Бездротові док-станції Belkin для iPhone 12 з MagSafe

18/05/2021

Сьогодні в нас на огляді бездротові зарядки від Belkin і якщо ви поки не знайомі з аксесуарами цієї компанії, то можемо сказати, що Belkin на ринку бездротових зарядних док-станцій теж саме, що Apple на ринку смартфонів. Сьогодні в нас на огляді відразу дві моделі і відрізняються вони тим, що одна може заряджати два пристрої одночасно — iPhone та AirPods, а друга аж три — iPhone, Apple Watch та AirPods. До речі, в нас на YouTube-каналі є відео, де ми пояснюємо яким чином працює бездротова зарядка.

ДИЗАЙН

Обидві зарядки доступні в чорному та білому кольорах, мають дуже мінімалістичний дизайн і злегка нагадують жердину для птахів. Основа зарядки виконана з пластику, а ніжка зі сталі. Внутрішня частина зарядки для iPhone та Apple Watch білого кольору незалежно від кольору корпусу. Зрештою під час зарядки все одно не видно внутрішньої частини.

belkin-2-in-1-magsafe-charger.jpg

В комплекті з зарядкою є кабель живлення. Шкода лише, що він не USB Type-C, але з іншого боку у подорожі бездротову зарядку з собою зазвичай не беруть, тому штекер кабелю живлення не грає суттєвої ролі.

МОЖЛИВОСТІ

Док-станція Belkin 2in1 MagSafe iPhone 12 Wireless Charger може заряджати iPhone 12 з потужністю 15W. Завдяки магнітному кріпленню не буде проблеми, що корпус буде з'їжджати з док-станції. Навіть, коли смартфон вібруватиме від дзвінків чи сповіщень він не впаде з док-станції, бо кріпиться дуже міцно. До речі, iPhone 12 mini може заряджатися з максимальною потужністю 12W.

belkin-magsafe-charger.jpg

iPhone 12 може заряджатися як в вертикальному так і в горизонтальному положенні. Зарядка має зручний кут, тому цілком годиться в якості підставки для перегляду будь-якого контенту чи просто серфінгу в мережі. Дуже зручно читати, бо не потрібно тримати смартфон в руках і в той же час можна пити каву чи працювати за ноутбуком.

На нижній підставці можна заряджати AirPods з потужністю 5W. Нижню підставку можна використовувати не лише для AirPods, але й для будь-яких пристроїв, які підтримують Qi-зарядку. До речі, світлодіодний індикатор на підставці вказує чи навушники правильно розташовані і отримують заряд з максимальною ефективністю. Якщо світлодіодний індикатор світиться жовтим кольором, то це попередження, що потрібно поправити навушники або прибрати будь-який інший предмет, який заважає. Якщо ж індикатор світиться білим кольором, то це означає, що все гаразд.

magsafe-wireless-charger-stand.jpg

Док-станція Belkin 3in1 MagSafe iPhone 12 Wireless Charger крім всіх переваг зарядки 2in1 має окреме місце для заряджання Apple Watch. Більшість бездротових зарядок для Apple Watch мають просто канал для кабелю в який потрібно завести комплектний кабель для зарядки Apple Watch, але якщо ви їдете в подорож, то кабель знову потрібно буде виймати і це незручно. Тут ситуація інакша, бо зарядка для Apple Watch вбудована в корпус і сертифікована.

39610-75995-Boost-Charge-Pro-Hero-xl.jpg

ВИСНОВКИ

Якщо ви шукаєте бездротову зарядну станцію для свого iPhone 12 та інших Apple-пристроїв, то Belkin 2in1 та 3in1 MagSafe iPhone 12  - це безальтернативний варіант, адже тут швидка 15-ватна зарядка, одночасна зарядка 2-х або 3-х пристроїв, стильний дизайн, можливість заряджати iPhone в будь-якій орієнтації, повна сумісність з пристроями MagSafe. Belkin вкотре підтверджує своє реноме найкрутіших аксесуарів для iPhone.

Читайте також:
Apple Watch не вмикається. Що робити?
Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з на
11/04/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Такими будуть AirPods Max 2?
На ресурсі 9to5mac з’явився цікавий матеріал про те, чого не вистачає для AirPods Max і що варто було б додати в другій версії навушників. Нагадаємо, що в грудні виповнюється рік з часу виходу AirPods Max, тому вже можна очікувати нову версію. MagSafe-зарядка та роз’єм USB Type-C На даний момент в
21/12/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?