Що подарувати хлопцю на День закоханих: обираємо подарунок з користю

04/02/2020

Якщо ти як і я не сильна у виборі подарунку на День Валіка (Святий Валентин, вибачайте), давай разом розбиратися як підготуватися до цього дня.  Як то кажуть, тут без ста грамів не розібратися.  Пропоную налити вина заварити собі каву і поїхали.

перша.jpg 

Я не буду писати тут список того, що взагалі можна купити і за скільки. Не буду змушувати тебе перечитувати ще один ТОП-5 подарунків (кожен другий блогер вже про це точно написав). Я просто покажу як правильно вибрати те, що реально сподобається твоєму хлопцеві і як не подарувати непотрібну фігню, яка буде припадати пилом на полиці. 
Для цього, навіть провела невеличке опитування, попросивши поділитися думками про романтичне свято різних дівчат. Другі половинки спортсменів, автолюбителів, торгових агентів, дизайнерів, бізнесменів розповіли про те, як готують подарунки і з якими задачами стикаються у процесі. 

Крок № 1

Почнемо з роботи, хобі, захоплень, дитячих мрій.  Чим захоплюється твій хлопець?  Як проводить свій день?  Що писав Дід Морозу в листах, але так і не отримав? Першою відповідає Аніта, наречена приватного підприємця:

"Мій, наприклад, багато часу проводить за кермом.  Не скажу, що автолюбитель, але часті відрядження змушують і обідати, і вирішувати справи за кермом. Полюбляє активний відпочинок, сноуборд, скейт, але іноді може і "залипнути" у Counter-Strike або ж зайнятися монтажем відео з відпочинку. У дитинстві хотів машинку на управлінні, зараз хоче 200-й "Крузак" =)))
Машинку вже дарувала, Ленд Крузер не потягну - давайте адекватно оцінювати ситуацію =))))) Я б хотіла створити йому більш комфортні умови роботи і їзди за кермом, або ж "підтримати" його хобі. В ідеалі - купила б GoPro'шку, щоб він міг знімати відео своїх "катань" на дошці чи борді. Якщо брати щось простіше, то автотримач для смартфона в авто."

Якщо твоя друга половинка теж любить знімати відоси та (що найголовніше) йому є що показати, то зверни увагу на GoPro 8. Це така собі маленька екшн-камера, яка не боїться ні води, ні сонця, ні вітру. Знімати на неї просто та зручно, навіть якщо ти летиш з водних гірок чи їдеш на лижах зі швидкістю 30 км за годину =)
Чотирьох модульна камера, чітка стабілізація, нічний режим, водонепроникність, три мікрофони, а також можливість керувати камерою за допомогою голосу. GoPro 8 - це найкращий друг, який зафіксує усі круті моменти життя!
Повір, ти й сама захочеш робити міні фільми під час ваших подорожей! А який контент для блогу буде, тільки уявиии! 

1_gopro.jpg

Автотримач - теж хороша тема, особливо для тих, хто "живе" в авто. Тримач значно спрощує ситуацію з дзвінками, смс, музикою і навіть формуванням маршруту. 
Якщо у твого хлопця смартфон підтримує безпровідну зарядку, то можеш взагалі зробити "хід конем" і подарувати Belkin Wireless Charging Vent Mount.  Це автотримач з можливістю підзарядки смартфонів з підтримкою Qi технології.  Він і фіксує гаджет добре, і коханий завжди буде на зв'язку =)
 

Дружина будівельника Юлія поділилася своїми враженнями від підготовки до свята: 

"Чоловік мій милий, дуже великодушний, мудрий і щедрий, що саме головне. От і робота його далеко від нього не втекла, дуже він любить допомогати людям у створенні їхнього власного житла. Я б звісно написала, що найбільше його хобі це «тріпання моїх нервів», але я ж його дуже кохаю, тому опускаю цей момент і можу сказати, що чоловік не уявляє свого життя без новітніх технологій і читання! Все він має знати перший, що де сталося, що нове створено, вранці просинається і відразу у новини, якщо нового чогось не взнає, то вважає день втраченим. Виходить так, одні люблять спорт, інші рибалку, треті гончарство, наприклад, а мій читати, і нічого більше не треба для щастя.
У зв’язку з цим, мені зовсім не важко обирати йому подарунок. На день святого Валентина я б, все ж таки, обрала спокійний романтичний вечір удвох. Виключала б усі ці новітні технології і просто насолоджувалася б чудовим сімейним вечором. Але як бонус купила б нову книжку або ж електронний рідер".

Для таких яскравих любителів читати чудовим подарунком буде електронна книга. "Кишеньковий" гаджет з сотнями книг, журналів та дописів - і усе це у 150 +/- грамах пластику!
Це може бути щось з "топчику" (наприклад, Pocketbook 616) або більш бюджетне - AirOn AirBook City. Обидва варіанти хороші, мають велику пам'ять (хоча Pocketbook все ж "об'ємніший" удвічі), підсвітку екрану для любителів нічних літературних "розваг" (до речі, екран і там, і там 6 дюймів), міцний акумулятор (тут AirBook трохи виграє) та компактний розмір. Це те що без проблем і в дорогу можна взяти, і місце не займає (нарешті зможеш мінімізувати цей склад макулатури вдома!)

А от допомогти обрати подарунок для творчих чоловіків погодилася Наталі - дружина автотехніка:

"Його сфера діяльності пов'язана з автомобілями - і робота, і хобі крутяться довкола авто. Він любить працювати руками, розбиратися в запчастинах і складати з них ідеальні машини. Багато часу проводячи в гаражі, він часто створює щось для оселі, ремонтує речі, велосипеди чи дитячі іграшки. 
На День Валентина я б хотіла підтримати його захоплення своєю справою, тому подарувала б класний набір інструментів."

Якщо твій коханий фанат щось робити руками, ремонтувати, має справу з технікою і т.д., задумайся про набір інструментів. О ні, ніхто не говорить дарувати йому молоток і цвяхи! Ми ж у 21 столітті, все-таки! Зараз викрутки виглядають не менш стильно, ніж нова сумочка від Діор, чесне слово =)))) 
Тільки поглянь на Xiaomi Mijia Electric Screwdriver! І ні, це не пістолет агента 007, і навіть не ультра модний фен. Це електричний шуруповерт з 12-тьма різними насадками, вбудованим акумулятором та підсвіткою! Уявляєш?! Така ж реакція буде і у твого хлопця! Цим гаджетом дійсно приємно працювати, навіть з естетичної точки зору. В управлінні він простий, можна прикручувати шурупи "однією лівою" (до речі, вага його лише 350 грамів!).

2_3.JPG

Як варіант можна розглянути й інші електровикрутки. Наприклад, Wowstick 1F+ теж від бренду Xiaomi. Тут взагалі 56 різних гвинтових бітів (простіше кажучи - насадок), є намагнітувач для шурупів (така штука, до якої можна "приліпити" викручену деталь, щоб не згубити), автоматичний і ручний режим роботи (для лінивих і не дуже =))). А на вигляд - як велика товста ручка =))) 

У сфері бізнесу працює ще більше чоловіків, одним з яких є Костя - чоловік Аліни, яка готує йому на подарунок Sony PlayStation:

"Моє кохання працює торговим представником однієї з провідних пивоварень світу. Оскільки він проводить майже пів доби за кермом, найкращий спосіб для нього відволіктися у вільний час - це перегляд фантастики та детективів, а також комп'ютерні ігри. Тому подарунком на День Святого Валентина буде однозначно Sony PlayStation. Знаю, що йому сподобається, а я зможу з ним пограти та провести вечір разом=))"

Sony PlayStation - це класика =))) Мабуть, не існує чоловіка, який би не хотів собі Соньку. Якщо маєш можливість купити такий подарунок - супер!

1_photo_2020-02-04_15-39-33 (2).jpg

Ок, а якщо у нього вже є ігрова консоль?! Тоді у тебе є два варіанти: можеш подарувати йому просто ще одну іграшку, а можеш стати частиною його команди з порятунку світу в Call of Duty! Купи два крутих джойстики на Соньку і ви зможете яскраво та весело урізноманітнити свої вечори! Повір, ніщо так не зближує двох як разом веселитись та робити якусь "фігню"! =))) 
Наприклад, візьми йому синій Sony PlayStation Dualshock v2, а собі рожевий.  =)) Ці джойстики мають бездротове підключення та зручну форму.

1_photo_2020-02-04_15-39-33.jpg

Крім того, тут є магічна кнопочка SHARE, яка дає можливість зробити скріншот з гри та поділитися ним у соц. мережах. 

Що цікавить спортсменів нам розповіла Анастасія, дружина фітнес-тренера:

"Робота мого чоловіка і є його хобі. Спортсмен з самого дитинства, дуже любить кататися на лижах і загалом вести активний спосіб життя. Щосуботи (не дивлячись на погоду) він проводить тренування у парку, збираючи таких самих однодумців біля себе. Навіть у день свого весілля не "просачкував"!
Що б я йому подарувала?!) Як варіант - сертифікат на масаж або ж тур вихідного дня в одне з міст Європи. Якщо говорити про техніку, то, мабуть, це була б акустика."

Портативна колонка - це взагалі крута штука. Її можна взяти з собою будь-де: і на тренування у парку, і на пікнік, і на пляж, і у далеку подорож. Тому як варіант подарунку, реально, хороша ідея. 
Ок, скажеш ти, і заплутаєшся у муках вибору, адже тих колонок "тьма тьмуща" =))) 
Я не знаю чи можна придумати щось якісніше та крутіше, ніж JBL. У світі колонок JBL'ки - це як родина Старків у Грі Престолів, сильніших немає! Далі - відштовхуємось від цілей, як і де колонка буде використовуватись, дивимось на потужність гаджета, на акумулятор (на скільки "вистачає" і чи довго заряджати), захист від вологи, загальну вагу та габарити. 
Наприклад, якщо твій хлопець полюбляє збирати компанії та влаштовувати "посиденьки", то потрібне щось "гучне". Це може бути JBL Flip 5. Крута колонка, яка видає 20 Вт звуку! (Це немало, якщо що =))) ). Плюс до того, вона досить компактна (важить трішки більше, ніж пів кілограми), має захист від вологи та стильний дизайн. Заряджається гаджет за 2,5 години, а завдяки акумулятору в 4800 мАг колонка буде грати без перерви 12 годин!

photo_2020-02-04_15-52-03.jpg

Можна вибрати й щось простіше. Наприклад, для того ж тренування чи сімейного пікніку. JBL GO 2 - хороший варіант портативної колонки "для себе". Хороший звук, 5 годин безперервної музики, захищена від води стандартом IPX7: тобто можна спокійно включати її на пляжі та біля басейну (але занурюватись у воду з нею, все ж таки, не варто =))))

Для спеціалістів нестандартних професій знайти подарунок набагато важче. Однак, наша колега Ірина розповіла, що можна дарувати хлопцеві, який займається медициною:

"Робота важка (хірург), часу вільного немає, тому якщо відпочиває - на природі, рибалка, ліс. Кафе не любить, театр ненавидить, з кіно трохи краще, але за прем'єрами не слідкує. Комп'ютерні ігри цікавлять мало, як і загалом будь-яка техніка. Для нього сучасні гаджети мають бути, у першу чергу, зручними. Наприклад, смартфон має бути швидким в роботі, компактним в габаритах (щоб було зручно носити у кишені), а замість смарт-годинника обирає традиційний аксесуар з високим ступенем захисту від води та пилу. Однак, він часто "слухає" професійну літературу або переглядає відео - з таким способом навчання все бездротове аудіо є чудовим подарунком."

Якщо говорити про зручні навушники, то це, звісно, бездротові. Для повсякденного життя більш комфортними будуть вкладиші (ті, що маленькі та встановлюються у вухо =))) ).
Так, перше, що приходить у голову - AirPods чи AirPods Pro =) Це хороші навушники, які ідеально впишуться у сімейну колекцію Apple твого хлопця. 

photo_2020-02-04_16-03-32.jpg

Але, повір, це далеко не єдиний варіант. Якщо Apple-гарнітура тобі не підходить, то зверни увагу на гаджети від інших виробників.
Наприклад, подивись на JBL TUNE 220TWS. Це чудові вкладиші усього за $100! Гарний дизайн, хороша потужність, відсутність дротів. До речі, модель є у гарному синьому кольорі
Технологія JBL Pure Bass Sound забезпечить максимально якісний звук та баси. Крім того, у навушниках є мікрофон, тому твій коханий спокійно зможе взяти трубку, навіть під час пробіжки чи коли руки зайняті роботою. 
Трошки дорожче обійдуться Mifo О7. Це бездротові навушники, які йдуть у комплекті з зарядним кейсом. Вони чудово "сідають" у вухо, тому для занять спортом - саме те, що потрібно. До речі, є насадки різних розмірів, тому гарнітура буде комфортною навіть, якщо у твого коханого великі вуха дууууже хороший "слух" =))))) 
Керувати навушниками можна тактильно, стукаючи по "ніжці" правого та лівого вуха. Вони мають систему захисту IPx7, тобто вологи не бояться.

 

А якщо ви зовсім не знаєте, що подарувати своєй другій половинці, то можна звернути увагу на б'юті-гаджети для "бородачів" - Xiaomi Mijia Electric Shaver. Це чоловіча електробритва від китайського бренду, яка має безліч переваг. 
1. Правильний дизайн та форми: три плаваючі головки бритви плавно "їдуть" по обличчю і не створюють неприємного дискомфорту;
2. Є два режими роботи: повільний та швидкий;
3. Можна голитися на сухо і з водою (гаджет захищений стандартом IPx7);
4. Вага бритви лише 100 грамів;
5. Працює на акумуляторі, тому ніякі шнури не заважають процесу гоління.

До речі, можеш глянути наш відео огляд:

 

Якщо твій хлопець займається музикою чи просто меломан, як і чоловік Наташі, то подивись як виходить із ситуації вона:

"Андрій, 25 років, працює у магазині streetwear одягу. Любить музику, грає на гітарі, хоче створити свій гурт. Думаю крутим подарунком був б вініловий програвач і колонка Marshall до нього або ж стильні накладні  Marshall'овські навушники" 

Накладна гарнітура від Marshall - це класика в поєднанні з сучасними тенденціями у світі техніки. У навушниках Major III компанії вдалося зміксувати стриманий вінтажний дизайн і супер функціональність, що дає і естетичну насолоду, і задоволення від якості звуку.
Підключаються навушники з допомогою проводу. Тому це гарнітура не для занять у залі, не для бігу - це гаджет для прогулянки чи поїздки, під час якої можна дійсно кайфонути від улюблених треків! Якщо ж твій хлопець не любить плутатись у дротах, то купи аналогічний бездротовий варіант - Major III Bluetooth

маршал.jpg

Marshall - це більше про естетику та форми: м'які подушечки всередині ніжно обіймають твоє вухо, створюючи максимальний вакуум. До речі, є коричневий, чорний та білий кольори: обирай в залежності від смаків твого хлопця =)
Можна, звісно, і обрати щось більш сучасного дизайну. Наприклад, гарнітура від JBL - T460BT. Це теж бездротовий варіант, який підійде як для пробіжки, так і для дороги. Динаміків в 32 мм вистачить щоб насолодитись музикою, а акумулятор забезпечить цілих 11 годин безперервної роботи!

Ще один варіант подарунку - смартфон та аксесуари до нього. Так, Катя, дружина менеджера по роботі з клієнтами, поділилася своїми думками:

"Мій чоловік, Нікіта, працює в поліграфії менеджером по роботі з клієнтами. Хобі -  великий теніс. Оскільки на Валентинів день в нього припадає День народження, то з подарунків це було б нова тенісна ракетка, спортивна сумка, чоловічий парфум, шкіряний ремінь чи шкіряні рукавиці. З техніки - це новий iPhone або ж крутий чохол на смартфон."

Звичайно, новий айфон - це the best present ever. Але, по-перше, не факт, що новий смартфон дійсно потрібен твоєму хлопцю =)) Це нам дівчатам є принципова різниця між "десяткою" і "одинадцяткою" =))) 

1000x1000.jpg

А, по-друге, можливо й немає чого сильно балувати чоловіка, правда? =))))
Тоді чудовим варіантом стане чохол на смартфон. "Просто чохол??!!" - скажеш ти? Повір, зараз є такі "космольоти", що словом "просто" їх язик не повернеться назвати =))))
Ось, наприклад, Smart Battery Case, який можна підібрати на айфон, починаючи з iPhone Xr і закінчуючи iPhone Xs та iPhone Xs Max. В чому ж його фішка? Уяви, що ти більше не знаєш, що таке розряджений телефон! Уяви, що скільки б ти не фотографувала, твоя батарея завжди у "зеленій зоні"! Утопія? Ні, просто чохол із зарядкою 2 в 1! =)))
Smart Battery Case - це те, що потрібно твоєму хлопцю, якщо:
а) він завжди "втикає" поставити смартфон на заряджання (терпіння тобі, дорогенька, терпіння =)))))
б) він часто та довго використовує телефон у роботі або ж просто "садить" його своїми іграми =)))
в) у вас один блок зарядки на двох і кожен вечір починаються бої без правил: хто перший дістанеться до розетки!!??? =)))
Знайомо? Тоді такий кейс на смартфон дійсно хороший варіант для подарунка. З вигляду він схожий на звичайний силіконовий чохол, тільки дещо випуклий. Є чорний, білий та рожевий відтінок - тут вже дивись, що більше сподобається твоїй другій половинці =)
Якщо ж у твого коханого айфон досить часто падає з рук (типу "мама зліпи мені сніжку" =)))), то можеш подарувати йому супер міцний чохол від компанії UAG. UAG for Apple iPhone - це кейси з поліуретану (так, так, саме цей матеріал використовують у космічній індустрії!), які не бояться ударів та будуть мужньо захищати смартфон до останнього подиху =) 

1_9f433e1d-3aaf-4a89-a250-97fc9f373bd9.jpg

Є моделі на одинадцяту та десяту серії айфонів, навіть на "вісімки" та "сімки". Дизайн та колір теж є різний: починаючи від яскравих синіх і червоних, а закінчуючи стриманими чорними та сірими. 
До речі, компанія UAG випускає чохли і для інших смартфонів. Якщо у твого хлопця Самсунг, то можеш спокійно обрати один з варіантів UAG for Samsung. Той самий поліуретановий корпус з максимальним захистом для гаджету.

чехоллл.jpg

Турбуєшся про здоров'я та фігуру чоловіка? Марія, дружина еколога, ось що пропонує:

"Мій чоловік - еколог, часто у відрядженнях. Займається спортом, вечірні пробіжки - його спосіб відпочити та розслабитись після роботи. Подарувала б йому фітнес-трекер або годинник, який можна під'єднати до телефону.  Це зручно і можна слідкувати за тим, чи "спалив" ти вчорашню лазанью і тірамісу чи ні. =)))"

Фітнес-трекер - хороший та, я б навіть сказала, дійсно потрібний гаджет для тих, хто турбується про своє здоров'я та займається спортом. Або ж, якщо твій коханий, навпаки, мало рухається і ти хочеш змусити його ходити 10К кроків - подаруй йому фітнес браслет! =)) Наприклад, чудовий варіант - Xiaomi Mi Band 4. Він доступний за ціною, стильно виглядає, можна кріпити різні ремінці. Крім функцій контролю активності, гаджет конектиться до смартфона та виводить на свій дисплей вхідні смс та дзвінки. До речі, сумісний трекер як з операційними системами Android (4.4, 5.0, 5.1, 6.0 і вище), так і з IOS. 

1_2_190611-xiaomi-mi-band-4-official-05-1.jpg

Якщо просто трекеру активності тобі мало, тоді обирай смарт-годинник. Для власників iPhone підійде Apple Watch. Можеш взяти Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4 або Apple Watch Series 3 - в будь-якому випадку отримаєш крутого помічника, з яким твій коханий буде на зв'язку 24 на 7. Смарт-годинник хороший тим, що окрім функцій спортивного трекера, по ньому можна ще розмовляти, через нього навіть можна коротко відповідати на СМС. 
У твого коханого Samsung? Тоді візьми Samsung Galaxy Watch Active 2 - смарт-годинник, який не боїться води (IP68), пробуджує тебе зранку (ніжно вібруючи на руці =) ), показує кількість кроків та спалених калорій, виводить усі дзвінки зі смартфона і т.д.
Ще один варіант смарт-годиннику, який універсальний як для Андроїду, так і для IOS - Xiaomi Amazfit Verge. Сенсорний дисплей, захищений склом Corning Gorilla 3, акумулятор, якого вистачає на п'ять днів, захист від пилу та вологи за стандартом IP68. Подаруй коханому такий у Twilight Blue кольорі і його тренування та поїздки за кермом стануть ще комфортнішими!
Власникам смарт-годинників можна просто подарувати крутий ремінець. Наприклад, UAG Active Strap for Apple Watch, який дуже круто дивиться на руці.

2_ремешок.jpg

Підходить він до вотчів усіх серій. Перевага - супер міцність та стильний дизайн, він чітко фіксується на руці та зроблений з приємного на дотик матеріалу. 

 

Крок № Two

Підготувати подарунок - це як гра "ЩО?  ДЕ?  КОЛИ?".  "Коли" дарувати - ясна річ, не на 8-е Березня ж (хоча хід несподіваний =)))).
"Що" дарувати ми вже розібралися, так?  Якщо так і не придумала, то варіант з красивою білизною і вечерею актуальний завжди =)))
"Де" дарувати і як - ось що теж не менш важливо. Подарунок - це, звичайно, чудово.  Але подумай і про те, як зробити цей день в цілому максимально романтичним.  Можна подарувати новий телефон в коробці, а можна звичайний чохол, але в мішку з метеликами і кульками. Жарт, звичайно.  Навіщо йому ці метелики?  =))) Але суть ти зрозуміла.  Організуй красиву (може, смішну) подачу.  Тоді це буде реально незабутнім святом!
Наприклад, можеш подарувати свій презент у мінімум одязі (або без нього =) ). Тоді вже, в принципі, і не важливо що буде у тебе в руках =)))
Як варіант - заведи його у ваш улюблений ресторан або ж замов суші додому. Купи білети на  концерт і разом натанцюйтеся досхочу! Або подаруй білети у романтичну подорож. Організуй сеанс SPA-процедур (повір, хлопці теж таке люблять!) і так далі. Дарувати емоції - це круто!

So, з Днем закоханих, guys! =)

остання.jpg

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?