Перший день WWDC 2018

05/06/2018

WWDC 2018 - захід, який об’єднує ІТ-фанатів, зокрема бренду Apple. Компанія використовує презентацію для анонсування своїх розробок, оновлень операційних систем та техніки, а також закріплення статусу однієї із інноваційних ІТ-компаній світу.

Цьогорічною базою презентації WWDC 2018 стало місто Сан-Хосе в штаті Каліфорнія, США. WWDC 2018 буде проходити протягом чотирьох днів - з 4 по 8 червня. Перший день презентації вже встиг подарувати новинки, серед яких анонси операційних систем iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5.

Головним чином в оновленнях спостерігається робота Apple над усуненням “багів”, з якими стикалися користувачі техніки із iOS 11.

Головна мета оновлення - підвищення продуктивності роботи, навіть у старих моделей смартфонів та планшетів.

Представники Apple заявляють, що ефективність роботи пристроїв збільшиться мінімум на 40%. Кращий рівень оптимізації отримають всі операційні системи, до слова,  iOS 12 і macOS 10.14 Mojave стають схожими за інтерфейсом - стиль iPhone органічно адаптується для Mac.

fJjjAHo3c4I8KhQfMCwyJrAtUS6cD24KXsamkLzr_W7LyRN1vpbdelyvW9yVZdZUt_JDnSneHHUzzTGSDzIaYc0vhtlIBVEvcCl1kQtO6xxivdCgfbdUPosHsBJ-PsHn06ZH0R5e

Мобільна оболонка отримала оновлення додатків - Apple Books, Фото, Ліміт. Останній додаток буде займатися контролем часу, який користувач витрачає на гаджети або на конкретні додатки.

T2IhECTV9DNHe7jiVZmIU9glXPZBwYV2FLPJTwnVD9segCkzAWk_Zr1ibSrVNAvuNBs28bFgs-6nbn9USXiWZxqvnydEyvBcOciUb3ujM4VasZP3WAjXekZY2PTlvDxeW4GlBa11

Більш гнучкими стануть налаштування пристроїв, наприклад можна буде включити режим “Не турбувати” на час сну або відпочинку. Також ширшими налаштуваннями будуть відрізнятися сповіщення - їх можна буде групувати за більшою кількістю категорій, щоб не пропустити важливі новини або повідомлення. У FaceTime стане доступним організація групових дзвінків із близько 30-ма учасниками. Також користувачам iPhone подарують мемодзі - після оновлення можна буде ще простіше ділитися своїми емоціями у текстових повідомленнях.

Нові функції у macOS Mojave дозволять швидше передавати інформацію та організовувати її збереження - з’явится додаток Quick Look (для створення скріншотів та запису відео з екранів Mac), Continuity Camera (для передачі даних з iPhone або iPad на Mac), Desktop Stacks (групування однотипних файлів). Новий режим із темним інтерфейсом, який буде доступним в усіх додатках macOS Mojave зможе адаптуватися відповідно до часу доби.

sbO1XBdmBYNMXGcSszBco3xodSD25RggLMQnguPMGVQbhkRb7M6fD6q10qTHxQ9Unv3TOACVM8jEoXyyAqhvRyHv4t50-r9weKw2tqTxSCkWkwu2qjDLKDA6wqoshn_c1Wz08m5v

Apple Watch також отримають оновлену Siri,  яка буде розуміти запити без раніше необхідного звертання, широкі можливості стеження за активностями користувача та можливість виклику своїх друзів на семиденний батл активностей.

3bkbgbEcn7t78KA_JLSiXg_BZWfxY1GzCXIpr9YSNjiqnzQdYlZi3JRobOzhcPQGyeM2dggiPUJPOmMQdYr17GnTUoavUtnKVhDP8RAVJAhU7vAxtrNRjXCT7OMzhGnR-JPcwVBQ

WWDC 2018 став місцем анонсу спільного проекту Apple і Pixar: нового формату доповненої реальності AR USDZ і нової версії платформи ARKit 2. Таким чином, можна робити висновки про майбутнє AR-додатків, в яких вже можна відстежувати міміку людини за допомогою камер TrueDepth і бачити декільком користувачам об’єкти віртуальної реальності разом і з різних кутів огляду.

qvPUdbQP-ufLhUrUS2iuDWa3b9IKJAU7gcL6C5Ka3Ve5_-Yw91OAifz0ojCYZ4HqJQ-vATaC4sVhP53F1DN-NBDjEDCJaIze52rw-6c8vptM_NxKjGADvMigHBBRvZfdg9k9enfb

Що ж очікуємо ще більш гучних новинок у наступні дні презентації WWDC 2018, також можете слідкувати за нашими новинами на сторінці у Facebook.

 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?