Чохол для AirPods: гардероб для улюблених навушників!

02/04/2020

Не так давно, я розповідала про ремінці для Apple Watch. Смарт-годинник вкотре назвали першим у світі за популярністю, тому не дивно, що він має безліч різновидів аксесуарів. Однак, ще один пристрій від Apple також займає першість у своєму класі - це Apple Airpods. Легендарна гарнітура, яка започаткувала еру повністю бездротових TWS-навушників, залишилася без уваги до вибору аксесуарів. І чесно, мені стидно, що я пропустила цю тему, адже сама є власником таких навушників, які довго хотіла, і для яких вже підібрала третій чохол під колір кейса для смартфона. Тож, нумо вибирати собі нові аксесуари - треба виділятися з натовпу Apple-фанатів!

Варіант “екстрім” 

Бренд UAG відомий всім, хто колись шукав максимальний захист для iPhone чи іншої преміальної техніки. Про чохли для смартфонів я писала тут, однак виробник пропонує забезпечити екстремальний захист і для навушників. Серед наявних варіантів є кейси і для Airpods, і для Airpods Pro, всі аксесуари об’єднані спільним брутальним дизайном і високим ступенем захисту. 

чехол на аирподс купить украина

Альтернативним варіантом для чохлів UAG є кейси Spigen. Вони мають схожий дизайн, теж мають кріплення та надійні у роботі. 

Такі аксесуари варто підбирати для користувачів з активним життєвим ритмом, любителям екстремального відпочинку, людям, які працюють фізично. 

До речі, для активних сценаріїв використання ще рекомендую звернути увагу на тримачі для Airpods від Elago, які по-перше, можуть покращити міцність встановлення навушників у вусі, а по-друге захистять їх від випадання при надто різких рухах (наприклад при їзді на велосипеді чи тренуваннях). 

Варіант повсякденний

чехол на аирподс купить украина

Серед універсальних моделей кейсів є не тільки різні за кольором, але й фактурою. Популярні чохли Silicone Case для iPhone такі ж популярні і для навушників, у виробника AhaStyle є цікаве рішення зі змінним ковпачком: 

Інші виробники також пропонують силіконові варіанти різних кольорів. Я наприклад придбала класичний чорний і бірюзовий від Elago: 

Кейси мені сподобалися за якістю матеріала, силікон міцний, не дає ковзати навушникам у руках, кнопка синхронізації натискається без зусиль, тобто знімати чохол не прийдеться. 

Взагалі чохол добре захищає кейс навушників від забруднень, але головне він не дає йому дряпатися. Глянцеве біле покриття Airpods зовсім не стійке до потертостей, тому щоб зберегти їх вигляд, варто подумати заздалегідь про захисний аксесуар. 

Однак, при пошуку більш захищених варіантів, є чохли з покращеними амортизаційними якостями і заглушками портів: 

Виробник зазначає, що такі моделі навіть можуть захистити навушники від вологи, більш стійкі до пилу та механічних пошкоджень. 

Альтернативою можу назвати кейси від Native Union, які мають текстуровану поверхню. 

До речі, цікавим варіантом є кейси з позначкою “Night Glow”, які “світяться” у темряві. Їх буде значно простіше знайти серед купи речей вночі: 

Є преміальні варіанти зі шкіри, які будуть шикарним доповненням до класичного стилю одягу:

Варіант креативний

Якщо ж ви любите виділятися з натовпу, то вам сподобаються забавні кейси у вигляді акул:

290193.jpg

Такі точно змусять бути ваші навушники унікальними, хоч вони й додадуть їм трохи “зайвих сантиметрів”=). 

Читайте також: 

 

Читайте також:
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Samsung Galaxy А73: що нового?
Минулого року Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 були майже ідентичними смартфонами, але з різним розміром екрану. Цього року все змінилося і А73 суттєво відрізняється від молодшої моделі не лише дисплеєм. Детальніше про ключові відмінності поговоримо далі у статті. ДИЗАЙН Як і раніше, смартфон має
22/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?