Galaxy Note 20 / Note 20 Plus : відомі характеристики

26/05/2020

Смартфони лінійки Note фактично не мають аналогів та конкурентів на ринку, а все тому що мають ключову фішку — стилус. До того ж вони отримують вже “добре обкатані” технології. Фактично смартфони лінійки Note є мега-флагманами компанії. Минулорічний Note 10 наробив чимало шуму, а що ж буде цього року? Як завжди, тримати свої смартфони в таємниці для Samsung не вдається і всюдисущі інсайдери зливають характеристики та дизайн апаратів задовго до презентації.

Авторитетний інсайдер @OnLeaks представив можливі варіанти виконання нових смартфонів лінійки Note і хоч до презентації ще багато часу, але у нас вже є можливість на них поглянути. 

Купить Galaxy Note 20

Дизайн виглядає дуже реалістично, якщо пригадати минулорічний Galaxy Note 10 та цьогорічні смартфони з лінійки Galaxy S20. Рамки максимально тонкі, екран злегка заокруглений. Вже традиційно передню і задню поверхню Samsung робить зі скла. Фронтальна камера виконана в стилі Infinity-O. Отвір настільки малий, що аж ледь помітний.

MSZIxC9NzClnH95tu7ogvLucxPdymCKP1cxOj677b2OmNKMN8y32rrPMWgxNU2TNz6xt9SEElW4s7_fO7RP_waXlSSzutaL6qUlvTvR5FjMfJV-ZYSF_IPiyzDkWtknPrl5AAHi6

Нові смартфони мають бути представлені, якщо пандемія не внесе свої корективи, у серпні, тобто вже через 2 місяці. Найбільш передбачувано виглядає прямокутник камер, який є трендом цього сезону.

Купить Galaxy Note 20

Як зазвичай, буде дві версії — Galaxy Note 20 та Galaxy Note 20+. Молодша версія матиме 6,7-дюймовий OLED-екран, а діагональ екрану старшої ще під питанням, але це буде точно не менше, ніж 6,9 дюйма, а можливо навіть 7 дюймів. Стів Джобс, якби взяв до рук такий смартфон, то відразу зробив би жест під назвою “рукалице”.

Купить Galaxy Note 20

В обох смартфонах частота оновлення екрану складає 120 Гц, а розширення екрану QuadHD+. За продуктивність у цьому смартфоні відповідатиме Snapdragon 865, а для деяких частин світу Exynos 992. Очікується, що оперативної пам’яті буде 16 ГБ.

Купить Galaxy Note 20

Ємність батареї буде не рекордною — 4500 мАг, а враховуючи розширення екрану та частоту оновлення 120 Гц. розраховувати на 2 дні роботи не доводиться, єдина надія на енергоефективний процесор та швидку зарядку на 45W.

Товари:
Читайте також:
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Xiaomi Redmi Note 13 VS Realme C67: що вибрати?
Сьогодні в нас на огляді два смартфони від виробників, які давно тримають першість в бюджетному сегменті — Xiaomi Redmi Note 13 та Realme C67. Вони ще зовсім свіжі, адже Realme вийшов наприкінці 2023 року, а Xiaomi в січні 2024 року. Порівняємо їх між собою та поділимося висновками з вами. ДИЗАЙН І
18/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?