ТОП-6 кращих бездротових мишей для ноутбука до 1000 грн.

23/11/2020

В цій статті ви знайдете 7 варіантів бездротових мишей, які чудово підійдуть для використання з ноутбуком. Навіщо для ноутбука миша, якщо є тачпад? Справді, тачпаду достатньо, щоб керувати ноутбуком, але якщо говорити про професійну роботу чи ігри, де потрібна максимальна точність і швидкість, то хороша миша незамінна. Нижче є 7 варіантів бездротових мишей в діапазоні ціни до 1000 грн.

№6 Rapoo M200 Silent

Rappo M200 Silent — це без перебільшення знахідка для тих, хто хоче функціональну, надійну та зручну мишу і при цьому не хоче переплачувати за бренд чи зайві фішки. Вона має обтічну форму, а висота всього 30 мм. Ви без проблем можете її брати з собою, бо в сумці з ноутбуком вона не займатиме багато місця.

39O6xtRB_gS9JtdrGEwEjOe_ABsV9_Qb_PaG0gsOcjt6X2Sr0db-y-MNQPNCm2Y-WoY3HqpfwyBZJjGDDDkP04r3fBHrzdlJH6kicziJGbMspT6VJGtoJV2F-F8yZy-tcg6lJXs8

Є два варіанти, як ви можете підключити її до ноутбука — bluetooth або радіо 2,4 Гц. Однією з ключових переваг цієї миші є те, що вона "silent", тобто безшумна. Ви можете працювати з нею вночі і це нікому не заважатиме в домі чи в офісі. Якщо у вас в квартирі чи домі є немовлята, то ви по-особливому оціните таку фішку. До речі, не “тишиною” єдиною, бо Rappo M200 може швидко перемикатися між пристроями до яких була підключена раніше. Загалом таких пристроїв може бути три. Працює миша на батарейках, яких вам вистачить до 9 місяців, якщо після завершення роботи вимикати її перемикачем на корпусі. Звісно ж потрібно згадати про DPI. Rappo M200 працює плавно і без ривків завдяки тому, що підтримує 1000 dpi. Оскільки дизайн миші симетричний, то ви без проблем зможете нею користуватися, як правою так і лівою рукою.

№5 Xiaomi MiiiW Portable Mouse Air

Чи можна уявити якийсь ТОП без пристроїв Xiaomi? Xiaomi MiiiW Portable Mouse Air White — миша, яка може підключатися до ноутбука через bluetooth 4.0, а також через USB-приймач 2,4 Гц. Вона без проблем підключається до пристроїв на Windows та MacOS. Завдяки мінімалістичному дизайну з Macbook Air вона буде виглядати дуже органічно. По габаритах вона ще менша, ніж Rapoo M200 Silent.

ppntC9ABuneAwi5FUT5fSrQawi8AjAW6l_bfNGPigBZdasGrLbew3kETIKedsnCIx5bi8mMZY8vEXQgySpZJozcT_B8_A9A4j_dbavaregrp4yzDoxCBidRVPqANzXXLZVYYFvMf

Рамка по всьому периметру виконана з пластику, хоча візуально нагадує алюміній, а от колесико для прокрутки виконане з металу. Ця миша теж підійде для правші та лівші. Завдяки чутливому сенсору може працювати на різних типах поверхонь від дерев’яних до текстильних. За словами виробника Xiaomi MiiiW Portable Mouse Air чудово підійде для ігор. Між іншим, у нас на каналі ви можете подивитися детальний огляд цієї моделі.

№4 Logitech Pebble M350

Ця миша по дизайну нагадує Xiaomi MiiiW Portable Mouse Air, але має свої фішки. Перше, на що звертає увагу виробник — безшумність. Це стосується двох клавіш і колесика, яке теж не порушує тишину в кімнаті. Крім того, колесико для прокрутки прорезинене, тому палець ніколи не буде з нього зісковзувати чи пропускати прокручування. Нижче можете подивитися, як ця миша буде виглядати на столі з іншими пристроями.

uEOlaIUhonCWO_AdS0kbP7Ca82suvBqapK1xxWRyNYHBGdl2GIlP-7IzKzWr_buQ4hLUFnz_dFFMxs6F_rqMIJlHKm51DaiILgBf9SmwcPrTAt4_iNMtYeR-7SNXfdrnG_oGCrtk

Щоб ви могли підібрати для себе найбільш оптимальний варіант на вибір є 5 кольорів корпусу: графітовий, кремовий, евкаліптовий, сіро-блакитний, рожевий. Автономна робота миші може досягати позначки 18 місяців. Максимальна дальність роботи 10 метрів. Чутливість сенсора 1000 dpi. Ця модель може підключатися до ноутбука через bluetooth та радіомодуль.

№3 Genius NX-9000BT V2 Silver

Genius — відомий виробник аксесуарів для ПК та ноутбуків, а Genius NX-9000BT V2 Silver точно заслуговує на своє місце у нашому ТОПі. Чутливість сенсора цієї миші знаходиться на рівні 1600 dpi, тому вона чудово підходить для ігор та точної професійної роботи, наприклад з Adobe Photoshop. 

eJK0suTQxcYyc8ujRecOgX7Bpv-nPQWyjJnFG-n7CW4KlmEva4qkxwV_-cjHYae1HveoT0ZAhOD8neVOc0HGPE6bPBjVYkgxrW6dTTQ5XudR5w5TJuvcu34b-jQnSDy7xLSBpfKg

Миша має симетричний дизайн, який дозволяє користуватися нею обома руками. Бокові грані прорезинені для кращої фіксації у руці, а верхня частина корпусу виконана з гладенького пластику, який імітує алюміній. Висота миші складає 54 мм, тому її не завжди зручно буде носити в сумці, але як стаціонарний офісний чи домашній аксесуар вона чудово себе проявить. Genius NX-9000BT V2 Silver має вбудований акумулятор на 320 мАг, тому вам не доведеться постійно купувати змінні батарейки.

№2 Lenovo ThinkPad Silent

Дизайн Lenovo ThinkPad Silent ви точно не можете сплутати з жодним іншим. Червоне колесико прокрутки, фірмове лого ThinkPad і чорний колір корпусу. Миша обладнана оптичним сенсором, який залишається високоточним незалежно від поверхні на якій ви працюєте за виключенням хіба-що скляних поверхонь. 

OGVjNXzoMxU83Y9B9oYG_iM-pe_l8qwMZKCpI4ONNrp7dR2u20DA3wHPUHvSEOZAK5vnvyRhH05fWTBCcGLXR6SbdjI_Gu39XIJtqTWsCbigNa-gRBaw92cx5QjAs34E4GJF54-x

Lenovo ThinkPad Silent має безшумні клавіші і може одночасно приєднатися до двох пристроїв і при цьому блискавично перемикатися між ними. Для з’єднання використовується Bluetooth 5.0 і технологія Microsoft Swift Pair. Максимальна роздільна здатність миші — 2600 dpi. Про ривки чи неплавність можна забути. Живлення миші реалізоване через пальчикові батарейки типу AA, тому вам не доведеться чекати на заряджання, ви просто можете за лічені секунди замінити батарейку та продовжити працювати.

№1 Logitech B330 Silent Plus

Це єдина миша в цьому ТОПі, яка призначена лише для правої руки. Основний акцент зроблений на безшумній роботі та автономності, яка досягає 2 років. В ті моменти, коли ви не використовуєте мишу, вона переходить в режим сну для збереження енергії. Дальність роботи 10 м. Як і в попередніх моделях для комфортної роботи з Windows та MacOS не потрібно встановлювати ніякого додаткового програмного забезпечення.

m0M0_7r41ETT15s1LnBRWoVpq2UuAn-vmQypsvwKZKUuDqZdxKv9FDgeRBXNtu6tW-EcrRJToR9srbxYSUb2d6EoG0O-QN9DruORpUqiQ0IXpkG476x7ScPYt9ogCqvZt2L2nLCh

Продовжуючи тему безшумності варто згадати, що ця модель має сертифікат Quiet Mark від асоціації по боротьбі з шумом. Вага миші 91 грам. До речі, батарейка йде в комплекті до миші, тому перших півтора-два роки роботи вам будуть забезпечені прямо з коробки.

ВИСНОВКИ

Сьогодні на ринку є безліч пропозицій бездротових мишей, але в цьому ТОПі зібрані перевірені часом і досвідом користувачів пристрої акцент в яких зроблений на безшумній роботі, мінімалістичному дизайні та мінімальних габаритах. При цьому жодна з них по вартості не виходить за межі 1000 гривень.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?