HarmonyOS буде встановлена на Huawei Mate 50 з коробки

08/03/2021

Компанія Huawei з 2016-го року працює над власною операційною системою, яка згідно заяв представників компанії не буде клоном Android. На даний момент триває бета-тестування нової операційки на розробку якої Huawei витратила майже 4 роки. Huawei Harmony OS 2.0 Beta 2 вже тестується на флагманах компанії: Huawei P40, Huawei Mate 40, а також на гнучкому смартфоні Huawei Mate X2

offerta-clone-mate-40-pro.jpg

Нещодавно Ю Чендон (гендиректор Huawei по виробництву споживчих товарів) заявив, що нова операційка під назвою HarmonyOS 2.0 з квітня буде поступово поширюватись на флагмани компанії, а Huawei Mate 50, який ще навіть не анонсований буде першим смартфоном на якому HarmonyOS 2.0 буде встановлена з коробки.

Така інформація з’явилася на китайському сайті мікроблогів Weibo, а обліковий запис, де вона з’явилася вже видалений. В дописі також було зазначено, що Huawei вже переходить на 3-тю бета-версію. В Huawei очікують, що на новій операційній системі будуть працювати від 300 до 400 мільйонів пристроїв до кінця року, але варто зазначити, що в цю цифру входять також телевізори, смарт-годинники та інші розумні пристрої.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?