CEE 2019 - виставка електроніки, гаджетів і віртуальних розваг

05/04/2019

Вже цього тижня наша команда КТС відправилася до Києва, щоб побачити наймасштабнішу виставку електроніки, цифрової техніки, смарт-гаджетів, електричного транспорту, іграшок та багато іншого. Величезний захід збирає понад 200 лідерів з різноманітних галузей, виробники борються за увагу гостей, демонструючи свої топові рішення на стендах і дивуючи, навіть бувалих знавців ринку електроніки, інноваціями та новинками. 

Цього року команда КТС також не проґавила можливість відвідати виставку і ми із задоволенням будемо розповідати у наступних матеріалах про усі цікавинки, які побачили на заході. Усі фото та відео ви можете знаходити у наших соціальних мережах: 

Обов'язково слідкуйте за сторінками, адже саме там ми одразу поширювали світлини та відео-звіти з CEE 2019. Якщо коротко, то ми залишилися у захваті - трендом виставки стали оновлені флагмани смартфонів, 8К телевізори, геймерські рішення на основі найновішого заліза, смарт-техніка для дому, дрони та багато іншого.

Для любителів соціальної мережі Інстаграм цікавими можуть бути камери Instax - камери миттєвого друку.

2_IMG_2795 (1).jpg

Зробив фото - отримав світлину та подарував друзям з вечірки. Камери зацікавлять не тільки функціями, а й виглядом - деякі моделі виглядають як класичні традиційні фотоапарати. 

IMG_2797 (1).jpg

Порадували виставкові зони ноутбуків - всесвітньовідомий ThinkPad від компанії Lenovo був в найбільш "сприятливих" умовах для роботи. Моделі з серії розміщувалися у спеціальних акваріумах, які нагадували, що ці ноутбуки здатні витримати найбільш екстремальні навантаження у будь-якому місці роботи, навіть у джунглях. 

1_IMG_2843 (1).jpg

Геймерські зони, традиційно, приваблювали своєю яскравістю та фантастичним виглядом - залізо останнього покоління із ігровим дизайном може привернути увагу, навіть тих, хто до віртуальних розваг має холодне ставлення. Забігаючи наперед, анонсуємо новий форм-фактор геймерського ноутбука - компанія Acer підготувала оновлення серії Triton, який поєднує гнучкість трансформерів і чисто геймерський дизайн. А поки пропонуємо переглянути живі фото комплектуючих Aorus - уявіть як такі плати будуть виглядати у прозорих корпусах. 

IMG_2848 (1).jpg

Ми обов'язково розповімо про усе детальніше, тому очікуйте на детальні огляди усіх новинок на сторінці нашого блогу - ми ж починаємо збирати докупи усі зібрані матеріали. 

Слідкуйте за нашими новинами та читайте свіжі огляди: 

Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
HР Pavilion 15: універсальний солдат для роботи, навчання та ігор
У нас на огляді ексклюзивний HР Pavilion 15, який на вигляд є типовим офісним калькулятором, проте потягне навіть Cyberpunk 2077. Цікаво? Тоді гайда до огляду. Дизайн Кришка дисплею та накладка над клавіатурою виконані з алюмінію, а нижня кришка з пластику. Повноформатна клавіатура з цифровим блок
15/07/2023
Що показала Apple на WWDC 2023?
Конференція для розробників WWDC - щорічний літній івент, який чекають мільйони Apple-фанів. Цьогорічна конференція для Apple стала епохальною, адже був презентований новий продукт — VR-гарнітура Vision Pro. Крім цього, очікувано ми побачили оновлення iOS, iPadOS, watchOS, macOS, оновлений 15-дюймов
06/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?