Samsung Galaxy A21s: новий та доступний

21/05/2020

Під час карантину компанія Samsung не втрачає часу і регулярно представляє нові апарати. Раніше в бюджетному сегменті Samsung не міг змагатися з Xiaomi чи Huawei, тому що апарати були суттєво дорожчі від тих, що пропонували конкуренти. Протягом останніх 2-х років корейська компанія переглянула своє ставлення до бюджетного сегменту і тепер є на лідерських позиціях в доступному ціновому сегменті. От на днях був представлений ще один смартфон — Samsung Galaxy A21s у продаж він надійде приблизно 19 червня. Чим цікавий цей апарат?

Купить - Samsung Galaxy A21s

Передусім варто сказати, що вартість нового апарату буде на рівні 6 тисяч гривень. В цьому ціновому сегменті цей смартфон своїми характеристиками може, справді, створити конкуренцію для Xiaomi. 

Смартфон достатньо важкий - 192 грами. Він буде доступний у чотирьох кольорах — білий, чорний, синій та червоний. Приємно те, що у смартфоні є роз’єм для навушників. Сканер відбитків пальців розташований на задній панелі і чудово, що його розмістили не під екраном, бо в цьому ціновому сегменті навряд чи можна було б реалізувати його на високому рівні.

Купить - Samsung Galaxy A21s

Екран нового смартфону має діагональ 6,5 дюйма з розширенням HD+ (720x1600). Щільність пікселів знаходиться на рівні 270 пікселів на дюйм. Екран має виріз з назвою Infinity-O. Якщо ви споживаєте багато відео-контенту чи полюбляєте розважитись іграми, то такий великий екран буде дуже доречним.

Купить - Samsung Galaxy A21s

Смартфон працює на новому процесорі Exynos 850. Він можливо і не набагато потужніший за попередній 7904, але виконаний по більш тонкому техпроцесу і має потужніший графічний процесор. Смартфон може мати декілька конфігурацій оперативної та вбудованої пам’яті — 3,4 чи 6 ГБ оперативки. Вбудованої може бути 32 ГБ або 64 ГБ. Також є можливість розширити пам’ять за допомогою карт пам’яті. Працює апарат на ОС Android 10 з фірмовою оболонкою One UI 2.0.

Samsung-Galaxy-a21s-jamonlineph.jpg

Основний модуль камери складається з чотирьох модулів:

  • 48 MP, f/2.0 — ширококутна;
  • 8 MP, f/2.2 — ультра ширококутна;
  • 2 MP, f/2.4 — макро;
  • 2 MP, f/2.4 — сенсор глибини.

Фронтальна камера має розширення 13 мегапікселів.

Samsung-Galaxy-A21s-officially.-Price-availability-and-specification.jpg

Батарея нового апарату має ємність 5000 мАг. Апарат підтримує швидку зарядку потужністю 15W. Чи є в цього апарату конкуренти? Однозначно, але він, як і його найближчі брати Galaxy M31, Galaxy A30s, Galaxy A31 створюють потужну конкуренцію в бюджетному сегменті, а від будь-якої конкуренції завжди виграє користувач.

Товари:
Читайте також:
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Xiaomi Redmi Note 13 VS Realme C67: що вибрати?
Сьогодні в нас на огляді два смартфони від виробників, які давно тримають першість в бюджетному сегменті — Xiaomi Redmi Note 13 та Realme C67. Вони ще зовсім свіжі, адже Realme вийшов наприкінці 2023 року, а Xiaomi в січні 2024 року. Порівняємо їх між собою та поділимося висновками з вами. ДИЗАЙН І
18/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?