Huawei Freebuds 4i: активне шумозаглушення та 4 години відтворення за 10 хвилин заряджання

01/04/2021

Нещодавно в нас на огляді були навушники Huawei Freebuds Pro і після їх огляду склалося враження, що це кращі TWS-навушники у своєму сегменті. Сьогодні ми оглядаємо Huawei Freebuds 4i і вони мають такі ж нескромні амбіції - бути одними з кращих у своєму сегменті. В комплекті з навушниками є кабель з USB-A на USB Type-C, дві пари змінних амбушюр та документація. Згодом з’являться аксесуари у вигляді чохлів, які можна буде купити окремо.

Купить Huawei Freebuds 4i

ДИЗАЙН КЕЙСУ ТА НАВУШНИКІВ

Кейс навушників глянцевий. Він доступний у трьох кольорах — білий (Ceramic White), чорний (Carbon Black) та червоний (Red). Оскільки в нас білий кейс, то на ньому майже непомітні відбитки пальців. Кейс овальний і його розміри середні між кейсом AirPods та Huawei Freebuds 3. Важить він всього 36 грамів. Кейс приємний на дотик, його можна помістити в кишеню будь-яких розмірів.

Купить Huawei Freebuds 4i

На передній частині кейсу є напис Huawei та світловий індикатор. На нижній грані розташувався роз’єм для заряджання USB Type-C. Бездротову зарядку кейс не підтримує. На правому торці одна клавіша, яка потрібна для того щоб під’єднати навушники до смартфона через bluetooth 5.2. Кришку можна відкривати однією рукою і вона має “фірмове” для TWS-навушників клацання при закриванні.

Купить Huawei Freebuds 4i

Freebuds 4i — внутрішньоканальні навушники, тому навіть пасивне шумозаглушення в них на чудовому рівні. До того ж силіконові амбушюри міцно закріплюються у вухах і не вилітають. Вага одного навушника всього 5,5 гр. Вони міцно магнітяться у кейсі тому не вилітають з нього навіть якщо кришка відкрита.

Купить Huawei Freebuds 4i

ДОДАТОК ТА ПІДКЛЮЧЕННЯ

На кейсі з правої сторони є спеціальна клавіша, яка активує bluetooth для з’єднання. На смартфонах Huawei вам буде доступна красива анімація при підключенні. З’єднання навушників зі смартфоном займає лічені секунди. Також ви можете завантажити додаток Huawei AI Life. Він дозволить вам керувати активним шумозаглушенням, моніторити рівень заряду кейсу та навушників, оновлювати ПЗ та налаштовувати жести керування.

Купить Huawei Freebuds 4i

Важливо. Якщо ви завантажите додаток з Play Market, то там не буде Huawei Freebuds 4i, тому цей додаток варто завантажити з магазину додатків Huawei App Gallery. В ньому модель Freebuds 4i вже доступна. До речі, навушники без проблем підключаться і до пристроїв на iOS чи Windows.

ШУМОЗАГЛУШЕННЯ ТА КЕРУВАННЯ

Навушники приємно здивували наявністю активного шумозаглушення враховуючи те, що вони доволі доступні. Є три режими: активне шумозаглушення, коли знижується рівень фонового шуму, режим прозорості, коли ви можете почути все, що відбувається навколо та пасивне шумозаглушення, коли активне шумозаглушення та режим прозорості вимкнені.

По замовчуванню режим ANC вмикається утримуванням пальця на навушнику, якщо зробити це знову, то увімкнеться режим прозорості, якщо зробити це ще раз, то режим ANC та прозорості будуть вимкнені і залишиться виключно пасивне шумозаглушення.

Купить Huawei Freebuds 4i

Щодо можливостей керування, то по замовчуванню на обох навушниках подвійний дотик — play/pause. В налаштуваннях з цим можна погратися. Особисто я для себе налаштував так, що на лівому навушнику подвійний дотик — play/pause, а на правому — наступна пісня. Є можливість відповідати на дзвінки прямо з навушників та завершувати їх подвійним дотиком.

Купить Huawei Freebuds 4i

Завдяки двом мікрофонам шумозаглушення працює також і при розмовах, тому, коли ви на пробіжці чи на вітряній місцевості чи навколо вас шумно, то ваш співрозмовник все рівно буде вас добре чути.

ЗВУК

Навушники оснащені 10 мм динаміком. По звуку вони мені дуже сподобались, бо мають збалансовані низькі частоти без суцільного бамкання, відчувається "пружність" басу. Звучання навушників, за словами виробника, налаштоване експертами з Huawei Audio Lab. Варто віддати належне, що звучать навушники об’ємно і це стосується будь-якого рівня гучності. 

Купить Huawei Freebuds 4i

Чи є затримка при перегляді відео? Ні. Якщо детальніше, то затримка є в будь-яких TWS-навушниках, але вся справа в тому відчувається вона чи ні. Тут затримка знаходиться на рівні 190 мс, тобто вона не те, що не відчувається, а навушники годяться для онлайн ігор, де звук це частина гри від якої в великій мірі залежить результат. Звук — сильна сторона цих навушників.

АВТОНОМНІСТЬ

Автономність — одна з ключових фішок, бо Freebuds 4i мають найшвидшу зарядку в галузі. Звучить трохи дивно, коли ми говоримо про доступні навушники, але це правда. Кейс має ємність 215 мАг, а в кожному навушнику є батарея на 55 мАг. Від одного заряду без шумозаглушення навушники можуть грати 10 годин, якщо з шумозаглушенням, то 7,5 і це справді багато. Загалом разом з кейсом навушники будуть грати приблизно 22 години.

Купить Huawei Freebuds 4i

Повна зарядка навушників від кейсу триває 1 годину, а кейс заряджається за 1,5 години. Однак ключова фішка в тому, що після 10-ти хвилин заряджання в кейсі навушники можуть грати ще 4 години. Деякі навушники від одного повного заряду грають 4 години, а тут для цього потрібно всього 10 хвилин.

Купить Huawei Freebuds 4i

ВИСНОВКИ

5 квітня старт продажів Huawei Freebuds 4i і вони без перебільшення одні з кращих у своєму сегменті: лаконічний кейс, активне шумозаглушення, фірмовий додаток з можливістю налаштування керування, відмінний звук, приємна ціна. Якщо ви шукаєте TWS-навушники в діапазоні 2000-2500 грн, то Huawei Freebuds 4i однозначно мають потрапити в сферу ваших інтересів.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?