Xiaomi відповіла скептикам: перша партія Mi Mix Fold була продана менше, ніж за хвилину

15/04/2021

Ще до виходу першого гнучкого смартфону Xiaomi в мережі точилися суперечки про доцільність його випуску. Скептики аргументували це тим, що випуск гнучкого смартфона це просто гра м’язами, а не реальна необхідність. Ще частина користувачів були переконані, що поки такі смартфони незатребувані, бо є мало сценаріїв, де їх можна використовувати. Ще частина тиснули на те, що складний смартфон це невиправдано дорого та ненадійно. Однак Xiaomi твердо вирішила відновити лінійку Mi Mix і таки зробити новий смартфон гнучким і при цьому доступнішим, ніж в конкурентів. 

Mi Mix Fold

Коли Xiaomi запустила перший флеш-продаж Mi Mix Fold, то їх розкупили менше, ніж за хвилину. Компанія отримала дохід близько 400 мільйонів юанів (приблизно 61 мільйон доларів). Якщо говорити про кількість, то було продано від 30 до 40 тисяч Mi Mix Fold різних конфігурацій. Загалом щосекунди продавалося близько 500 гнучких апаратів. Xiaomi вирішила відповісти скептикам реальними продажами і їй це вдалося.

Гнучкий смартфон з двома AMOLED-екранами, флагманським процесором та основною камерою на 108 МП, а також однією лінзою, яка використовує рідину для зміни фокусної відстані став конкурентом №1 для Samsung Galaxy Z Fold 2.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?