Apple Watch Series 3: Rolex? Ні, не чули

15/09/2017

12 вересня разом з трьома моделями iPhone була презентована нова версія розумного годинника - Apple Watch Series 3. Чим годинник відрізняється від попередніх версій? Які у нього революційні особливості та основні технічні характеристики?

Читайте далі.

apple watch series 3, ктс

Apple Watch - найпопулярніший годинник у світі станом на 2017 рік. Так було сказано на офіційній презентації Apple. Позаду лишились навіть такі гіганти як:

  • Rolex;
  • Cartier;
  • Fossil;
  • Omega.

Нереволюційний дизайн

Для тих, хто користувався попередніми версіями Apple Watch, є хороша новина. Вам не доведеться звикати до нового дизайну розумного годинника від Apple. Бо нового дизайну немає :). Змінився лише колір кнопки на корпусі годинника - тепер вона червона.

Apple Watch Series 3, ктс

Apple Watch без iPhone

Ключовою відмінністю Apple Watch Series 3 від попередників є наявність LTE-модуля. Це означає, що гаджет може працювати і без iPhone. Він може приймати та здійснювати дзвінки, а - відповідно - його функціонал не зменшується навіть коли iPhone не поруч.

Здійснення та прийняття дзвінків стало реальним завдяки використанню е-SIM. 

Що таке е-SIM?

Це електронна версія звичайної SIM-карти, яка вже є у вашому iPhone. Номер телефону при цьому не змінюється. Тепер можна йти на пробіжку чи басейн без смартфону. Ні дзвінок, ні сповіщення не будуть пропущені.

Інноваційне рішення

Рішення Apple можна назвати революційним та нестандартним, бо роль антени в Series 3 виконує екран. Екран-антена - такого світ гаджетів ще не чув.

Apple Watch Series 3, ктс

Висока потужність та повноцінна Siri

Нова версія годинника за словами його творців стала на 70% потужнішою. Збільшення потужності дало можливість “заговорити” віртуальному помічнику. Якщо раніше Siri могла допомогти власнику лише підказками в текстовому форматі, то тепер вона “розмовляє”, як і в iPhone.

Також годинник Series 3 отримав новий модуль WiFi та Bluetooth. За словами розробників, нові модулі на 50% економніші від своїх попередників.

Ідеальний тандем

Найкраще в парі з Apple Watch Series 3 використовувати безпровідні навушники - EarPods. На тренування можна брати лише розумний годинник та навушники від Apple - і цього буде достатньо. З вами буде улюблена музика та повноцінний зв’язок зі світом.

Apple Watch series 3, ктс

Обирай колір

Новий годинник від Apple представлений у трьох кольорах. Але ремінців, які можна придбати окремо є сила-силенна. Тому обираємо колір та матеріал ремінця та підлаштовуємо “еплівський годинник” під свій власний стиль.

Apple Watch Series 3, ктс

Розумний годинник отримав нові функції та суттєво удосконалився, але є “ложка дьогтю” - автономність. Проте Apple компенсує низьку автономність швидкою зарядкою. Девайс на 80% заряджається всього за 1,5 години

Більше фото представленої новинки перегляньте на слайдері нижче

3_watch-series-3-doubletour-newband-770x836_small.jpg3_watch-series-3-hermes-buckle-770x1086_small.jpg3_watch-series-3-nike-newband-white-770x964_small.jpg2_watch-series-3-running-nike-770x964_small.jpg3_Apple-Watch-Series-3-5_small.jpg3_e8c8d44aaf581b6e46fe0c9a1dbbdf2e9e52c246-tc-img-preview_small.jpg

Вартість

Apple Watch Series 3 На старті продажу в США коштуватимуть:

  • $399 - (версія з LTE);
  • $329 - (версія без LTE).

Передзамовлення можна буде робити вже 15 вересня. В продаж годинник надійде 22 вересня, але такі дати актуальні лише для ринку США. Коли Series 3 з’являться в Україні поки не повідомляється. 

Але поки ми в очікуванні нового Apple-годинника, можна переглянути каталог Apple Watch, що вже і так завоювали ринок.

Також читайте: iPhone X - ювілейний флагман від Apple. Нові функції, технічні характеристики, особливості
 

 


 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?