П’ять “беззаперечних” причин, чому iPhone люблять у всьому світі :)

21/02/2018

Цього року для iPhone виповнюється 10 років. Коли вийшов iPhone, то вже у перший вікенд їх було продано - 300 000 штук. У 2016 році Apple відзвітувалась, що за весь час існування iPhone - було продано близько мільярда пристроїв, якою ця цифра є зараз, після виходу iPhone X, навіть страшно уявити.

Не виключено, що ви читаєте цей текст з екрану одного з них :) Чому ж люди обирають iPhone?

Tx8L_Npzn4HOZjBV1HWn7KAJNyFDmHmPwt9w_yQIGk6USPrXLOsLgMMnFGj_zNu0FtCBLUZ9Lj73K5XhPqHzxshZY_SJHF-HdEGjBUh3mrrWz0ynGEPQkxfR_5AKz1jjKic9EkBz

iPhone - це смартфон, який вивів мистецтво фотографування салатів, десертів та всього, що можна з’їсти на новий рівень та розділив увесь світ на дві частини:

  • ті, у кого є iPhone;
  • ті, у кого теж є якийсь смартфон.

Нікому не секрет, що є смартфони потужніші, ніж iPhone, проте популярність останнього не зменшується. Є думка, що “хороший товар реклами не потребує”. Apple цю тезу підтверджує на 100%. Для прикладу, за рекламу iPhone у кіно Apple не платить ні цента. Завдяки чому iPhone зумів потрапити до рук і сердець мільйонів користувачів по всьому світу?

5 причин: чому люди люблять “iPhone”

№1 Вміння дивувати

Щороку - до презентації новинки - немає офіційних фото чи характеристик нового iPhone. Дізнатись про новий ґаджет можна лише через “вкраплення” інсайдерської інформації.

Така ситуація змушує тисячі користувачів, журналістів, експертів з нетерпінням чекати дати виходу нового девайсу і створює шалений ажіотаж. Як свідчить досвід, у день презентації відкривається багато сюрпризів щодо функцій iPhone. Цього року в день презентації окрім передбачуваних функцій та можливостей з’явилося ось це:

vyQbXHqMzQwZ2_Up9sQvovFwlTvB3Iv9wHfgv8FHqoYndSYnJxdrC64uFithHevpwuP8KiZCVDLBCkM8bP0314N-UTfUIOOak5KGn4SN9QwFMn5JBW6XQ9yKDbm9XK1LWn0eefV1

Apple вміє дивувати, бо такого точно ніхто не очікував. Тепер багато ситуацій та емоцій можна описати всього-навсього одним animoji. Ефект сюрпризу створює також і те, що Apple, на відміну від інших компаній, які виробляють смартфони, не випускає їх по 100500 моделей за рік.

№2 Адекватна вартість

Apple створили навколо свого бренду “ореол статусності”. Якщо у тебе iPhone, то це вже про щось говорить. Є безліч флагманських смартфонів інших компаній, але надкушене яблуко сприймається інакше.

Не в останню чергу такого ефекту було досягнуто через ціну девайсів від Apple. Якщо ви хочете “дешевеньке яблуко”, то знайти ви його можете хіба у саду в бабусі, але точно не в магазинах Apple :). Попереднє зображення зайвий раз доводить те, що iPhone вартий того, щоб за нього платити більше.

№3 Менше налаштувань - менше проблем

Apple давно дотримується думки, що для переважної більшості користувачів широкі можливості для налаштування девайсу просто непотрібні, наприклад:

  • колір системного шрифту;
  • швидкість анімації;
  • відтінок шкали заряду акумулятора :).

Подейкують, що в iPhone XІ у користувачів також заберуть можливість змінювати шпалери, щоб не змушувати останніх переживати стрес при виборі нової заставки. Apple завжди відрізнялася турботою про користувачів.

Gc57Vr_Pxo802VuLAUuESlxIJHss_nsX_2mc9sY8JMJOvxta2CRjP9qCrcoCSkA0kPny0O1vEuj51QepiTOU_KFqWQe9y7m_KHUHls8tRamVs8NhkkOzgt0Yiubh1SWZDiAdpAfu

№4 Ви знаєте свій майбутній смартфон

Щоразу, як смартфон “доживає віку”, перед власником постає складне завдання щодо вибору нового смарта. Але якщо у вас iPhone, то ніяких стресів та хвилювань немає. Ви знаєте, що у вересні буде представлена нова модель iPhone і її потрібно купувати хай там що. Змушені визнати, в цьому є логіка, адже навіщо вам минулорічний “антикваріат”.

№5 Нескінченний перелік аксесуарів

До жодного іншого смартфону у світі не виготовляють такої кількості аксесуарів та чохлів, як до iPhone.

1_iPhone-7-7-ry.jpg_640x640.jpg

Ви можете “одягнути” смартфон, як вам заманеться, але тут приховані і деякі небезпеки — чохол може закрити логотип Apple, що в свою чергу може суттєво вплинути на рейтинги ваших фото у дзеркалі. Тому обираймо аксесуари з розумом та спеціальним вирізом для логотипу.

У користувачів техніки від Apple аргументів любити iPhone безліч. А навіть якщо не любити, то поважати потрібно в будь-якому випадку.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?