Lenovo — лідер ринку ПК та ноутбуків в Україні

08/03/2021

Нещодавно на події під назвою Reshape Your Reality представники українського офісу компанії Lenovo поділилися інформацією щодо досягнень компанії в Україні та на глобальному ринку. На конференції прозвучала інформація, що в третьому кварталі 2020 року в сегменті ПК Lenovo займали 23,6% ринку, а в сегменті ноутбуків аж 36,3%. Загалом за 2020 рік у світі було продано понад 21 мільйон одиниць ноутбуків бренду ThinkPad. 

vaPJLg6i4G-iSgfG48mabKx8NHtYXYBbr8E79hKg2122a6A64iHfvUSJHV0U9NnoXEEhuPWQ5CejHTz51jhjGISAW_G5V-4PyGFFVM7_gtdU0HO1LclK-83qJOPz51HgNuRO0Al8

Лептопи цього бренду стали вкрай затребуваними з приходом пандемії та масовим переходом на дистанційне навчання і віддалену роботу. В той час, коли деякі компанії забирають з комплектів своїх пристроїв зарядні пристрої, щоб зменшити негативний вплив на екологію, то Lenovo і тут віднайшла свій шлях адже вони використовують у пакуванні на 19,5 тисяч кілометрів менше скотчу, ніж це було раніше. Щоб зрозуміти наскільки це багато можна уявити, що цього достатньо, щоб 50 разів добратися до Міжнародної космічної станції та повернутися назад.

ThinkPad X1 Fold

Lenovo завжди завжди славилася своєю інноваційністю та здатністю експериментувати з форматами та формами. Нагадаємо, що нещодавно Lenovo представила перший у світі ноутбук з екраном, що згинається — ThinkPad X1 Fold. Ми настільки надихнулися такою ідеєю, що вже навіть встигли записати відео огляд про цей незвичайний ноутбук.

Цей пристрій особливий у всіх сенсах. Він складається вдвоє, як звичайний ноутбук, але при цьому на місці клавіатури теж екран. Важить він менше, ніж 1 кг. В ньому встановлена OLED-матриця і якщо ви поставите поруч ноутбук з IPS-матрицею, то відразу відчуєте суттєву різницю в насиченості, контрастності та яскравості. 

MgXUL2BRVbb1vmAwQsSDq0yPW5B78D_1l9MoJX-x5yoDQGH6iHSxSweSYDrNqeanIuvNJej-L6lQJ5b4nWNmgsWS8Fs1XOl39cr2RG9-vBp_F_DACAPhVASlf0zSUU1xCfRpJu_5

До речі, діагональ пристрою складає 13,3 дюйма і при цьому роздільна здатність 2К, а відповідно щільність пікселів дуже висока, що забезпечує деталізоване зображення та реалістичність будь-якого контенту, який відображається. Екран звісно ж сенсорний і підтримує стилус Active Pen. Що з автономністю? За запевненням представників Lenovo апарат може більше 10 годин відтворювати відео, а завдяки швидкій зарядці він може відновити 80% заряду всього за 60 хвилин. Якщо ваш робочий день триває приблизно 8 годин, то автономності цього апарату вистачить на цілий день і ви з собою навіть можете не брати зарядку.

ThinkPad X1 Titanium YOGA 

Ноутбуки Yoga надзвичайно впізнавані завдяки можливості відкриватися на 360 градусів, а відповідно пристрій миттєво перетворюється на планшет. Слово Titanium у назві не випадкове, бо корпус пристрою виконаний саме з цього матеріалу і може похизуватися особливою стійкістю до механічних пошкоджень, а ще тим, що не збирає відбитків пальців. Пристрій оснащений 13,5 дюймовим 2К-екраном, який підтримує стилус.

_w3GoEhNfF6SHlSOx8syCZ0hobBKgiAsnEnBwaHHoLlct6gGFfZe7tLvtJZxqDoczukuh2dd5KWUOmZX9LcYttH2I-q0UvkStYkJV73E3trcIofmGArZ6Dlng_-pjquUTv1tcrei

ThinkPad X1 Carbon 9-го покоління

Без перебільшення X1 Carbon 9-го покоління — легендарний ноутбук. Він по-особливому сподобається тим у кого день розписаний похвилинно і вам потрібен надійний ноутбук, який можна взяти на бізнес зустріч чи, щоб працювати в улюбленій кав’ярні. Ноутбук має збільшений тачпад, мінімальні рамки навколо дисплею, а також в lenovo турбуються про здоров’я очей, тому є фільтр синього випромінювання. До речі, апарат підтримує eSIM і може працювати з мережами 4 та 5G.

Q8pH1Ysu1wLdTba43sbvK6AKzkkAod24pfKbAN601poUGNgFcrVzOC1yZBhrEDUchbMOosNpl1BGB3qnXSkIPdOzfyqyMrA__rVjhmzHKrOoEu3zrGiYBy1spQte8ffB7eys9-dj

ThinkPad X1 YOGA 6-го покоління

Крім всіх згаданих вище переваг YOGA-ноутбуків саме цей може похвалитися особливим стилем завдяки клавіатурі в тон світло-сірому корпусу. Ідеальний варіант для навчання, адже ноутбук можна використовувати в чотирьох режимах — від режиму планшета до режиму звичайного ноутбука. Підійде для будь-яких завдань, а також дозволить перепочити у вільний від навчання чи роботи час з улюбленими іграми, а сенсорний екран множить можливості в рази.

Ноутбук також оснащений цікавим ПЗ під назвою Privacy Alert, яке фіксує, що хтось дивиться у ваш екран і відразу розмиває зображення вмикаючи режим під назвою Privacy Guard. В момент, коли ви відходите від ноутбука, то екран гасне, щоб не витрачати заряд батареї, цей режим називається Glance.

lVBO2g0b22TqUtISIY0l6rSg8-8Dh5bJBlS0tQj1Ou8toeG6qR5Qj5QukumJ5kLd5H4Sw5fQTklntSmEpGHSeVGpRLorXrwSwZNgCyO7HLZOG-lSP9-LBpl_I5onRTCEQ2ZQ3HnE

ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА БЕЗПЕКА

Якщо ви вже придбали ноутбук, то знаєте, що термін гарантійного обслуговування триває від 12 до 36 місяців, а також його можна продовжити до 60 місяців. Lenovo пропонує преміальний варіант гарантійного обслуговування під назвою Lenovo Premier Support. Якщо у вас такий рівень гарантійного обслуговування, то навіть не доведеться їхати до сервісного центру, щоб віддати пристрій в ремонт, а спеціалісти приїдуть до вас. До речі, користувачі цього виду гарантійного обслуговування мають пріоритет в поставці комплектуючих та окремих деталей до ноутбуків.

74al9MJ7wIn9pEqinizgWCiYabHLYpdeiBpEwR4PZKcyJfFf0ys6DQhV5ZoFON4-RE2cdU5vN8Ll2okLK6o6FHa-UMvf03-wdOQY17koAd2Z_ZuGVRzvqQfkBr-66DyOEcscydQp

А що якщо є випадки на які гарантія не поширюється, наприклад коли ви розлили каву на ноутбук? В такому випадку допоможе Accidental Damage Protection — це спеціальна розширена гарантійна програма, яка включає в себе пошкодження пов’язані з потраплянням рідини на клавіатуру, пошкодженням екрану і перепадами напруги. Оскільки в Lenovo безпека ваших даних — це пріоритет №1, то є послуга під назвою Keep your drive, коли ви здаєте ноутбук в ремонт, а жорсткий диск з усією вашою інформацією залишається у вас.

Захід Reshape Your Reality вкотре нагадав користувачам, що інновації — це не просто гра м’язами перед конкурентами, а підвищення зручності в користуванні, нові сценарії використання та новий рівень безпеки. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?