OPPO Enco W31: конкуренція у світі TWS загострюється

20/05/2020

На ринку TWS-навушників стільки пропозицій, що аж очі розбігаються, тому новим гравцям дуже важко зарекомендувати себе. Щоб це зробити потрібно мати унікальні фішки або тягатися з бестселлерами по автономності, якості звуку чи ціні. Незважаючи на це я переконаний, що для Oppo це вдалося. Сьогодні у нас на огляді Oppo Enco W31.

Купить Oppo Enco W31

КОМПЛЕКТАЦІЯ

В коробці є кейс з навушниками, кабель для заряджання USB Type-C, змінні амбюшури, гарантійний талон та посібник користувача. Все необхідне для користування навушниками є. Між іншим посібник користувача повністю українізований і це по-особливому приємно. 

Купить Oppo Enco W31

ДИЗАЙН КЕЙСУ ТА НАВУШНИКІВ

Кейс виконаний у вигляді тонкої “шайби”, яка відкривається схоже, як дзеркало, котре зазвичай носять у косметичці, а не так, як це реалізовано у Huawei Freebuds 3. Чи зручно так відкривати кейс? Спочатку здавалося, що ні, але вже за декілька годин використання звик. Корпус виконаний з матового пластику і майже не збирає відбитків пальців. Для заряджання на кейсі є роз’єм USB Type-C.

Купить Oppo Enco W31

Якщо відкрити кейс, то ви відразу побачите клавішу, яка призначена для активації bluetooth та спарювання з різними пристроями. Поруч з нею є один індикатор. Навушники міцно магнітяться в кейсі, тому не випадають навіть, якщо кейс перевернути. Загалом кейс дуже приємний на дотик і навіть є ймовірність, що він поміститься в маленьку кишеню на джинсах.

Купить Oppo Enco W31

Щодо навушників, то їхня ергономіка та зручність посадки у вухах заслуговує окремої похвали. Звісно це все дуже індивідуально, але більш зручних TWS-навушників я ще не бачив. Тримаються міцно і з ними навіть комфортніше, ніж без них.

Купить Oppo Enco W31

На навушниках є два розумні мікрофони, які відповідають за відсікання шумів при розмовах і працюють вони чудово. Також навушники оснащені датчиком “присутності”, тому коли ви дістанете їх з вуха музика стає на паузу, а коли повернете назад у вуха, то відтворення продовжується. В комплекті є змінні амбюшури, тому ви можете одягнути ті, які найкраще підходять саме вам, щоб забезпечити максимально надійну посадку, пасивну шумоізоляцію та збалансоване звучання.

Купить Oppo Enco W31

КЕРУВАННЯ ТА ЗВУЧАННЯ

Чому ми об’єднали ці два пункти? Тому, що тут є така фішка, як режими відтворення, які можна перемикати безпосередньо на самих навушниках. Спочатку розберемося, як можна керувати цими навушниками, а можливостей для керування тут мінімум:

  • перемкнути на наступний трек — двічі торкнутися правого навушника;
  • перемикнути звуковий ефект — двічі торкнутися лівого навушника;
  • відповісти на дзвінок — двічі торкнутися будь-якого навушника;
  • завершити дзвінок — двічі торкнутися будь-якого навушника.

Купить Oppo Enco W31

Поставити музику на паузу можна лише, якщо ви дістанете навушник з вуха, а коли повернете назад, то відтворення продовжується. На жаль можливості перемикнути музику на попередній трек немає, регулювання гучності теж нема. 

Купить Oppo Enco W31

Навушники оснащені 7-міліметровим динамічним драйвером. Щодо звукових ефектів, то їх тут всього два: збалансований та режим підсилення басів. У другому режимі відчувається, що акцент звучання зміщується на низькі частоти і баси стають більш насичені, плавні та чіткі.

Купить Oppo Enco W31

Запас гучності достатній, щоб не ставити відмітку на максимум. Розсинхрону звуку та картинки немає, тому фільми та ролики на YouTube ви зможете дивитися без дискомфорту і теж саме стосується ігор. Загалом звук мені сподобався, бо в бюджетному ціновому сегменті рідко вдається натрапити на прийнятний звук і тим більше зі збалансованими басами, а Oppo якраз пропонує такий варіант.

АВТОНОМНІСТЬ

Час відтворення не ключова фішка цих навушників і знаходиться цей показник на рівні 3,5 години, а з кейсом цей показник зростає до 15-ти годин. Щоб зарядити навушники від кейсу на 100% вам знадобиться 80 хвилин, а щоб зарядити кейс на 100% вам потрібно буде залишити його на зарядці на 2,5 години.

Купить Oppo Enco W31

ВИСНОВКИ

Навушники Oppo Enco W31 чудовий варіант TWS-навушників у бюджетному сегменті. Придбавши їх ви отримаєте збалансоване звучання з можливістю перемикання на режим підсилення басів,  а також такі фішки, як пауза при діставанні з вуха. Єдине до чого є питання — керування, хотілося б все ж таки мати можливість поставити музику на паузу не дістаючи з вуха, а також мати можливість перемикнути трек назад без смартфона, але такі речі безперечно компенсуються чудовою ергономікою, мінімалістичним кейсом та доступною вартістю.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?