Xiaomi Mi Band 5: що вже відомо про новий браслет?

25/05/2020

До виходу нового фітнес-браслету від Xiaomi залишилося зовсім мало, якщо зважати на те, що більшість авторитетних інсайдерів кажуть, що це буде в червні, а в гіршому випадку в серпні. Поки точної дати презентації немає можемо сказати тільки те, що він точно буде і те, що знову стане бестселлером, якщо фішки про які говорять будуть реалізовані.

Перше, що потрібно розуміти — новий браслет не буде повністю і кардинально відрізнятися від попередньої версії Mi Band 4 і рендери ймовірного зовнішнього вигляду браслета, які зустрічаються в мережі є не дуже реалістичними. Однак нещодавно в мережі з’явилися живі фотографії ніби-то працюючого Mi Band 5. Живі фото виглядають ось так:

Купить Mi Band 5

Ця фотографія виглядає вже насправді дуже реальною. Швидше за все, що саме так і буде виглядати оновлений фітнес-браслет від Xiaomi. Слідуючи тенденціям ринку, рамки навколо дисплею будуть суттєво зменшені, а діагональ екрану виросте з 0,95 дюйма у Mi Band 4, до 1,2 дюйма в Mi Band 5.

Купить Mi Band 5

Є інформація, що буде дві версії — з NFC і без NFC. Вони будуть відрізнятися ціною, як і в минулі роки, але цьогоріч основною фішкою NFC у Mi Band 5 має стати підтримка платіжної системи Google Pay. Навіть, якщо усі заявлені зміни не реалізуються, але в фітнес-браслеті з’явиться підтримка платіжних систем Google чи Apple, то він приречений на успіх.

Купить Mi Band 5

Спортсменів має потішити той факт, що в новому браслеті передбачений датчик вимірювання кисню в крові SpO2. Крім того, має з’явитися підтримка нових видів спорту таких як: їзда на велосипеді в приміщенні, плавання, гребний тренажер та йога.

Купить Mi Band 5

Останні витоки інформації кажуть про те, що новий Mi Band 5 буде підтримувати голосового асистента від Amazon — Alexa. Якщо це правда, то браслет має бути оснащений мікрофоном та динаміком. Дехто вважає, що буде лише мікрофон, а відповіді асистента будуть виводитися, як текст на екрані. В будь-якому випадку чекати залишилось зовсім трохи, а тоді і дізнаємось ключові фішки нового браслету та ціну.

Читайте також:
Xiaomi Mi Band 8 VS Mi Band 7: що нового?
У цій статті ми порівняємо новий Xiaomi Mi Band 8 з Mi Band 7, який був представлений минулого року. Mi Band 7 мав величезний успіх і зараз залишається бестселлером серед бюджетних фітнес-браслетів. Mi Band 8 отримав покращення, які можуть підштовхнути вас до рішення оновлюватися, якщо у вас Mi Ban
21/04/2023
Головне за тиждень: смартфон від Coca-cola, новий фітнес-браслет від Redmi
Швидкий перехід до новин: Coca-Cola планує анонсувати фірмовий смартфон Смарт-браслет Redmi Band 2 буде представлений в Європі OnePlus 11R 5G презентують разом з OnePlus 11 та OnePlus Buds Pro 2 Екшн від Square Enix отримав низькі оцінки на агрегаторах MacBook Pro 14 з чіпом M2 отримав повіль
27/01/2023
7 днів з Xiaomi Mi Band 7 Pro
Щороку Xiaomi представляє нову версію фітнес-браслета Mi Band і він стає бестселером завдяки максимуму функцій та можливостей при мінімальній ціні. Однак справедливих претензій до Mi Band також вистачає, наприклад в жодному Mi Band немає GPS модуля, а без нього всі, хто серйозно займається спортом н
17/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?