Оновлення MacBook Pro із Touch Bar - преміальна техніка для професіоналів

13/07/2018

Компанія Apple радує шанувальників оновленням двох моделей MacBook Pro із сенсорною панеллю Touch Bar. Компактний 13-дюймовий та більший 15-дюймовий ноутбуки отримали апгрейд у вигляді 8-го покоління процесорів виробництва Intel, співпроцесорів Apple Т2, дисплеїв із технологією True Tone, а також тихіших клавіатур. Остання не отримала змін в конструкції, як очікувало багато користувачів, що зіштовхнулися із недоліком швидкого забруднення  клавіатури “метелик”.


53_2.jpg

Обидві моделі будуть дарувати яскраві візуальні емоції - у 13-дюймового MacBook Pro роздільна здатність IPS-екрану складає  2560х1600 пікселів, у старшої моделі - 2880х1800 пікселів.  Підтримка технології True Tone, як у топових смартфонах компанії, допоможе із більшим рівнем комфорту працювати за ноутбуками. Читати, переглядати відео чи шукати інформацію буде однаково добре як у власному офісі, так і в інтернет-кафе на обідній перерві, адже більше користувач не буде залежати від освітлення.

40_3.jpg

Новітні процесори у начинці дозволять MacBook Pro бути не тільки більш продуктивними, а й енергоефективними. Цей параметр і так є перевагою для більшості власників MacBook Pro, апгрейд ще більше підтверджує статус надійного помічника ноутбука серед фанатів бренду. Виробник зазначає, що складні задачі будуть вимагати менших затрат часу, тому MacBook Pro легко впорається із компіляцією коду, рендерингом 3D- моделей, створенням спецефектів, зведенням треків або кодуванням відео.

Співпроцесор Apple Т2 у MacBook Pro передбачений для декількох функцій - він керує роботою флеш-пам’яті, аудіо-пристроїв (динаміків, мікрофонів), камери FaceTime, системи охолодження, безпекою ОС, а також дозволяє запускати голосового помічника Siri голосом, без необхідності натискання на кнопку.

27_4.jpg

Продажі ноутбуків стартували на Батьківщині із цінами у $1799 и $2399 відповідно.

Найбільш вартісна модель із топовими характеристиками вартує $6700 - із нею MacBook Pro має топовий процесор Intel Core i9, 32 ГБ ОЗП та 4 ТБ накопичувача.  

Читайте також:

Товари:
Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
HР Pavilion 15: універсальний солдат для роботи, навчання та ігор
У нас на огляді ексклюзивний HР Pavilion 15, який на вигляд є типовим офісним калькулятором, проте потягне навіть Cyberpunk 2077. Цікаво? Тоді гайда до огляду. Дизайн Кришка дисплею та накладка над клавіатурою виконані з алюмінію, а нижня кришка з пластику. Повноформатна клавіатура з цифровим блок
15/07/2023
Що показала Apple на WWDC 2023?
Конференція для розробників WWDC - щорічний літній івент, який чекають мільйони Apple-фанів. Цьогорічна конференція для Apple стала епохальною, адже був презентований новий продукт — VR-гарнітура Vision Pro. Крім цього, очікувано ми побачили оновлення iOS, iPadOS, watchOS, macOS, оновлений 15-дюймов
06/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?