Принтер Canon SELPHY CP1300 - селфі виходять за межі Instagrаm

03/08/2018

Хвиля цифрової революції захопила світ 21-го століття, подарувавши нам безліч крутих гаджетів, які сильно змінили наше життя. Паперові книги на полицях можна замінити одним рідером, а зберігаючі наші спогади фотоальбоми легко вміщаються у пам’яті цифрових накопичувачів. Але, чи варто довіряти картам пам’яті, флешкам чи вінчестерам свої найцінніші моменти? Компанія Canon вважає, що наші фотографії вартують більше уваги, ніж вони отримують за одну добу в Instagram, тому й створила інноваційний принтер Canon SELPHY CP1300. Невеликий пристрій дозволить отримувати фотографії зі свят одразу, а також створювати свої унікальні фотоальбоми, для заповнення яких більше не потрібно буде ходити в салон - адже фотолабораторія буде у вас вдома. Давайте познайомимося із Canon SELPHY CP1300 ближче!

У чому фішка?

Принтер виділяється серед пристроїв свого сімейства компактними розмірами. Він займає зовсім небагато місця, навіть у розкладеному стані, а тому підходить для застосування у різних місцях та ситуаціях. Живлення для автономної роботи забезпечує акумулятор, ємності якого вистачить для друку 54 фотографій. Акумулятор продається до пристрою окремо. Наприклад, друк фото з виїзду на природу, вечірки чи свята за містом для Canon SELPHY CP1300 буде легкою задачею.

43_3.jpg

Як виглядає?

Canon SELPHY CP1300 у складеному вигляді нагадує невелику коробку, на якій розміщений LCD дисплей, панель із кнопками та пара позначень. У розкладеному стані, 3.2’’ дюймовий екран піднімається під зручним для перегляду кутом, а перед принтером з’являється лоток із папером. Варто зазначити, що під час друку папером також займається місце ззаду принтеру, але, навіть так, пристрій залишається досить компактним та портативним.


htExlTaAu3F2g9V_GeE_LAlMU8q3A6P9eUaCl81_-x6K7d_FMTLYIK30L9oO3fjT5Q0DMBdK3VZNtmiLU9McqUPQrIwAhid4GO1MQC8IeLNqO4EqfOEbRRQGnIwicHe7rXj3RmXI

На корпусі також присутні різні інтерфейси, серед яких є USB для накопичувачів, слот для карт пам’яті, роз’єм для підключення зарядного пристрою та, навіть порт типу "Кенсінгтон" (для безпеки пристрою від зловмисників). Права бічна панель призначена для картриджа. Корпуса можуть бути у трьох кольорах - невагомому білому, більш стриманому чорному та чисто дівочому рожевому.

 

vs4a759gjdgxze4wZXra6GNjYEJbT4zzcRsIN-rOLrd24T7NZFB46cSRh5CvtvXNINokdqn8EtKEd_MnlzuAuIyU3lBRRO9oXxEBgm5x1xFNrUzCEZE3TNPx6ufYjnfrW5xgq7Nx

 

Як то все працює?

Canon SELPHY CP1300 не обмежує творчості користувача - друкувати пристрій вміє у багатьох форматах. Тут і просто селфі, яке відвантажилось в Instagram можна роздрукувати, і фотографії на документи зробити - фото-листівка чи фото у вигляді кредитної картки теж доступні. Принтер навіть запропонує “відредагувати” знімок, адже має функцію усування візуальних недоліків.

Цікавим видом друку є композиція фотографій із декількох знімків, як з автоматів - можна буде створити гарний коллаж із улюблених фото. Функція Party Shuffle, до речі, дасть змогу поєднати зображення із різних пристроїв - для декілької фотографів це стане справжнім подарунком.

Ms5f6ClBFLonCvFdmb5kk0q-qCrPBC5dExX1qu-SkS7ia_yvaH753msu21hXcT7HXF_Gb--BS_UZ_XSB0_BLC6q5wsjrsJFhjJSUIMOmJsQoofLEVshNpDWINlqZDe0Q9GLNQBL3

Вибір з чотирьох можливих напівглянцевих покриттів дасть змогу до найдрібніших елементів створити фото таким, як бачите його ви. До слова, покриття не тільки додає “блиску” - воно забезпечує хорошу стійкість фото до відбитків пальців і вицвітання. Для любителів цифр у Canon називають число - 100 років зберігання фото в альбомі без втрати якості.

Сам друк відбувається швидко - знімок отримує лінії розрізу, за краї паперу можна триматися, щоб не пошкодити знімок або ж обрізати фото для наклеювання в документи. Аркуш паперу проходить декілька етапів обробки, під час яких шар за шаром, зображення наноситься на поверхню. Якість отриманих знімків не уступає тим, що створюються у спеціалізованих фотосалонах, кольоропередача та деталізація зберігаються на рівні. Враховуючи, що більшість смартфонів дозволяють робити більш-менш якісні фотографії, Canon SELPHY CP1300 зможе передати всю глибину та красоту знімків.

Друк зображень можна робити у декілька способів - із флешок, карт пам’яті, а також передаючи принтеру дані “по повітрю”.

Додаток Canon PRINT Inkjet/SELPHY чи Mopria для смартфонів та планшетів дозволить за секунди роздрукувати фотографії та навіть налаштувати друк знімків, які виставляються в Instagram. Для iOS підходить застосування технології Apple AirPrint, також бездротовий друк доступний для фотокамер, які підтримують PictBridge.

sXKWUdofcQokRXtOnktv1YHCA84dSd1bHaXh7BkXpcbF2QdKUxIuEFBkkLmdmrXlpm3ciqOe-FYoanV5RBKOj88KTI1NMQFTSyPgfs3KC7IWv7IimJxZiTiLmh95yfGtDi6RM0k2

Загалом, варіантів зручного друку безліч, тому у користувача буде вибір для кожної ситуації.

Canon SELPHY CP1300 мені сподобався. Цей невеличкий пристрій зміг здивувати та змусити із цікавістю дитини спостерігати за процесом звичайного друку. Вибравши улюблене селфі з FB, принтер за декілька секунд отримав фото та менше, ніж за хвилину я тримала в руках те, що показував екран в офісі.

Одним словом, я б із задоволенням прикрасила стіни авторськими фото або дарувала подружкам унікальні знімки після посиденьок. 

Купити принтер Canon SELPHY CP1300 ви можете на сайті за посиланням

 

Читайте також: 

Читайте також:
Сесія близько - як гаджети можуть допомогти скласти все на відмінно?
Безтурботні студентські роки, що наповнені великим потоком інформації та приємних емоцій, раз на пів року розбавляються стресовими спогадами - сесіями. Неважливо, чи ти будеш складати свої перші заліки та іспити, чи ти вже професіонал написання шпаргалок - у даній статті ми підготували декілька “циф
29/05/2018
Що варто знати і як діяти, коли у принтері закінчується фарба
Якщо у вас є струменевий принтер, то рано чи пізно настане момент, коли закінчиться фарба або ймовірно і вже закінчилася тому ви тут. Дочитавши статтю до кінця ви отримаєте відповіді на питання: що трапиться, якщо не зважати на попередження про закінчення фарби? які основні види фарб використову
20/04/2018
Фабрика друку Epson - відмінний вибір для заощадливого друку
Для тих, хто втомився від постійного перезаправлення картриджів у своєму принтері, компанія Epson знайшла вихід - інноваційна лінійка пристроїв під назвою “Фабрика друку Epson”.  Принтери та БФП з даної серії виділяються серед інших друкувальних пристроїв цікавою технологією подачі чорнил. Замість з
19/02/2018
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?