Головне за тиждень: Instagram додав підтримку музики в stories, Motorola скасувала презентацію, в Spotify доступні подкасти

04/08/2022

Швидкий перехід до новин:

Instagram додав в Україні підтримку музики в stories

В Україні стала доступною функція Instagram Music, тепер українські користувачі можуть додавати музику до Stories на території України.

При створенні Stories необхідно зайти в «меню стікерів» і вибрати функцію додавання музики серед інших, після цього з випадаючого списку можна вибрати мелодію, що вам сподобається, якою можна буде супроводити вашу історію.

У процесі підбору музики можна буде вибрати конкретний шматок пісні, який ви хотіли б додати. Також існує кілька форматів музики в stories – іконкою з обкладинкою музичного альбому або рядком, що біжить, з текстом композиції.

wunQDq35chsTgpBumMC8AlodvfTwUvPtCtAXVlbfgdLpm_VhXnC2xYQTK3veXd_vQ6AGwe_QdvtuhAOsqXm8hgn2NRbR-gxI2TK7cqDKxPFpWcFfHL8hQVIfIdpS6s9i1BqN-OIaCdeMIE_H-tF9RTM

Нагадаємо, раніше на тлі масової критики від користувачів, Instagram вирішив відмовитися від останніх нововведень (так від тих самих нововведень, коли він став схожим на ТікТок) та повернутися до попереднього дизайну сервісу.

Мережею давно ширилися чутки, що Instagram планував додати у стрічку більше Reels та менше фото. Компанія заявляє, що за останній квартал час перегляду Reels збільшився на 30%. Але цілком можливо, що так вийшло через алгоритми соцмережі.

Тим часом в Україні й досі немає повноцінної функції Reels. Додати відеоролик можна обхідними шляхами, але музика підтримується не всюди.

Блогер витратив 100 тисяч доларів на персонажа у Diablo Immortal

З моменту релізу нової гри блогер витратив на прокачування персонажа приблизно $100 000, але через високу силу тепер йому нема з ким грати. Вливання настільки великої суми грошей дозволило геймеру виграти кілька сотень матчів при трьох поразках і набрати надзвичайно високий рейтинг.

akjO5UlQwdpijQkPWmVZ7VVVzvi5dGMrfK4LTkvy9yFXoTLC9gHseG9GM1ua2iZfxRk4BfZb1kuUDmtPlXJtjzaGSiMhEOKxz_yfWnbYitLWiy3Zh8nElkeKRksMzct7MnP5xaJ5gfcRDdobYa2PRA

Що ж могло піти не так?

Зворотним боком таких досягнень стало те, що Diablo Immortal закрив гравцеві доступ до режимів PvP. Причиною стала нездатність рольового екшну знайти гідного суперника для jtisallbusiness. За словами самого блогера, проблема існує вже півтора місяці, а Blizzard Entertainment поки що не поспішає її вирішувати.

Блогер заявляє, що він єдиний у світі гравець, який потрапив у таку ситуацію. Звісно, кому ще прийде у голову ідея вкласти у гру вартість цілого дому.

Інсайдер: Samsung Galaxy S23 Ultra отримає сенсор на 200 МП

Китайський інсайдер Ice Universe розповів, яку камеру отримає наступний топовий смартфон компанії Samsung. За словами інсайдера Galaxy S23 Ultra отримає ще неанонсований фірмовий датчик камери ISOCELL HP2. Подробиць про сенсор наразі немає. Лише відомо, що він, як і ISOCELL HP1, отримає роздільну здатність 200 МП.

Нагадаємо, крім нового датчика камери, Galaxy S23 Ultra також приписують процесор Snapdragon 8 Gen 2 та оновлений дизайн. Реліз новинки має відбутися наприкінці 2022 або на початку 2023 року.

cxewN7c8uI2qMGtdIRDgiCCjTQFEnumtGhuCwDNgXSlCv6oxtmvlcdClLoCfFh0-p7wr3PIOOAfrq03Umw4pb9VPwBWgOm7F1n4WeaCwi8MMponnpp5PFIJ9fnMYdVMvYfGqY60OxWjZGUbY-X-hxw

Motorola скасувала презентацію Razr 2022 та Moto X30 Pro

Вже кілька тижнів Motorola «прогріває» суспільство перед випуском нового складаного Razr 2022 та флагманського X30 Pro із 200-мегапиксельною камерою, адже презентація новинок була намічена на 3 серпня. Але Чень Цзінь, генеральний менеджер напрямку смартфонів Motorola та Lenovo, оголосив, що презентацію скасовано.

«Мені прикро повідомляти, що запланований запуск нових продуктів Moto з певної причини скасовано. Ми глибоко шкодуємо про це та дякуємо вам за підтримку нових пристроїв Moto. Щоб отримати інформацію про нові продукти, ви можете і надалі звертати увагу на офіційну інформаційну платформу Moto», – відмітив Чень Цзінь на своїй сторінці у Weibo.

7PLluzebvy6OIhnqwxqJ_UU_AdlFV-FEltQ1peQ6HQdUciMfpnwgFcHuxVso_JTfpJf9ccOLtF6IY5ZinbPpSbI6o4V0vKSiCTeUbUqA7D7DGwnopWAukqUrz6LGbe2y-YurYV8mQqitUz1MC37Uuw

Про причини скасування у дописі нічого не повідомляється, але ця новина з’явилася на тлі зростання напруженості між Китаєм та Тайванем. Напруга у регіоні зросла після того, як Ненсі Пелосі, спікер Палати представників США, у вівторок підтвердила плани відвідати Тайвань.

Українські користувачі Spotify отримали доступ до подкастів

Ще одне приємне оновлення: компанія Spotify додала можливість слухати подкасти у фірмовому застосунку для українських користувачів.

Відповідний розділ почав з'являтися у користувачів програми в Україні. Подкасти можна додавати у свою бібліотеку і завантажувати їх, щоб слухати в офлайн.  До речі, розділ з подкастами також з'явився в десктоп версії Spotify, але поки він працює з перебоями.

QWISYDB3gl3FhYMr7jfNMf-y9K6hIKMQq9LqcBA0iyfxZLXUiIKUg98k0BWO_uUYO953uZcDNgjCX4swSJDocnsHqpiY6-OOshuRv-nOJj3aE-GSy0oQXxRje0-jUP0ybrqvCzHscDR2Tp50zu6Kcw

Нагадаємо, в Україні Spotify запустився лише у 2020 році, але тоді у додатку була доступною лише музика.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?