JBL GO 3: оновлення найдоступнішої колонки JBL

17/09/2020

У жовтні в продаж має надійти оновлена версія найдоступнішої колонки від американської компанії JBL - GO 3. Без перебільшення, попередні версії цієї серії, а особливо JBL GO 2 наробили шуму завдяки лаконічному дизайну, можливості вибирати понад 10 різноманітних кольорів корпусу, а саме головне, що підкорило користувачів — якість звуку.

На ринку портативної акустики JBL є беззаперечним лідером і щоб не втратити це неофіційне звання JBL постійно працює над оновленнями і без того успішних продуктів. JBL GO 3 отримала свіжіший дизайн та кілька фішок, які точно сподобаються фанатам бренду і тим, хто раніше не користувався їхніми продуктами. Основні нововведення згадані нижче.

ДИЗАЙН ТА КОЛЬОРИ

Якщо раніше колонка була виконана з пластику, то тепер вона має перепліт з тканини і більш заокруглені краї. З’явилися нові кольори, а логотип JBL в більшості колірних рішень контрастує з кольором корпусу. Основна фішка дизайну — петля для пальця. Раніше у GO-серії не було ніяких тримачів чи мотузок, а тепер є і це однозначно плюс до практичності та зручності користування і транспортування.

pierwsze-doniesienia-JBL-GO-3.jpg

Покращили і захист від вологи та пилу. Правильніше сказати, що додали захист від пилу, бо був захист тільки від вологи по стандарту IPX7, а тепер це IP67. Враховуючи, що покриття корпусу виконане з тканини, то це швидше необхідність, ніж фішка.

go-3.jpg

З’ЄДНАННЯ

У новій колонці встановили bluetooth-модуль версії 5.1. Нагадаю, що в попередній був 4.1. Також у колонках тепер відсутній роз’єм mini-jack. Напевно в компанії переосмислили його доцільність і прибрали. Одне з найприємніших нововведень заради якого варто оновитися з GO 2 до GO 3 — роз’єм USB Type-С замість Micro-USB. Він ніяк не прикритий і розташовується поруч петлі для пальця.

JBL-Go-3-compact-speaker-05-1200x675.jpg

ПОТУЖНІСТЬ

В кожного, хто чув, як грає GO 2 відразу виникало питання: “Як така маленька колонка може видавати такий звук?”. Тепер таких питань буде ще більше, бо у GO 2 заявлена потужність була на рівні 3 Вт, а в JBL GO 3 вона виросла до 4.1 Вт. Щоправда виросла і вага пристрою зі 184 до 208 грам.

jbl-go-3.jpg

Час автономної роботи залишився на попередньому рівні — 5 годин і час заряджання також — 2,5 години. Оновлення вийшло дуже яскравим у всіх сенсах і ще до повноцінного тесту можна однозначно сказати, що є сенс оновлюватись з GO 2, до GO 3. Є інформація, що в Європі новинка коштуватиме 40 євро. Яка ціна буде в Україні поки невідомо, але точно відомо, що всього за 899 гривень ви можете придбати колонку GO 2-го покоління і точно не пожалкуєте.

Читайте також:
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
01/09/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
20/08/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?