TWS-навушники від Sony — WF-SP800N: варто чи не варто?

22/05/2020

Якщо на ринку смартфонів Sony здає свої позиції і дуже важко зрозуміти, хто цільова аудиторія їхніх телефонів, то з навушниками та іншою аудіо-технікою у Sony все чудово. На ринку повністю бездротових навушників Sony теж задніх не пасе, достатньо хоча б згадати модель Sony WF-1000XM3. Ця модель себе зарекомендувала дуже добре і своїм звучанням підкорила серця і вуха багатьох користувачів. Сьогодні ж ми розглянемо ключові фішки нової моделі WF-SP800N.

Купить Sony WF-SP800N

АВТОНОМНІСТЬ

Рідко фішки навушників починають розглядати з того скільки вони можуть працювати без підзарядки, але конкретно у цій моделі це цілком нормально, бо від одного заряду вони можуть грати, на секундочку, 13 годин, а в кейсі можуть підзарядитися ще один раз і знову грати 13 годин. Загальний час відтворення не рекордний, але час відтворення від одного заряду неймовірний. Навушники підтримують швидку зарядку. На кейсі є роз’єм USB Type-C. Шкода, що виробник не передбачив для цієї моделі бездротову зарядку.

Купить Sony WF-SP800N

ДИЗАЙН КЕЙСУ ТА НАВУШНИКІВ

Кейс навушників відкривається, як і в більшості TWS-навушників без ніяких фішок, як це буває в навушниках Anker SoundCore Liberty 2 Pro. На вибір є декілька варіантів колірного оформлення: чорний, білий, синій, оранжевий. Навушники виконані в стилі Sony і мають виражені хрящові фіксатори. Загалом в своїх навушниках Sony робить акцент в першу чергу на звучанні та ергономіці і лише тоді на дизайні та фішках. Навушники захищені від вологи по стандарту IP55. В презентаційному ролику є декілька сцен, де навушники серед бризок води і, справді, захисту навушників вистачить, щоб пережити дощ чи краплі поту під час тренувань, але повністю опускати їх у воду категорично не рекомендуємо.

ФІШКИ

Однією з ключових фішок цих навушників є активне шумозаглушення. Але це ще не все, оскільки ця функція може адаптуватися завдяки системі Adaptive Sound Control до конкретних умов в яких ви перебуваєте. Якщо ви на пробіжці і вам потрібно бути максимально уважним до ситуації навколо, то шумозаглушення працюватиме “на мінімалках”, якщо ж ви їдете в метро, то шумозаглушення буде працювати “в посиленому режимі”.

Купить Sony WF-SP800N

Ви також можете завантажити додаток в якому можна налаштувати чимало фішок та еквалайзер. Між іншим, додаток можна прив’язати до геолокації і наприклад, коли ви переступаєте поріг фітнес-центру, то автоматично буде активуватися спортивний режим.

Купить Sony WF-SP800N

Ви можете поставити навушники в зарядний кейс на 10 хвилин та отримаєте ще 1 годину відтворення. Про звучання навушників ми поговоримо детальніше, коли безпосередньо зможемо протестувати їх, але про ніяке відставання звуку говорити не доводиться, оскільки навушники обладнані bluetooth-модулем 5-ї версії. Вартість навушників буде на рівні 200 доларів, а відповідно вони створять суттєву конкуренцію для решти виробників TWS-навушників.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?