6 999
6 299 грн
Купуй

Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)

Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)
Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)Датчик руху Ajax MotionCam Outdoor White (000023586)
1/4
Знижка -10%+349 бонусів
Знижка -10%+349 бонусів
6 999
6 299 грн
Купуй
Від 630 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 03/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо 03/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 03/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 03/04
Опис

MotionCam Outdoor - бездротовий вуличний датчик руху з фотокамерою для верифікації тривог. Працює датчик від централі Hub 2 або Hub 2 Plus.

Блискавична реакція
MotionCam Outdoor розпізнає вторгнення на територію з перших кроків і підтвердить його анімованою серією фотографій. Візуальна верифікація допоможе миттєво оцінити ситуацію, позбавляючи користувачів зайвого хвилювання, а охоронні компанії - даремних виїздів патрулів.

Не пропустить жодної деталі
Поєднуючи кращу оптику, швидкий процесор і передові програмні алгоритми, MotionCam Outdoor робить інформативні знімки в будь-яку погоду вдень і вночі та зафіксує всіх непроханих гостей. Використовуйте додатки для професійного моніторингу з підтримкою фото: Horus, Manitou, SBN, Sentinel, WBB.

Інтелектуальний фільтр хибних тривог
MotionCam Outdoor оснащено двома незалежними ІЧ-сенсорами, сигнали яких аналізує двоетапний алгоритм LISA. Щойно обидва ІЧ-сенсори виявили рух, LISA здійснює кореляційний і спектральний аналіз сигналів, що дає змогу моментально відрізнити реальну загрозу від перешкод. Під час кожного виявлення руху алгоритм LISA в реальному часі аналізує та порівнює форми двох сигналів. Якщо форми схожі, датчик здіймає тривогу.

Багаторівневий захист від саботажу
MotionCam Outdoor не вдасться непомітно вивести з ладу, навіть якщо систему знято з-під охорони. Датчик оснащено сенсорами маскування, що реагують на перешкоди, завішування та зафарбовування лінзи. Хабу буде потрібно менше хвилини, щоб виявити втрату зв’язку з датчиком і повідомити про це пульту охорони та користувачам. Про те, що MotionCam Outdoor демонтували, стане відомо миттєво.

Надійна охорона в будь-яку погоду
MotionCam Outdoor витримує температури від -25°С до +60°С, а для захисту сенсорів системи маскування від дощу та снігу передбачено спеціальний навіс.

Безкомпромісна надійність зв’язку
MotionCam Outdoor використовує одночасно два захищені радіопротоколи: Jeweller і Wings. Радіопротоколи працюють незалежно один від одного, і кожен відповідає за свою функцію. Jeweller передає тривоги за 0,15 секунди, а завдяки Wings перший знімок із місця події буде надіслано менш ніж за 9 секунд. Двосторонній зв’язок із хабом працює на відстані до 1700 метрів.

Зручність налаштування

Процес підключення та налаштування MotionCam Outdoor максимально економить час інженера монтажу. Щоб додати датчик до системи, достатньо відсканувати QR-код додатком Ajax, дати йому ім’я та кімнату. Налаштування відбувається у додатку в реальному часі з використанням тестів зон виявлення та рівня сигналу. В разі необхідності датчик можна тимчасово відключити або переналаштувати без виїзду на об’єкт, що охороняється.

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000023586
  • Тип датчика:Датчик руху
  • Тип встановлення:На вулиці
  • Діапазон робочих температур:–25°С - +60°С
  • Дальність детектування:15 м
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Радіус спрацювання:1700 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:3 В
  • Тип елемента живлення:Спеціалізовані (V, CR, LR та інші)
  • Основний колір:Білий
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?