Зроби селфі - виграй смартфон Samsung Galaxy А3!

02/02/2017

Лютий - місяць у якому витає багато любові, доброти та чуйності один-до-одного. Ми не просимо вас зізнаватися нам у коханні чи засипати валентинками. Достатньо: 

  • Зайти в будь-який магазин #КТС
  • Зробити з нашим працівником у формі селфі чи фото
  • Викласти фото у себе на сторінці з хештегом #ОбнімашкиКТС 
  • Підпишись на нас і зроби репост цього запису

Один хлопець, одна дівчина (перші у двох списках рандомів) отримають новенький смартфон Samsung Galaxy А3 A320F у подарунок від #КТС. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

1. Учасником розіграшу вважається особа, яка зробила фото чи селфі з нашим працівником, у магазині КТС в акційний період (2-14 лютого 2017 року). Розмістила фото у себе на сторінці з хештегом #ОбнімашкиКТС.  Відкрила свою сторінку, щоб ми могли легко знайти фото та написати умови отримання подарунків. Також підписатися на офіційну групу КТС у Facebook чи Вконтакте.

2. Розіграш ДВОХ смартфонів відбудеться 14 лютого протягом дня. Учасники будуть зібрані з обох наших соцмереж Fb та Vk. Якщо фото розміщене в обох акаунтах, то раховуватиметься лише одне фото. Переможців визначимо окремо серед дівчат та хлопців за допомогою додатку random.org.

3. Після розіграшу смартфонів, обиремо ще П'ЯТЬ креативних фото, учасники яких отримають секретні подарунки від мережі КТС. 

4. Участь беруть всі міста мережі КТС.

5. Подарунки можна забрати лише у магазинах КТС.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?