Цифрова техніка та спорт - працюємо над собою разом із КТС

04/06/2018

Літо вже радує нас теплими днями і ми в очікуванні відпусток та відпочинку. Звичайно, у кожного з’являється бажання “підтягнутися” до початку пляжного сезону, а тому КТС пропонує декілька цифрових пристроїв і аксесуарів, які допоможуть ефективніше та цікавіше працювати над своїм привабливим виглядом.

Нам потрібен тренер

 

тренер.jpg

Фітнес зал - це хороше місце для того, щоб привести себе у форму. Але не кожен має вдосталь вільного часу або стабільний робочий графік, щоб систематично займатися спортом. Багато хто обирає на заміну біг на свіжому повітрі або ж займається фізичними вправами вдома, особливо якщо має особистий тренажер. У такому випадку, було б добре мати контроль за своїми активностями, який здійснювати трохи складніше, не маючи графіку тренувань у залі чи нагляду тренера. Тому, людям полегшили життя, створивши фітнес-трекери із спеціальними додатками.

treker.jpg

Вони не тільки допомагають слідкувати за своїм фізичним станом, але й відстежують основні параметри тіла для контролю за власним здоров’ям. Наприклад, деякі моделі фітнес-трекерів рахують серцевий ритм, слідкують за сном, активностями під час дня, нагадуючи про необхідність розім’ятися. Є фітнес-трекери різних категорій, які відрізняються широтою функціоналу та відповідно складністю тренувань. На ринку представлені трекери, які знадобляться кожному - популярним є Mi Band 2 від Xiaomi, оновлене третє покоління якого вже анонсував китайський виробник. Але трекери можуть знадобитися і професіоналам - деякі моделі, як Polar V800 можуть використовуватися, навіть під час плавання. До речі, про фітнес-браслети Polar ви можете дізнатися більше із цієї статті.

Загалом, фітнес-браслети із кожним роком отримують від виробників ще більше функцій та різноманітні дизайнерські рішення. Дехто обирає більш просунуті варіанти - смарт-годинники, які мають функції трекерів, як одну із складових свого широкого функціоналу.

G-9E60cdE9U_TepZgNHwhm53S3oA4BxlhjO8blEtKEdXXIVjLMrRscSAhqmMYHGeBLZkqhWMbBWTlqVJM0DcI7qFN1K2b6cuXwM4ArdLvcgd7XUrHORP7ean7u6Eu6SjqfrXAB6T

Про різницю смарт-годинників та фітнес-браслетів читай тут.

Загалом, у каталозі інтернет-магазину є вдосталь варіантів, серед яких ви точно зможете знайти свого особистого фітнес-тренера.

Мотивувати себе щодня

Всі ми знаємо, як важко вставати вранці на пробіжку чи йти після робочого дня у зал. Допомагає силі волі улюблена музика - плейлист із мотивуючими треками змусить пробігти додаткове коло або ж додати пару кг під час жиму зі штангою.

-HtdeKCTOu6ibjQqnv1uFFNMxtq835PpmpW9bDx_tB4Fa1ZM0ujyk9ed_uJuJc496kfGg5HcglDxiHTpJEbbiD4nCNIKbxxeebonpmhaofLBaMxoBk7U_WkgFga-KnD_-gxrfAMn

Для зручного прослуховування музики спортсменами, виробники навушників знайшли рішення та створили безліч моделей, які не обмежують рухів під час фізичних навантажень та запобігають випаданням навушників з вух.

Треба сказати, що навушники для спорту бувають і дротовими, і бездротовими. Для кращої ергономіки їм додають спеціальні кріплення, як наприклад у даній моделі - Philips ActionFit. Або ж сама конструкція навушників створюється із максимальною зручністю для спортсмена - Anker Sport.

Із особистого досвіду хочу звернути увагу, що власникам смартфонів, у яких аудіо-роз’єм знаходиться на верхньому ребрі корпусу, при виборі дротових навушників краще шукати модель із г-подібним конектором. Під час бігу, коли перемикаєш треки чи змінюєш гучність, інтуїтивно кидаєш смартфон у кишеню “догори дригом”, що призводить до частого перегинання кабелю у місці підключення, і як наслідок, виходу навушників з ладу. Прикладом такої моделі є Aukey EP-C3 або більш преміальні Sennheiser PMX 686I Sports.

Не забувайте про головне

water.jpg

Всі прихильники здорового способу життя наголошують на важливості дотримання правильного режиму харчування та споживання води. Щоб спортсмену було легко контролювати прийоми води та не пропускати їх при фізичних навантаженнях, існують спеціальні пляшки. Їх конструкція проста, але при тому запобігає протіканню води, також їх зручно брати з собою на пробіжку, велопрогулянки, у походи. У каталозі інтернет-магазину КТС є декілька видів таких пляшок різного кольору та ємності - шукайте за посиланням.

Сподіваємось наші поради допоможуть Вам підготуватися до незабутньої відпустки та здивувати усіх довкола класним зовнішнім виглядом. Успіхів!

Читайте також:

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?