Товар продано
Продано

Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)

Код: 370945
Оціни
Оціни
Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)
Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)Портативна колонка Marshall Willen Cream (1006294)
1/5
Частотний діапазон: 100-20 000 ГцBluetooth: ТакПідтримка Bluetooth: v.5.1Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Кремовий
Основний колір: Кремовий
Товар продано
Продано
Опис

Willen — це бездротова колонка, у якої за компактними габаритами приховується потужний звук легендарного бренду Marshall.

Ви полюбите цей пристрій завдяки вінтажному дизайну, який знайомий прихильникам компанії. Особливі деталі та оновлений вигляд доповнять будь-який простір. Колонка знайде своє місце і в офісі, і вдома на книжковій полиці, і біля вашого ноутбука. Естетика Willen закохує з першого погляду. 

Конструкція колонки містить один 2-дюймовий повно діапазонний динамік та пару пасивних радіаторів. Насичені баси та чисті середні та високі частоти дозволять насолоджуватися музикою будь-якого жанру. 

При всій своїй вишуканості колонка захищена за стандартом IP67, а тому може супроводжувати власника на вечірці чи під час вилазки на природу. А завдяки витривалості понад 15 годин Willen готова запалювати цілу ніч або ж супроводжувати джазом робочий день в офісі. 

Marshall Willen  

Willen — потужна портативна колонка, яку можна носити з собою всюди. Супроводжуйте свій день улюбленою музикою. 

Найкоротша відстань між вами та вашою музикою 

Проста синхронізація зі смартфоном і ваші улюблені плейлисти вже відтворює Willen. Якщо ви хочете налаштувати звук персонально, обирайте один із трьох попередніх налаштувань еквалайзера в додатку. 

Працює як гучномовець

За допомогою вбудованого мікрофона Willen дозволяє відповідати на дзвінки та відхиляйте їх за допомогою ручки керування на передній панелі. Насолоджуйтесь спілкуванням у режимі hands-free. 

Готовий до пригод 

Willen створена, щоб бути з вами всюди. Колонка забезпечує важкий звук завдяки одному 2-дюймовому динаміку та двом пасивним радіаторам. Завдяки класу пило- та водостійкості IP67 Willen поєднує культовий дизайн Marshall із міцністю, якої вистачить для активного використання.  

Гра без меж 

Willen готова до роботи у будь-яку пору доби. Завдяки витривалості 15+ годин колонка здатна всю вечірку провести на одному заряді. Щоразу, коли вам потрібно зарядити акумулятор, 3 години заряджання повернуть пристрій до повної потужності.  

Екологічний підхід до виробництва 

Міцна конструкція Willen не містить ПВХ, а 60% пластику переробляється з використаної електроніки. Willen підтримує цінності екологічного підходу, зберігаючи культовий дизайн, який втілює спадщину бренду Marshall. 

Просте кріплення 

Willen легко взяти з собою. Зафіксуйте колонку на предметі або дайте йому висіти за допомогою гумового ремінця на задній поверхні.  

Погода не зіпсує планів  

Willen має високий клас пило- та водостійкості IP67, тому завжди готова до дороги. Ця колонка ідеально доповнить виїзд на природу, співи біля вогнища та тренування на вулиці. 

Характеристики
Частотний діапазон100-20 000 Гц
BluetoothТак
Підтримка Bluetoothv.5.1
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірКремовий
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Marshall
  • Код виробника:1006294
  • Обирай швидко:Для смартфона та планшета
  • Вихідна потужність колонок:10 Вт
  • Частотний діапазон:100-20 000 Гц
  • Співвідношення сигнал/шум:82 дБ
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.1
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Тип управління:Кнопковий
  • Час роботи в автономному режимі:15 год
  • Вологозахищеність:Так
  • Клас вологозахищеності:IP67
  • Індикація:Світлодіодна
  • Основний колір:Кремовий
  • Ширина:102 мм
  • Глибина:100 мм
  • Висота:40 мм
  • Вага:0.31 кг
Огляди
06/02/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
18/06/2023
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
27/03/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?