ТОП-5 найкращих смартфонів до 5000 грн. 2020

17/06/2020

Якщо ви шукаєте собі смартфон в бюджеті до 5000 грн. і серед різноманіття пристроїв не можете визначитись, то у цій статті ми допоможемо вам це зробити скоротивши перелік варіантів до 5-ти. Чи можна придбати гідний смартфон у цьому сегменті? Однозначно можна і моделі, які представлені нижче вас у цьому переконають.

№5 Huawei P40 lite e 4/64GB

Апарат надійшов у продаж ще 12 березня і вдало продається. Так у ньому немає Google-сервісів, але як виявилося можливості App Gallery фактично повністю можуть компенсувати їх відсутність. Тут встановлений IPS-екран з діагоналлю 6,39 дюйма. Розширення 720х1560, співвідношення сторін 19,5:9. Щільність пікселів на рівні 269 на дюйм. У синтетичному тесті AnTuTu апарат набрав 156 тисяч балів, у Geekbench 5 Single — 311, Geekbench 5 Multy — 1267, 3DMark SlingShot Extreme — 927. Цього цілком достатньо для більшості додатків та ігор, які ви можете завантажити з магазину додатків

В России представлены бюджетные флагманы Huawei P40 Lite и P40 Lite E |  Канобу

Апарат має батарею ємністю 4000 мАг. Враховуючи, що тут не дуже потужний процесор його цілком вистачить на 1 день активного користування, але це при умові, що буде увімкнена автояскравість. Сканер відбитків спрацьовує завжди і дуже швидко, як це зазвичай і буває в смартфонах Huawei.

Апарат має чимало моментів з якими доведеться змиритися, але разом з тим у ньому є багато фішок, які будуть вам до вподоби: стильний, доступний по ціні, має великий екран з тонкими рамками, чудову для свого сегменту основну камеру та продуктивність. 

№4 OPPO A31 4/64GB

Бренд Oppo тільки набирає обертів на українському ринку, але вже має чимало моделей, які себе чудово зарекомендували. Модель A31 одна з таких. Передусім апарат може похвалитися тим, що має великий екран на 6,5 дюйма. Має функцію фільтрації синього світла, тому більш безпечний для вашого зору. Екран, до речі, має співвідношення сторін 20:9. Навряд чи у вас вийде користуватися ним однією рукою, але через видовжену форму в руках він лежить дуже надійно.

OPPO A31 - бюджетный смартфон из прошлого - Super G

Смартфон має потрійну камеру, яка дозволяє робити ефектні портретні фото, а також макрознімки з близької відстані. Девайс може похвалитися також можливістю встановити карту пам’яті, а також окремо дві SIM-карти.

Oppo A31 має батарею на 4230 мАг,тому ви можете забути про розетку на цілий день фактично за будь-якого сценарію використання. Більше дізнатися про дану модель можна у відео на YouTube-каналі KTC.ua

№3 Samsung Galaxy A11 A115 2/32GB

Цей апарат ще зовсім свіжий, бо надійшов у продаж лише 1-го травня 2020 року. Samsung в останні два роки у бюджетному сегменті може конкурувати фактично з будь-яким виробником і навіть з Xiaomi, як мінімум, за шириною модельного ряду. Чим примітний цей апарат?

Samsung Galaxy A11 - доступный смартфон с тройной камерой - THE ROCO

Він з коробки працює на Android 10. Дизайн передньої панелі відповідає усім останнім трендам, тому виріз під фронтальну камеру крихітний і виконаний у формі отвору з лівої сторони екрану. Смартфон обладнаний PLS-матрицею з діагоналлю 6,4 дюйма, тому цей смартфон чудово підійде для споживання різноманітного контенту.

Задня панель смартфона виглядає дуже по-простому і на ній немає нічого зайвого. Galaxy A11 обладнаний потрійною камерою, яка дозволяє робити хороші портретні знімки, а також панорамні фото на ширококутну камеру. Батарея пристрою має ємність 4000 мАг. Єдине до чого є питання - кількість оперативної пам’яті, як для 2020 року. Також апарат має швидкий сканер відбитків пальців на задній панелі.

№2 Samsung Galaxy M11 M115 3/32GB

Цей апарат надійшов у продаж через три дні після Galaxy A11 і в переважній більшості характеристик вони схожі, проте він знаходиться вище у нашому ТОПі через декілька характеристик. По-перше, при аналогічній вартості він має більше оперативної пам’яті. По-друге, ємність батареї цього смартфона знаходиться на рівні 5000 мАг, а це вже неабиякі претензії на два дні роботи від одного заряду.

Samsung Galaxy M11: распаковка и первые впечатления! - YouTube

Серед приємностей варто згадати також те, що тут роз’єм Type-C, а не micro-USB і смартфон підтримує швидку зарядку на 15W.

№1 Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB

На першому місці серед апаратів до 5000 грн. у нас передбачувано модель Redmi Note 8T від Xiaomi. Вона вийшла вже достатньо давно, якщо порівнювати з конкурентами, але тим не менше, переважає їх по ряду характеристик. На особливу увагу тут заслуговує камера, особливо якщо ви завантажите apk-файл камери від Google, то відчуєте миттєвий апгрейд. Апарат може робити якісні портрети та знімки на ширококутну камеру.

В той час як в багатьох конкурентів розширення екрану на рівні HD чи HD+, то тут смартфон має повноцінний FullHD+ екран з діагоналлю 6,39 дюйма. 

Смартфон XIAOMI Redmi Note 8T 4/64GB Moonshadow Grey купити за низькою  ціною в Києві, Львові, Вінниці, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному та  Україні | Інтернет-магазин Eldorado

Процесора та пам’яті вам цілком вистачить для того, щоб безпроблемно запускати більшість додатків та ігор. Апарат має акумулятор на 4000 мАг. Дана модель також підтримує швидку зарядку. І як вишенька на торті згадаємо про те, що апарат підтримує NFC.

Більш детально про цей апарат можна дізнатися з нашого відео на YouTube-каналі.

Читайте також:
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Xiaomi Redmi Note 13 VS Realme C67: що вибрати?
Сьогодні в нас на огляді два смартфони від виробників, які давно тримають першість в бюджетному сегменті — Xiaomi Redmi Note 13 та Realme C67. Вони ще зовсім свіжі, адже Realme вийшов наприкінці 2023 року, а Xiaomi в січні 2024 року. Порівняємо їх між собою та поділимося висновками з вами. ДИЗАЙН І
18/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?