1 729 грн
Купуй

Смарт розетка Ajax Socket Black (000012339)

Смарт розетка Ajax Socket Black (000012339)
Смарт розетка Ajax Socket Black (000012339)Смарт розетка Ajax Socket Black (000012339)Смарт розетка Ajax Socket Black (000012339)
1/3
Діапазон вхідної напруги: 184–253 ВМаксимальне навантаження: 2500Основний колір: Чорний
1 729 грн
Купуй
Від 173 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 01/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 01/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 01/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 01/04
Опис

Ajax Socket Black - смарт розетка, яка робить будь-який будинок розумним. Здатна вмикати/вимикати пристрої за допомогою додатку, захищати техніку від стрибків напруги та контролювати споживання енергії. 

Відрізняється високою дальністю роботи, адже розетка працює за допомогою технології Jeweller. Вона дозволяє тримати зв'язок на дальній відстані, що важливо для приміщень/будинків/офісів великої площі. 

Смарт-розетка дозволить керувати усіма пристроями на відстані. Користувач зможе увімкнути кондиціонер чи обігрівач перед тим як прийде додому, щоб все було готово для зустрічі власника. 

Розетка захищає підключену техніку, адже при непердбачуваних стрибках напруги вона автоматично зупиняє подачу енергії. Вона також буде допомагати стежити за споживанням електроенергії - спеціальна підсвітка у вигляді кільця буде змінювати колір при зміні об'ємів споживання. Таким чином користувач буде бачити, які пристрої потребують більше енергії та коштів на роботу. 

Дизайн розетки лаконічний, найбільш важливо, що вона має компактні габарити. При підключенні розетки до мережевого фільтра, вона не буде перекривати інші розетки, заважаючи підключати інші пристрої та техніку.

Розетка зможе брати участь у різних сценаріях роботи, наприклад, коли власник будинку буде йти з дому, вмикаючи систему охорони, він також активізує вимкнення віх смарт-розеток, щоб жодна техніка не працювала, використовуючи даремно енергію та кошти.

Характеристики
Діапазон вхідної напруги184–253 В
Максимальне навантаження2500Вт
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки
Тарас

Плюси товару - 1. Захищений від завад та від дешифрування канал зв'язку Jeweller. Ніяка з дешевих WiFi, zigbee-розеток не може похвалитись такою дальністю та стабільністю зв'язку із хабом. 2. Функції та сценарії розетки працюватимуть навіть при відсутності інтернету через кабель та при знеструмленні хабу (останній має встроєний акум, а резервний канал зв'язку із сервером, окрім lan rg45 - GSM 2G, через вставлену в хаб sim-картку). 3 Незалежність роботи від китайських серверів та від їх завантаженості. Для працездатності розумного дому мені не потрібно налаштовувати хаб на китайський часовий пояс і виставояти регіон Mainland China (Ajax - українська компанія). У свій час дуже розчарувався в надійності розумного дому від Xiaomi/Mijia). 4. Євро-вилка та таке ж гніздо. Не потрібно ніяких перехідників з китайської вилки на нашу. 5. Регульована по яскравості світлова індикація режиму роботи розетки та потуюності підключеного споживача. 6. Автоматичний захист підключених пристроїв по струму на напрузі. Негативні моменти : 1. Ціна могла би бути хоча б 800-900 грн. 2. Відсутність на корпусі розетки механічної кнопки вкл/викл. Щоб можна було керувати розеткою вручну, не заходячи в програму. 3. Відсутність у програмі статистики із побудовою графіків залежності спожитої потужності протягом тижнів/місяців. 4. Скидання цифри сумарно спожитої енергвї після відключення розетки від 220В. 5. Значне нагрівання корпусу розетки при підключенні до бойлера потужністю 2кВт.

Переглянути відгуки (1)
Схожі моделі
  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000012339
  • Діапазон вхідної напруги:184–253 В
  • Максимальне навантаження:2500Вт
  • Основний колір:Чорний
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?