Чи стане новим трендом Xiaomi Mi Band 3?

01/06/2018

Кінець травня став для фанатів бренду Xiaomi справжнім святом. Декілька нових гаджетів китайці презентували у Пекині – вже скоро українці зможуть хизуватися один перед одними свіжісінькими смартфонами Xiaomi Mi 8, а також фітнес-браслетами Mi Band третього покоління. Чи повторить нащадок успіх другого Mi Band? Давайте міркувати разом!

Дизайн

Основною відмінністю третього Mi Band, як на мене, став сенсорний AMOLED дисплей. Його діагональ складає 0,78’’ дюйми, форма одразу говорить про новизну моделі.

viber image.jpg

Гаджет захищений за стандартом IP68 – приємна деталь, яка дозволить не хвилюватися за працездатність пристрою у екстремальних умовах.

Ремінець Mi Band 3 схожий до попередників, напевно те, що є зручним зробити зручнішим важко. Ремінці будуть доступні у трьох кольорах – класичний чорний, спортивний синій та яскравий червоний.

Функції

Гаджет створений для активних людей, а тому й сам не пасе задніх у автономності – його акумулятор має ємність у 110 мАг, орієнтовно він має працювати близько 20 днів без підзарядки.

Звичайно, що Mi Band 3 має Bluetooth, акселерометр та датчик вимірювання пульсу. Дисплей є монохромним, він дозволяє без зусиль здійснювати навігацію по меню пристрою. У меню будуть вкладки поточного часу, вимірювань фізичних параметрів, демонстрації погоди та сповіщень. До речі, за допомогою Mi Band 3 можна буде дізнатися ім’я та номер телефону вхідного дзвінка.

viber image1.jpg

Головною цікавістю є те, що Mi Band 3 має дві версії: із модулем NFC та, відповідно, без нього. Перша версія вартує 199 юаней (близько 31$), друга 169 юаней (близько 26$).  Різниця між версіями складає всього 5$, а тому я очікую, що епоха безконтактних платежів стане ще більш зрозумілою для власників Mi Band 3.

Підсумовуючи все відоме про Mi Band 3, пропонуємо порівняти друге та третє покоління фітнес-браслетів: 

мибенд2-3.jpg

На мою думку, Mi Band 3 може і не стане відкриттям, але порадує велику кількість користувачів більш сучасним дизайном і розширеним функціоналом. Знаю, що цього оновлення хотіло багато людей, тому очікуємо фітнес-браслети в Україні та купу нових оглядів на гаджети із словом Mi у назві.

Читайте також:

Читайте також:
Xiaomi Mi Band 8 VS Mi Band 7: що нового?
У цій статті ми порівняємо новий Xiaomi Mi Band 8 з Mi Band 7, який був представлений минулого року. Mi Band 7 мав величезний успіх і зараз залишається бестселлером серед бюджетних фітнес-браслетів. Mi Band 8 отримав покращення, які можуть підштовхнути вас до рішення оновлюватися, якщо у вас Mi Ban
21/04/2023
Головне за тиждень: смартфон від Coca-cola, новий фітнес-браслет від Redmi
Швидкий перехід до новин: Coca-Cola планує анонсувати фірмовий смартфон Смарт-браслет Redmi Band 2 буде представлений в Європі OnePlus 11R 5G презентують разом з OnePlus 11 та OnePlus Buds Pro 2 Екшн від Square Enix отримав низькі оцінки на агрегаторах MacBook Pro 14 з чіпом M2 отримав повіль
27/01/2023
7 днів з Xiaomi Mi Band 7 Pro
Щороку Xiaomi представляє нову версію фітнес-браслета Mi Band і він стає бестселером завдяки максимуму функцій та можливостей при мінімальній ціні. Однак справедливих претензій до Mi Band також вистачає, наприклад в жодному Mi Band немає GPS модуля, а без нього всі, хто серйозно займається спортом н
17/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?