaomi може здивувати вас декількома фішками: 4 режими роботи, може нагадувати вам, що варто відпочити, має можливість змінювати інтенсивність світла.

xiaomi-mijia-smart-desk-lamp-1s-4.jpg

З розумною лампою ваше робоче місце стане не лише комфортним, але й безпечним для очей.

ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ

Ніколи не приділяли цьому уваги? Даремно. Працювати у приміщенні протягом тривалого часу непросто, часто після декількох годин роботи за комп'ютером починає боліти голова. Ми настирно рекомендуємо вам робити паузи в роботі для мінімальних фізичних активностей, розминки і просто відпочинку, а також рекомендуємо вам придбати зволожувач повітря.

4_Дизайн без назви (2).jpg

Ви зможете дихати на повні груди в прямому сенсі цього слова, при цьому покращиться ваше самопочуття і дуже ймовірно спаде хронічне закладення носа через сухість повітря.

ПОДУШКА З МАСАЖЕРОМ

Можливо до категорії необхідних цей гаджет віднести важко, але варто лише спробувати в розпал робочого дня одягнути на шию подушку, яка дуже схожа на своїх “дорожніх братів” та увімкнути режим масажу і ви й не помітите, як промайнула година обідньої перерви. Після легкого масажу ви будете почувати себе бадьоро і зможете ефективно продовжити роботу. 

25_maxresdefault.jpg

ЗРУЧНЕ КРІСЛО

Ми звикли, що найбільше про комфорт і функціональність своїх крісел дбають геймери, тому що тривалі ігрові сесії забирають чимало сил, а якщо під час цього ще й сидіти на звичайному кріслі, то все тіло може просто заціпеніти. Теж саме стосується і тривалої роботи за ПК у фактично нерухомому положенні. Чому саме геймерські крісла? Тому що саме вони спроектовані так, щоб вам було максимально комфортно, щоб майже усі ключові деталі ви могли налаштувати під себе.

gaming chair_3.jpg

Не всі геймерські крісла виглядають агресивно і пофарбовані у червоні чи салатові кольори. Є цілком класичні і стримані варіанти, які впишуться в інтер’єр вашого дому чи квартири і при цьому основне завдання — створювати комфорт, будуть виконувати на відмінно.

Якщо у вас буде такий набір, як зазначений вище, то вам залишається лише одне — старанно працювати. Між іншим, на сайті КТС ви можете знайти ще більше різноманітних смарт-пристроїв, які допоможуть вашу оселю, роботу і дозвілля ще комфортнішим та розумнішим.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?