ТОП-5 серіалів, які варті твоєї уваги

27/07/2020

За час карантину ми всі трохи "підсіли" на кіно. Хоча хтось (я, наприклад) на "гачку" вже давно. Особлива любов - хороший серіал за вечерею. І так, я в курсі, що їсти перед телевізором - не зовсім хороша звичка. Але у виправдання скажу, що так мені комфортно і серіали я обираю дуже "дотошно" :)

C803ADC4-C5F5-4D27-8412-231685631971.jpeg


Ділюсь своїм топчиком серіалів за останній час. Не дякуйте ;)

"Паперовий будинок"

Мабуть, важко знайти того, хто ще не чув про цей серіал! Я передивилась усі сезони "залпом" ще на початку карантину. Є єдиний мінус - перші серії можуть "зайти" не усім. :)
Це іспанський серіал, який потім був викуплений американцями з Netflix. І не даремно, адже він завоював увагу глядачів по усьому світу. 

82C3DAF8-3099-4C40-A079-CF002477403B.jpeg

Про що? Нетиповий сюжет, що відразу і привертає увагу. Група незнайомих людей під кодовими ніками різних міст світу вирішують пограбувати.... та да да дааам..... монетний двір Мадриду! У них є чіткий план, запасний план і запасний план запасного плану, придумані Професором (так він себе називає). Хід подій дуже закручений та несподіваний. У цьому серіалі все так як ти очікуєш, тільки навпаки. :))) 
Для кого? Якщо любиш заплутані та нестандартні сюжети, то тобі сюди. Якщо любиш драйвові серіали з різкою зміною "картинки" - це твій варіант.  Вмикай серіал на ноуті та насолоджуйся!

"Останній танець"

Ще одне творіння Netflix, яке дійсно варте уваги. Серіал дає заряд та натхнення. Якщо шукаєш мотивацію - це якраз супер варіант.

48C95F46-728A-4371-9AE9-539B611D1849.jpeg

Про що? Серіал-біографія про талановитого Джордана. Того, що Майкл. Того, що вважаєтсья найкращим баскетболістом світу. Того, чию модель найків ти так любиш :)
Відразу скажу, що хоча це і документалка, серіал не схожий на інші документальні фільми. Кадри з ігор та тренувань команди "Chicago Bulls", хороша озвучка та інтерв'ю з баскетболістами у реальному часі - усе це створює круту атмосферу та "затягує" глядача.
Для кого? Якщо тобі здається, що серіал буде цікавий лише тим, хто пов'язаний з баскетболом, то це не так. Мені, людині зі зростом 168 см та гравшій лише у "мінус 5", було дуже цікаво. Дивитися на Майкла, який досяг усього лише своєю працею та впертістю (у хорошому розумінні цього слова), захоплює і змушує підняти свою п'яту точку з дивану! :)

"Наша планета"

Про планету, клімат та людство, але не так нудно як на National Geographic. Netflix зумів зняти такий серіал, який дійсно цікаво дивитись. А чого тільки варті кадри з підводного світу! 

9732FE52-EF44-41AC-9A69-12911AF13B96.png
Про що? Серія випусків про зміни клімату та їх наслідки для життя на Землі. Кожна серія - про окрему частину світу. Наприклад, про льодовики та тварин, які там живуть , про те, як на них впливає глобальне потепління і так далі. 
Для кого? Для всіх. Це той варіант, коли варто подивитися і тобі, і подрузі, і молодшому брату, і батькам, і кумі, і колезі. Головний посил серіалу - задуматись про те, що ми дійсно нищимо свою ж домівку, свою планету. Тому хоча б вмикай серіал на планшеті та слухай "на фоні" готуючи вечерю чи збираючись на роботу. ;)

"Великий куш"

Це справжній британський серіал! З усім британським шармом, "легким" кримінальним сюжетом та драйвом! І так, назва серіалу не зі стелі взята. Він знятий за мотивами одноіменного фільму Гая Річчі. Я обожнюю такі фільми! А ти? :)

1C70775D-B077-4800-8640-57F2D84ED87F.jpeg

Про що? Компанія хлопців і дівчат випадково викрадають мішки з золотом і роблять усе для того, щоб продати його та на виручені кошти влаштувати собі шикарне життя. Звучить круто? Але на практиці не так легко. І, звісно, ситуація ускладнюється любовними історіями :)
Для кого? Серіал точно "зайде" тим, хто любить британський кінематограф, а особливо фільми Гая Річчі: "Карти, гроші, два стволи", "Рок-н-рольник", "Джентельмени" і так далі. 

"Хороший лікар"

Це як "Доктор Хаус", але краще та душевніше. Серіал про лікарню, анатомію та, звісно, людські відносини.

1AA3E92F-1013-4DA2-8EB9-1DD9B59CF991.jpeg

Про що? Серіал розповідає історію про хлопця-аутиста, який став хірургом. Завдяки прекрасним знанням та "баченню" анатомії людини він рятує життя далеко не одного паціента. Проте стикається з іншими соціальними проблемами: відносинами, почуттями та діями інших людей.
Для кого? Це серіал із розряду "сімейних", який підійде як для перегляду з чоловіком чи дружиною, так і з друзями. Серіал чуттєвий та досить емоційний, вчить почуттю емпатії і розумінню, що для досягнення мети важливо по справжньому цього захотіти.

Висновок

DA4DB12F-1B8C-4FAA-A93B-238946DB65F5.jpeg
 

Хто сказав, що серіали — це просто без сенсу витрачений час? Насправді є стрічки, де більше корисного, чим у деяких сучасних книжках ;) Головне — правильно фільтрувати хороші варіанти серед усіх можливих. Такий от собі філософський закон життя :)

 
Читай також:

Фітнес-браслет та смарт-годинник: в чому різниця?

ТОП-3 додатки для підрахунку калорій на Android

Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Що таке сертифікація TÜV Rheinland і чому вона важлива?
Сертифікація продукції - це важливий процес, який гарантує, що продукція відповідає нормам безпеки та критеріям якості, які базуються на міжнародних стандартах. Великі компанії регулярно перевіряють свою продукцію. Така перевірка і сертифікація зазвичай проводиться сторонніми акредитованими організа
09/01/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?