ТОП-5 роботів пилососів

15/07/2020

Якщо ви таки вирішили придбати робот пилосос, бо втомилися постійно вправлятися зі звичайним або ви й раніше користувалися розумними пилососами, але настав час зробити апгрейд, то ми вам допоможемо у виборі. Нижче є п’ять моделей роботів пилососів у діапазоні вартості від 5999 до 12999 гривень, які стануть відмінними помічниками для підтримання чистоти у домі.

№5 Rowenta Explorer Serie 20

Найбільш доступний представник цього ТОПу — робот пилосос від компанії Rowenta. Незважаючи на доступну вартість пилосос володіє усіма основними функціями для прибирання. Пилосос відмінно справляється з прибиранням на твердих поверхнях та килимах з невисоким ворсом. Пилосос обладнаний трьома щітками. Дві щітки розташовані так, що захоплюють сміття з важкодоступних місць біля плінтусів та на кутах.

rowenta_explorer_serie_20_rr6825wh_images_13134670602.jpg

Писолос може працювати у трьох режимах:

  • зіг-заг: для прибирання площ складної форми;
  • довільна кімната: 30-хвилинне прибирання;
  • по-периметру: режим для ретельного прибирання біля плінтусів та у важко доступних місцях.

Завдяки інфрачервоним датчикам пилосос легко оминає усі перешкоди, а відповідно зберігає в цілісності ваші меблі і сам зберігає товарний вигляд. Батареї пилососа вистачить на 150 хвилин прибирання. Повністю заряджається пристрій за 6 годин. До речі, у комплекті ви знайдете дистанційний пульт керування. Пилосос може проводити також вологе прибирання. Для цього до нього необхідно прикріпити швабру, яка є в комплекті. Разом зі шваброю виробник додав і дві спеціальні ганчірки.

71cl9+e6ulL._AC_SL1500_.jpg

Якщо зважати на ціну та можливості, то Rowenta Explorer Serie 20 однозначно заслуговує бути в нашому ТОПі.

№4 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C EU

Якщо ви переглядаєте будь-який ТОП роботів пилососів і не знаходите у ньому пристрої від Xiaomi, то можете бути певні, що щось тут не так. У нашому переліку таких пристроїв аж три і це не дивно, якщо зважати на можливості, які пропонує ця компанія та пам’ятати про ціну.

XIAOMI-MIJIA-Mi-Sweeping-Mopping-Robot-Vacuum-Cleaner-G1-1280x720.jpg

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C EU - це універсальний робот пилосос, який може виконувати, як вологе так і сухе прибирання. Також є режим комбінованого прибирання. Його основні фішки та переваги можете прочитати нижче:

  • має потужний процесор, тому швидко проводить розрахунки та будує маршрут прибирання;
  • оснащений 15-ма датчиками для максимально точного сканування приміщення;
  • пилососом можна управляти через смартфон за допомогою додатку;
  • всмоктування відбувається з силою 2500 Па;
  • будує карту приміщення, але в той же час може підлаштуватися під зміну розташування меблів та інших предметів вже в процесі прибирання;
  • пилосос при вологому прибиранні сам контролює кількість подачі води для того, щоб не залишати мокрих плям;
  • має незалежну підвіску отвору всмоктування, що дозволяє під час прибирання завжди щільно прилягати до поверхні землі;
  • завдяки тонкому корпусу легко може заїхати під меблі, щоб не залишити для бруду шансів. Крім того, він може долати пороги висотою до 2-х сантиметрів.

№3 Mijia Mi Robot Vacuum-Mop Pro

В назві пристрою майоріє приставка “Pro” і вона тут недаремно. Mijia Mi Robot Vacuum-Mop Pro - по-справжньому професійний апарат для прибирання вашого дому. Як і в попередніх двох апаратах тут є можливість сухого прибирання, коли пилосос прибиратиме сміття та пил, вологе прибирання, коли за допомогою спеціальної мікрофібри і резервуару з водою пилосос буде здійснювати вологе прибирання, а також комбінований процес, коли два попередні процеси пристрій буде виконувати одночасно. Зважаючи на останні події у світі такі можливості пилососу стають актуальні, як ніколи раніше.

Керувати пилососом можна через фірмовий додаток MiHome. У ньому ви можете налаштувати прибирання за розкладом, прибирання визначеної вами ділянки, а також віддалено керувати вашим “прибиральником”. Якщо до вас от-от мають навідатися гості, а ви пам’ятаєте, що не встигли провести прибирання, то це тепер це не проблема, бо робот пилосос зробить це за вас.

xiaomi-mijia-lds-vacuum-cleaner-5.jpg

Коли пилосос виконує вологе прибирання, то цей процес теж чітко налаштовується і контролюється. Для прикладу, якщо пилосос зупинився на місці, то подача води на спеціальну мікрофібру теж припиниться, щоб не утворювати мокрих плям.

Робот-пилосос підтримує голосове управління і це цілком може замінити дистанційний пульт керування, а в деяких сценаріях використання і додаток. В пилосос вмонтовані 12 датчиків, які дозволять побудувати оптимальний маршрут для мінімальних затрат енергії і максимально ефективного прибирання. Між іншим, усі щітки, мікрофібри та решта аксесуарів легко замінюються, якщо для цього виникне потреба.

286507.jpg

№2 iRobot Roomba E5

Roomba E5 виготовляється американською компанією iRobot. Цей пилосос легко справляється з прибиранням будь-яких твердих поверхонь, а також йому під силу прибирання килимів у яких довжина ворсу сягає 2,5 см. Користувачі зазначають, що Roomba E5 - ідеальний варіант для тих в кого є домашні улюбленці, які живуть в квартирі чи будинку.

GD3aCkUsnA4UeRlSjz1qre7WXfPkqV0NWf5t5z2T.jpg

Апарат оснащений потужною системою очищення AeroForce, тому він легко збирає забруднення фактично з будь-яких поверхонь: ламінат, плитка, ковролін чи лінолеум. Завдяки компактним розмірам він легко дістається важкодоступних місць і легко забирає бруд та сміття. Його висота всього 9,5 см. Крім того, щітки при роботі виступають за межі корпусу та дозволяють прибрати найдрібніше сміття з усіх куточків дому.

Вакуумна турбіна здатна всмоктувати частинки розміром до 2 мікрон. Пилосос оснащений HEPA-фільтром, який не дозволяє потрапити у повітря пулу та алергенам. Однією з ключвоих фішок пилососа є те, що він не просто прибирає поверхню, але й приділяє особливу увагу найбільш забрудненим місцям завдяки системі датчиків Dirt Detect.

fwjl0oj7wk1 (1).jpg

Одного заряду акумулятора вистачить на 1,5 годин автономної роботи. Коли заряду акумулятора буде мало, то пилосос сам від’їде на зарядну станцію. Щоб керувати пилососм зі смартфона потрібно встановити додаток iRobot Home.

№1 RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure S602-00

Цей пилосос був представлений на CES 2020, тому по мірках техніки для прибирання він ще зовсім свіжий. Цей пристрій має чим похвалитися і його можливості цілком виправдовують його вартість. Варто сказати, що пилосос одним “махом” може прибрати будинок площею 250 м. кв. 

Його батареї вистачить на 2,5 години роботи, а заряджається від 0 до 100% пилосос всього за 3 години. Якщо порівнювати з першим учасником нашого ТОПу, який заряджається 6 годин, то 3 години — це вдвічі швидше. Ті, хто вже придбав такий апарат діляться відгуками і надзвичайно тішаться, що пилосос працює дуже тихо, а відповідно він не розбудить вашого малюка і не заважатиме вам переглядати телевізор чи працювати за комп’ютером.

roborock-vacuum-cleaner-s6-7.jpg

Пилосос, як і апарати, які ми згадували раніше, без проблем справляється з перешкодами та навіть порогами висотою до 2 см. До того ж цей пристрій не впаде зі сходів, бо має спеціальні датчики, які завадять це зробити. Ви без проблем можете поставити RoboRock Vacuum Cleaner S6 Pure S602-00 на високий шкаф для збору пилу і через деякий час забрати не боячись, що він впаде та розіб’ється.

Звісно ж ви можете керувати ним дистанційно і навіть вказувати конкретні зони, де варто прибрати, а де не варто. До того ж в апараті є ручне управління, якщо ви щось розсипали чи забруднили поверхню в конкретній локацій, то щоб не вмикати прибирання на всій площі ви можете просто підвезти його до місця забруднення і прибрати, а потім відправити на зарядну станцію.

roborock-vacuum-cleaner-s6-6.jpg

Його потужність всмоктування на рівні 2000 Па дозволяє ефективно збирати з підлоги дрібне волосся та шерсть тварин, тому якщо у вашій оселі є домашні улюбленці, то робот пилосос просто незамінний для підтримання чистоти у будинку.

ВИСНОВКИ

Роботи пилососи дозволили по-іншому поглянути на процес прибирання. Тепер це не нудна і виснажлива рутина, а просто процес, який ви можете запустити одним кліком на смартфоні. Ринок рясніє різними пропозиціями, однак якщо ви оберете для себе робот пилосос з переліку вище, то точно не прогадаєте.

Читайте також:
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Xiaomi відмовляється від бренду Mi
Всі давно звикли, що після назви Xiaomi обов’язково йде “фірмова приставка” з двох букв “Mi”, але Xiaomi вирішила поступово відмовлятися від цього бренду і тепер в назві буде використовуватися просто “Xiaomi”. Хто був уважний, то помітив, що на останній презентації Xiaomi, де був представлений новий
24/08/2021
ТОП-5 фішок робота пилососа Xiaomi RoboRock S7
Ще донедавна робот пилосос вважали за розкіш, але сьогодні це помічник в прибиранні, який з кожним оновленням отримує фішки, які дозволяють тримати дім в чистоті та порядку з мінімальним втручанням в його роботу. В нас сьогодні на огляді модель робота пилососа, яка має функцію розумного вологого при
17/08/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?