Осіння хандра відміняється: заряджайся крутими гаджетами

09/10/2020

Вжуууух, і літо пролетіло. Не помітили? Ми - теж. Але факт є фактом. Листя жовтіє, повітря робиться холодніше, запаси чаю поповнюються зі швидкістю світла, а на літніх терасах з’являються пледи. Романтична пора для тих хто любить романтику і всі оці “мімімі”, але не дуже прикольна для тих, хто не любить дощі та холодний вітер. До речі, ви на якій стороні? :)

51442DB8-F710-435F-A315-DDE475371AB2.jpeg

На щастя, у тебе є ми і ми знаємо як зробити цю осінь веселішою! ;) То ж пропоную боротися з осінньою хандрою за допомогою крутих гаджетів та цікавого дозвілля. :)

Телепорт замовляли?

Кордони закриті, але є чудовий спосіб телепортуватися у гарні місця. Даю підказку: починається на “на”, закінчується на “ки”. 

Відгадали? Я про НА-вуш-ни-КИ. :) І ні, річ не про маленькі “затички”, а про потужні накладні “вуха”. Повір, це те, що перенесе тебе з дощового осіннього ранку на сонячні пляжі Каліфорнії або вулички Європи. ;)

8080B3C8-66CD-4A97-BAD7-1E33553629CE.jpeg
 

Крутіше улюбленої музики може бути тільки улюблена музика на всю гучність з потужних колонок. Вже сказали “па-па” літу? Час влаштувати прощальну вечірку і не забудь прихопити портативну колонку чи акустичну систему для веселих танців! ;)

Це можуть бути стильні Marshall або ж PartyBox з діджейським пультом - вибір за тобою ;)

 

Тайм ту плей

0301340A-80B0-4752-9CC3-2C1B5CDB1F51.jpeg
Боротися від нудьги можна також і з допомогою ігрової консолі Sony PlayStation. Обирай гру до смаку і ніяка хандра тобі не страшнА. :)

Із новинок маємо такі:


 

Доза мотивації

Шукаєш чим надихнутися? Хороше кіно буде дуже доречним. ;)

FBB707C5-2C8F-4063-BA09-F3C85EEFF3CF.jpeg

Ось тобі топчик мотивуючих фільмів, які варто подивитися:

  • “Завжди кажи “ТАК”” про відкритість до нового;

  • “1+1” про радість життю кожного дня;

  • “Не дивлячись ні на що” про цілеспрямованість;

  • “В гонитві за щастям” про доброту та чесність;

  • “Король говорить!” про роботу над собою;

  • “Поки не зіграв в ящик” про жагу до життя;

  • “Одержимість” про талант та впертість.

Не диваном єдиним 

Або ж, навпаки, обирай більш активну боротьбу з осінньою хандрою. Заняття спортом чудово у цьому допомагають. Гормони (все той же серотонін), які виділяються в організмі під час тренувань, піднімають настрій та імунітет. 

9AE2CF4C-A5F7-4F1C-8E8A-9AFB4BE4E9EB.jpeg

Для більш ефективних тренувань бери з собою смарт годинник або фітнес трекер: він з радістю порахує «спалені» тобою калорії та «змусить» піднятися з дивану.

Висновок

Sooo, навіть не думай цієї осені впадати у депресуху! ;) Заряджай себе крутими гаджетами та цікавим дозвіллям! ;)

Читай також:

Як збільшити час роботи смартфона від одного заряду?

ТОП-5 смартфонів для селфі 2020
 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?