Відкривай новітнє телебачення без обмежень - MEGOGO та DIVAN. TV

20/02/2018

Бажання дивитися якісне кіно та не витрачати час на пошук піратського контенту змушують українців замислюватися про легальні онлайн-кінотеатри та відеосервіси. Вони зручні, оптимізовані для кожного глядача та дають змогу об’єднати улюблені канали, фільми, програми та серіали.

Одним із популярних сервісів у східноєвропейському регіоні є онлайн-кінотеатр MEGOGO. Портал приваблює безкоштовною можливістю доступу до контенту (із переглядом реклами) та спеціальними підписками, які позбавляють надокучливих роликів та відкривають багато фільмів, каналів та програм. 

Послуга “Кіно і ТБ: Оптимальна" є однією із популярних підписок від MEGOGO, з якою користувач отримує доступ до безмежного відео-контенту одразу на всіх пристроях, які підключені до Інтернету. З даною послугою, більше не буде необхідності поспішати, щоб встигнути подивитися улюблене тв-шоу, адже воно буде чекати на свого глядача. Одразу всі пристрої: смартфон, планшет, домашній ПК та Smart TV стануть порталами у світ кіно-прем’єр, спортивних матчів улюблених команд та безлічі каналів на будь-який смак. 

 

megogo.jpg

Для підключення послуги не потрібне обладнання, підписання договорів чи складні налаштування - у простому особистому кабінеті користувач зможе знайти всю необхідну інформацію, відмовитися від підписки чи змінити параметри. Більше 135 каналів, величезний каталог кіно, який оновлюється щотижня та неперевершена HD-якість відео - "Кіно і ТБ: Оптимальна" є простим рішенням для тих, хто втомився витрачати більше часу на пошук фільму, ніж на його перегляд. Користувач може отримати доступ до усіх новинок - фільм із залу кінотеатру одразу буде попадати на екран телевізора, а тому глядач зможе не чекати рецензії на прем’єри, а писати їх самостійно на заздрість всім кіноманам. 

Однією з найбільших переваг підписки є те, що вона буде доступна на усіх пристроях - потрібно лише підключення до мережі. Перший місяць підписки можна випробовувати за символічну ціну, перевіривши особисто всі можливості MEGOGO. До речі, підписка дає змогу керувати своїми розвагами, обирати коли і що подивитися - навіть якщо ви пропустили серію чи телевізійну програму, вона буде доступна протягом семи днів у каталозі. А протягом вечора завжди можна буде перемотати фільм на потрібний момент чи поставити його на паузу - для справжнього фанату кіно, підписка дасть змогу знайти усі кіноляпи та не пропустити важливого моменту. 

Досить тримати піратську папугу на плечі та задовольнятися низькою якістю кіно - його можна побачити таким, яким задумував режисер із MEGOGO “Кіно і ТБ: Оптимальна".


Ще одним відео-сервісом в Україні, який відрізняється більшою гнучкістю у виборі тарифів є DIVAN. TV. Даний портал також дозволяє керувати своїм телебаченням та оформлювати підписку для усіх пристроїв. На Smart TV, Android чи IOS буде відкритий  доступ до улюбленого контенту, користувач зможе створювати список найбільш цікавих каналів та програм, формуючи свій особистий “телеканал”. Також без зусиль можна буде перемотувати рекламу, відкладати перегляд на зручний час та дивитися пропущенні програми у записі. 

 

divan tv.jpg


На DIVAN.TV доступна безкоштовна пробна версія, а тому у користувача буде змога отримати особистий досвід від використання. Всі популярні українські теле- та радіоканали, архів відео із всесвітньовідомими фільмами, а також потік новин і музичних кліпів будуть відкриті для користувача. DIVAN.TV приваблює простим інтерфейсом пошуку у каталогах фільмів та стане чудовим порталом дозвілля. 

Щоб придбати підписку, Ви можете скористатись каталагом інтернет-магазину КТС - просто переходьте за посиланнями:


Читайте також:

 


 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?