4 349 грн
Купуй

Датчик руху + камера Ajax MotionCam PhoD White (000027929)

Код: 349296
Оціни
Оціни
4 349 грн
Кешбек 43 грн
Купуй
Від 435 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 27/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 27/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 27/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 27/04
Опис

Ajax MotionCam PhoD — бездротовий датчик руху, що знімає фото за тривогою і за запитом. Поєднує перевірений роками досвід виробника, оснащений спеціальною оптикою з програмним фільтром хибних тривог, що у комбінації з професійним монтажем дає високу точність виявлення. Лінза MotionCam забезпечує датчик точною інформацією про тепловий об'єкт у зоні детектування та про характер його руху. 

Встановлення датчика MotionCam у правильному місці, на оптимальній висоті та перпендикулярно до ймовірного маршруту проникнення гарантує інформативну теплову діаграму. І значно підвищує точність детектування. Професійне встановлення забезпечує ефективний імунітет датчика до тварин, що в рази зменшує кількість хибних тривог. 

Датчик миттєво аналізує зчитану сенсором теплову діаграму: інтенсивність ІЧ випромінювання, розмір теплової плями, швидкість руху, тривалість знаходження у зоні детектування та інші параметри. У результаті датчик з високою точністю реагує на людей і не завдає клопоту хибними спрацюваннями.

Налаштування чутливості дозволяє адаптувати датчик до умов конкретного приміщення: можливих теплових перешкод, домашніх тварин. Регулювання чутливості впливає на маркери, на підставі яких фільтруються хибні тривоги.

Із низькою чутливістю датчик менш ймовірно реагує навіть на активну домашню тварину. А з високою чутливістю — здіймає тривогу через щонайменший рух у зоні виявлення. Чутливість налаштовується у застосунку Ajax на об'єкті або дистанційно.

MotionCam (PhOD) за кілька секунд покаже реальну ситуацію на об'єкті та розвіє сумніви у разі тривоги. Щоб надіслати запит на фото, достатньо одного кліку у застосунку Ajax. Також датчик автоматично зробить серію фото, якщо зафіксовано рух чи спрацював пожежний датчик FireProtect або FireProtect Plus.

MotionCam PhoD ідеально вписується в сценарії роботи з іншими датчиками. За будь-яких сумнівів користувачі системи можуть перевірити, що відбувається на об'єкті. Не потрібно чекати спрацювання — якщо хвилюєтесь, просто відкрийте додаток, оберіть датчик і вже за кілька секунд побачите ситуацію вдома. З MotionCam користувачі системи та оператори пультів моніторингу можуть за секунди перевірити, чи є тривога реальною, і відреагувати належним чином.

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000027929
  • Тип датчика:Датчик руху + камера
  • Тип встановлення:В приміщенні
  • Тип сенсору руху:Піроелектричний сенсор
  • Діапазон робочих температур:-10°С ~ +40°С
  • Захист від злому:Так
  • Висота встановлення:240 см
  • Дальність детектування:12 м
  • Потужність радіопередачі датчиків:20 мВт
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Радіус спрацювання:1700 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:3 В
  • Тип елемента живлення:CR123A
  • Основний колір:Білий
  • Ширина:70 мм
  • Довжина:60 мм
  • Висота:135 мм
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?