Перші враження від Samsung Galaxy S9 і S9 Plus

14/03/2018

Презентація пари нових флагманів від Samsung прогриміла на весь світ, змусивши ентузіастів почати порівнювати дев’ятки не тільки із конкурентами, але й зі своїми попередниками - Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus.

 

23_1.jpg

 

Характеристики моделей дозволяють оцінити наскільки виросла продуктивність апаратних начинок, відзначити головні особливості дев’ятого покоління S-серії, але саме при особистому знайомстві можна було знайти цікавинки, які розробники втілили у топових смартфонах сучасності.

Отже, почнем з головного - оновленої камери Samsung Galaxy S9. У молодшій версії передбачена основна камера із регульованою діафрагмою - унікальною можливістю серед відомих нині смартфонів. Камера дозволяє створювати фото із апертурою або 1.5 або 2.4, що відкриває безпрецендентні можливості для зйомки при низькому рівні освітлення. Також передбачена оптична стабілізація та технологія Super Speed Dual Pixel, яка дасть змогу зафіксувати будь-які рухи на фото - стане можливим фотографування дитини у грі або компанії друзів під час танцю із збереженням чіткості та деталізації.

У старшого флагмана Galaxy S9 Plus передбачений ще й додатковий телеоб'єктив, який дозволяє створювати фотографії із двохкратним оптичним зумом.

 

IMG-9becb61508da054940830a035383a761-V.jpg

 

Поряд із камерами у моделей можна також спостерігати нововведення - сканер відбитку пальців “спустився” вниз, таким чином при його використанні, користувач не буде попадати пальцем на камеру, що часто згадували користувачі восьмих Galaxy S.

Також на задній панелі присутній датчик серцевого ритму, про функції вимірювання кисню у крові якого, не знають багато власників попередніх моделей. Також даний датчик дозволяє швидко зробити селфі, що зручно при фотографуванні великої компанії.

 

IMG-54b0568894ec583dbf8d488395e7fcae-V.jpg

 

Цікавою відмінністю, яку підкреслювали виробники є стереодинаміки. Але лише при прослуховуванні вдалося оцінити якість звуку - два стереодинаміки від AKG та підтримкою Dolby Atmos дають змогу насолодитися переглядом фільму чи іграми, а навушники AKG, що ідуть у комплекті із смартфонами дозволять ще більше отримати насолоди, занурючись у звучання.

 

2_Samsung-Galaxy-S9-9.jpg

 

Також хочеться підкреслити високу адаптивність гаджету - дисплей підлаштовується під рівень освітленності в приміщенні та контент, який відображається на екрані; способи захисту можна використовувати у залежності від ситуацій - коли у користувача мокрі руки він може користуватись розблокуванням шляхом сканування обличчя та сітківки ока, а коли рівень освітленності низький - звичним біометричним датчиком.

Bixby, як і в попередніх флагманах, залишається корисним помічником, який отримав досить цікаві функції - навівши камеру на страву ви зможете порахувати її калорійність, а для власниць гаджету буде доступний “віртуальний візаж”.

 

IMG-96db8a37c9336aad56b3429534845ab4-V.jpg

 

Взагалі, Galaxy S9 та Galaxy S9 Plus його старший брат демонструють хороші прирости продуктивності та можливостей - на 30% покращена якість фото, що були створені при неосвітлених умовах, а такі елементи, як більш міцне скло та семитисячний алюміній підкреслює те, що компанія вкладає у свої нові гаджети найкраще.

 

IMG-2ec38a50fa7a3c911639019a5b146ee8-V.jpg

 

Продуманість дрібниць, як приклад, система рідинно-газового охолодження процесорів, дозволяє стверджувати, що Galaxy S9 та Galaxy S9 Plus є достойними звання топових смартфонів нашого часу, тому не вагайтесь при виборі преміального гаджету - замовити нові моделі ви можете у інтернет-магазині КТС.

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?